Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že odplata je moje. Viděl jsem trápení, útlak, otroctví, vraždy a krádeže. Viděl jsem a slyšel jsem podvody, který denně chrlí vaším éterem. Viděl jsem je jak manipulují a snaží se podrobit národy své vládě Jednoho světa. Slyším nářek svého lidu, a jak je uvedeno v mém Slově, vysvobodím vás z toho všeho. To je pravda. To je jistá věc. Nebudu stát stranou a dívat se, jak pokračuje jejich ničení zacílené proti mým dětem.

Takže znovu, pomsta je moje. Pomstím vás, vysvobodím vás a uzdravím vás ze všeho trápení a škod, které vám vaši nepřátelé způsobili. To, co dnes vidíte, ještě není konec. Není doba velkého soužení. Není doba vlády jednoho světa. Pamatujte si, co jsem řekl – toto je čas, aby přišla Má Sláva; aby se mezi národy rozlilo probuzení. Mé děti, na toto se připravte, ne na konec. Připravte se na pád vašich nepřátel a na svoji obnovu. Nepřipravujte se na soužení. Mé děti, dojde k náhlým změnám, takže stůjte na mém Slovu jako nikdy předtím.

Budujte svou víru ve Mne.

Vybudujte si víru ve své svobody, za které již bylo zaplaceno.

Budujte svou víru v celkovou obnovu, kterou pro vás mám.

Buďte připraveni na výměny, které budou probíhat. Nestojím opodál, abych nedělal nic. Všechno se změní, i když tomu teď ještě nerozumíte. Nesnažte se to zdůvodnit ani nespoléhejte na svých pět fyzických smyslů. Spolehněte se na mě a na má slova. Rok 2023 je rokem, kdy máte vejít do svobody. To je má vůle pro vás, praví Pán, váš Vykupitel.

Akciový trh bude ve vašich zprávách; sledujte ten krach. Sledujte, jak křičí. Sledujte, jak je ničen jejich globální trh, který zotročil svět. Přivedu nový trh, Mé děti, který přinese světu požehnání. Tak se připravte, že uvidíte, jak bude jejich systém před vámi odstraněn, říká Pán zástupů.

Sledujte Egypt. V této zemi se odehraje mnoho povětrnostních událostí a věcí, které přitáhnou světovou pozornost. Rány jsou tady, soud je tady a uvidíte, že se to odehrává po celém světě. Otřesy začaly, praví Pán.

Náhlých úmrtí bude přibývat. Říkám to znovu, abych vám připomněl, abyste se připravili na ohromující čísla. Odhalím každou skrytou lež, která byla příčinou těchto náhlých úmrtí. Nebojte se toho, co právě uslyšíte. Spolehněte se na Mne, mé děti; Já jsem Ten, který uzdravuje, praví Pán.

Statečnost/Fortitude: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Z významného důvodu bude ve vašich zprávách jeden zvon.

Hellraiser: tento výraz bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

V Chile a Peru se chystá něco významného.

Aljašku zasáhne velké zemětřesení, které upoutá pozornost celého světa.

Obvinit, obvinit. Toto slovo bude i nadále ve vašich zprávách pro více než jednu osobu. Skandál za skandálem a odhalení za odhalením přichází do Washingtonu, DC. Brzy se ukáže pravda, kterou nikdo neviděl přicházet.

Bude řada úmrtí hlav států, světových vůdců, vládních úředníků a lidí z Hollywoodu. Už jsem vám řekl: Mé děti, jsou zde dny Hamanovy, praví Pán zástupů.

Federální rezervou otřese velký skandál, a ne jenom jeden. Přichází jich na ně mnoho, i na IRS, WHO, na tuto falešnou administrativu, Hollywood a na mnoho známých korporací. A přichází jich mnohem více, aby změnily směr, kterým se tento svět ubíral.

FDA, Úřad pro kontrolu potravin a léčiv, padá. Skandály ho budou sužovat, protože byl jen další rukou vlády Jednoho světa, pozvolna otravující lidi a způsobující nemoci. Povede to přímo k velkým farmaceutickým společnostem a skandály je budou sužovat také ty. Lidé, kteří vám měli pomáhat, vám ve skutečnosti pro svůj finanční zisk škodili. Povede to také k elitám a ano, ke globalistům. Chtěli snížit populaci i plán na převzetí vlády Jednoho světa. Ale to všechno se skřípěním zastavuje a já to ničím před světem, aby to všichni viděli, praví Pán zástupů.

Vlajkový stožár/Flagstaff bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Připravte se; přichází záplava pravdy, která smete vše, co vidíte. Buďte tedy připraveni být se Mnou, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/impeachments-are-coming