Mé děti, já jsem tentýž Bůh, který už zachránil národ, a já jsem ten Bůh, který zachraňuje i tento národ. Jsem tentýž Bůh, který uzdravoval, a uzdravuji nyní. Jsem tentýž Bůh, který osvobozuje. Jsem tentýž Bůh, který vzkřísil mrtvé. Jsem tentýž Bůh, který ničí nepřátele před vámi. Jsem tentýž Bůh.

Slyšel jsem svůj lid volat; Slyšel jsem jej znovu a znovu. Bože, kdy? Bože, jak dlouho? Ukážeš se? Bože, je to čím dál horší. Podívej, co dělají, Bože. Zapomněli jste, kdo jsem?

Jsem větší a jsem vyšší než všichni obři, kterým čelíte. Jsem větší než zprávy jakéhokoli lékaře. Jsem větší než bolest, která vás sužuje. Jsem větší než kolečkové křeslo, na kterém jste seděli a o kterém vám lékaři řekli, že se z něj nikdy nedostanete. Jsem větší než vaše mysl, která vás denně mučí – když říká, že nejste hodni, že nepřijdu a že jste úplně sami. Jsem Bůh, kterého potřebujete. Jsem Bůh, který nikdy neselže. Já jsem Bůh, který slyšel křik svého lidu v jeho nejtemnější hodině.

Věděl jsem o každém temném místě, ve kterém se ocitnete. Věděl jsem o každé zkoušce, kterou by se vás nepřítel zkusil nechat projít, aby vás vyzkoušel a řekl vám, že je příliš nemožné se z toho dostat, že se vzdáte, selžete, že jste příliš slabí, a příliš nehodní na to, abyste ode Mne něco dostali. Od kdy asi mohl váš protivník říkat pravdu? Nemůže říkat pravdu; je to lhář.

Pokud tedy říká tyto věci a trápí vás jimi, vězte, že jsem blízko, jsem větší a toho, kdo vám lže, jsem už zničil. Byl přiveden k nicotě Mým jménem a Mou krví, říká Pán.

Mé děti, v této době, ve které žijete, je důležité protlačovat a potlačovat všechno to těžké, to nemožné, to, co chce, abyste se mě vzdaly a vzdaly se naděje. Já jsem na opačné straně těchto situací. Jsem na druhé straně a čekám, až se chopíte toho, co jsem vám dal, a vezmete si to. Má sláva vás přes to dostane. Mé Slovo zničí moc vašeho nepřítele. Takže důvěřujte dnes Mně a ne realitě, která vás zdánlivě předstihuje. Já jsem tentýž Bůh ve svém Slově a neměním se. Moje sliby jsou pro dnešek, stejně jako tehdy.

Jsem Ten, který vás UZDRAVUJE.

Jsem váš VYKUPITEL.

Jsem váš VYSVOBODITEL.

Jsem váš ZACHRÁNCE.

Jsem váš MSTITEL.

Jsem vaše VÍTĚZSTVÍ.

Jsem váš MÍR.

Jsem vaše RADOST.

Jsem váš ZABEZPEČOVATEL.

Jsem vše, co dnes v tomto světě potřebujete. Opřete se o Mě a ne o to, co vidíte. To, co vidíte, se náhle změní.

Vaše vítězství je nyní, vaše uzdravení je nyní a vaše vysvobození je nyní, protože JÁ JSEM Bůh NYNÍ. Tak teď neustupujte, protože se chystám vystoupit na vaši podporu. Jen věřte mně a ne svému nepříteli, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/i-am-the-same-god-who-saved-a-nation-before-and-i-am-doing-it-again