Mé děti, připravte se. Nejenže uvidíte mou slávu, probuzení a věci, které jsem pro lidstvo nikdy předtím neudělal, ale uvidíte také velkou smrt, a na to musíte být připraveni. Přichází vlna bezprecedentní smrti. Potřebuji, aby moje církev byla připravena! Potřebuji, abyste si vybudovaly svou víru, takže budete připraveny, když lidé přijdou a přiběhnou, protože svět bude vypadat tak temně, zle a vzhůru nohama. Má církvi, Mé děti, tehdy bude vaše světlo zesíleno a Má láska bude oslavena. Uprostřed smrti a zla vás prozářím svým světlem. Má dobrota, mé požehnání a život, který mám, budou vylity a projeveny ještě více, protože má milost je pro vás dostačující.

Tak jsem vám řekl, že toto je hodina, kdy lidé přiběhnou. Přiběhnou do vašich shromažďovacích prostor a ty nebudou dost velké. Připravte se na stadiony, protože ve zprávách bude najednou tolik smrti. Dám povstat lidem, kteří budou plnit Mou vůli a budou Mnou použiti k množství zázraků. Porostou končetiny, nevidomí budou vidět, hluché uši se otevřou a vozíčkáři v nich už nebudou muset zůstat. Ptám se vás dnes, jste připraveni? Jsi připraven/a? Nasyťte se mým Slovem a připravte svá srdce, protože srdce některých lidí selžou kvůli tomu, co na tuto Zemi přijde.

Teď se není čeho bát. Pamatujte, a říkám to znovu: není se čeho bát, protože jsem tady a vždy budu.

V této době se bude země otřásat, země se bude chvět, počasí se bude zdát bezprecedentní, ekonomiky selžou a trhy se budou všude hroutit. Toto jsem Já, který přináším Své Království, přináším systém, který pro vás mám, a je to smrt člověkem vytvořeného, bezbožného systému. Pamatujte, že je to pouze dočasné. Je to jen proto, aby byla přinesena velká úroda duší. Řekl jsem vám, abyste byli připraveni na finanční obraty a na převod bohatství. Přivolávejte všechno, co jsem vám vložil do srdce. Neomezujte Mě, a znovu to říkám, protože to, co pro vás mám, je neomezené. Důvod, proč vás nyní musím varovat a připravit vaše srdce, je kvůli tomu, co teď uvidíte. Buďte tedy se mnou a budete se radovat. Vy se budete smát, zatímco mnoho lidí bude mít smutek. Přináším vám tuto nebývalou radost, protože budete muset slyšet a vidět věci, které by většina lidí neunesla. Toto je církev, kterou jsem si pro tento čas vybral. Toto je Mé Tělo, které pro tuto dobu potřebuji.

Buďte tedy připraveni, že tam, kde je smrt, bude život ještě větší. Bez ohledu na velikost všeho, co dělá nepřítel, nebo jak moc je to špatné, Já jsem větší než on a svět to pozná. Vaši nepřátelé brzy poznají, že jsem Bůh Abrahamův, Izákův a Jákobův. Jsem Bůh, který vysvobodil svůj lid ze sevření monstra. Vidím příšery dneška, jsou přemnožené. Budu s nimi jednat stejně, jako jsem jednal s faraonem z Mojžíšovy doby. Takže se nebojte toho, co se chystají udělat. Ale buďte připraveni na všechny ty rodiny, které se budou potýkat se smutkem. Potřebuji, abyste šli se Mnou, abyste Mě mohli ukázat světu. Svět Mé děti potřebuje. Odvraceli se od vás a posmívali se vám, ale uprostřed toho se k vám obrátí a přiběhnou k vám.

Takže, Mé děti, buďte připraveny na to, co uslyšíte, uvidíte a zažijete. Budete jako Můj Gošen. Tyto věci vám neublíží a neovlivní vás. Ale stále se musíte modlit a trávit čas se Mnou, aby Moje sláva přišla. Moje sláva – važte si jí, očekávejte ji a přijměte ji. Očekávejte a přijímejte, stále víc, víc, víc a ještě víc. Udělám pro vás mocné činy, o kterých jste si nikdy nemyslely, že jsou možné. Moje děti budou křísit lidi z mrtvých v nebývalých počtech. Takže v tento den, rok a čas si pamatujte, že rok 2023 je 2020-svobodný. 2020-svobodný, ne tři, ale svobodný. (V angličtině jde o slovní hříčku: „free - svobodný“ a „three - tři“.) Osvoboďte se od všeho, co vás brzdilo, od každého mučení, každého trýznění, každé vězeňské cely a každého řetězu. Pamatujte: svobodný! Říkejte to, prohlašujte to a vyhlašujte to každý den: svoboda. Svoboda je vaše a svoboda je nyní, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-warning-of-what-is-to-come