Neboť Já, Pán, připomínám Svým dětem, že sedím v nebesích a směji se tomu, jak vaši nepřátelé skutečně věří, že jsou velcí, chytří a nepřemožitelní. Věří, že jsou bohové a Já že neexistuji. A i kdybych existoval, že mají větší moc než já. Ale netuší, že tohle všechno se pro ně během velmi krátké doby změní. Svět uvidí, kdo jsem Já, a svět uvidí, kdo skutečně jsou oni, a uvidí jejich porážku. Přichází velká porážka. Porážka větší než ta v Egyptě, ano, mnohem větší než ta. Porážka větší než ta při prvním exodu i než porážka u Rudého moře. Musí to být, protože to ovlivní všechny národy na této Zemi. Vaši nepřátelé padají způsobem, který nejméně očekáváte, a v časovém rámci, o kterém byste si nemysleli, že by to bylo možné.

Přichází sesuv bahna pravdy, která zničí každou lež a poškodí vše, co by jí stálo v cestě, co by se jí odvážilo postavit do cesty. Vaši nepřátelé se chystají v příštích několika měsících pokusit o něco zásadního, ale nebude to fungovat. Jejich neúspěchy je převálcují a bude je vidět stále více. Už nebudou moci před kamerou skrývat, jak jsou zlí. Sledujte je i jejich aroganci a odvážná prohlášení. Budou se jevit jako stále více senilní a šílení. Bude těžké uvěřit nesmyslům, kterým skutečně chtějí, abyste věřili, a následovat je a přijímat vše, co říkají, a dělat, jako že mají pravdu. Ne, nepůjde to. Vybouchne jim to všechno pod nosem, řeknete, a brzy to uvidíte.

Mé děti, je čas následovat Mě a Mé Slovo, modlit se a poslouchat jako nikdy dřív. Ukážu vám, kým doopravdy jste; nejste tím, co o vás říká svět. Je čas se pozdvihnout. Je čas, aby nebylo zadržováno nic, co pro vás mám. Připravte se tedy na vylití Mé slávy, které svět už brzo zažije. Připravte se na Mne, mé děti, praví Pán, váš Vykupitel.

AOC, jak jí říkáte, Alexandria Ocasio-Cortez, má být odhalena, a to, co se u ní děje, vás šokuje. Nic nezastaví její odstranění, říká Pán.

Adame Schiffe, myslíš si, že to, co jsi v poslední době zažil, je to jediné, co se ti mohlo stát. Jen ale počkej; budeš obviněn ze zrady a to bude tvůj konec. Odmítl jsi Mě a odmítl jsi činit pokání. Všechny ty peníze, které jsi vzal, všechny ty lži, které jsi řekl, všechny špinavé obchody, kterých jsi součástí. Svět pozná, kdo skutečně jsi, a uvidí tvůj soud, praví Pán.

Mé děti, znovu říkám, sledujte Sněmovnu reprezentantů. Chystá se něco významného, co získá pozornost světa.

V Senátu dojde k přesunu moci. Pane, jak je to možné? Právě jsme měli volby. Mé děti, nepotřebuji volby k odstranění lidí, kteří do mocenských pozic nepatří, a nepotřebujete je ani vy. Potřebujete jenom Mě a uvidíte, jak na tuto vládu kontrolující Washington DC přicházejí velké otřesy, říká Pán zástupů.

Google bude odhalen a bude to ještě horší než u Twitteru. To, jak je použila tato falešná vláda ve Washingtonu, je větší, než jste si mysleli, že by to mohlo být. Uvidíte do toho zapojenou Čínu a další vlády, o kterých jste nevěděli, že jsou nebo byly zapojené. Konec cenzury Google a YouTube se blíží, protože tyto budou už brzo cenzurovány, říká Pán.

OSN bude plně odhalena. Tato organizace neměla nikdy vzniknout a Já, Pán, vám ukážu, Mé děti, jak byla použita proti světu, aby pomohla všechny národy zotročit. Její čas kontrolování skončil.

EU zažije otřesy. Bude odhalena způsobem, na jaký by nikdy nepomysleli. Srážím všechny světové organizace, které zavedly globální kontrolu, a vymazávám je z jejich pozic a míst moci. Je čas na totální transformaci a na celkové převzetí moci, říká Pán zástupů.

Má církvi, povstaň nyní a věz, kým jsi, když jsi se Mnou. Je čas, aby svět viděl, kým jsi se Mnou. Je čas na velké oddělení, velké odlišení Mých dětí od světa. Lidé ve světě se brzy dozvědí, kým Mé děti skutečně jsou, kde lze nalézt Mou slávu a kde se dějí zázraky. Uvidí důkazy probuzení a že to, co jste o Mně řekly, je skutečně pravda, Mé děti. Toto je čas, aby byl Velký JÁ JSEM viděn a poznán, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-shift-of-power-in-the-senate-will-take-place