Děti Všemohoucího Boha, neopouštím vás a nikdy vás neopustím. Vím, že časy byly těžké a věci teď vypadají drsně, ale slibuji vám, že na konci této temnoty je světlo. To světlo jsem Já. Já jsem cesta, já jsem pravda a já jsem život.

Vypadá to, že váš národ umírá. Vypadá to, že všechny oběti všech mužů a žen, kteří sloužili, byly k ničemu. Ale slibuji vám, že to nebylo marné. Slibuji vám, že na druhé straně této temnoty, na druhé straně těchto zkoušek, na druhé straně všeho tohoto je vysvobození a svoboda. Je tu nový národ. Národ, za který se tolik lidí modlilo, národ, za nímž stojí svět. Tento národ je můj národ. Spojené státy americké jsou mým orlem a já je nenechám padnout.

Dělám věci, o kterých nevíte, a to je důvod, proč Moje děti potřebují chodit vírou a ne podle toho, co vidí. Slyšel jsem nářky svého lidu v egyptské zemi, ale více svého lidu jsem slyšel křičet teď. Krev tolika mužů a žen ke mně volá. Ta krev mě žádá, abych vás pomstil. Žádá o vysvobození a spravedlnost. A slibuji vám, že jsem Bůh spravedlnosti. Vím, že se vám mnoho věcí nepodařilo. Muži vás zklamali, váš soudní systém vás zklamal a váš volební systém vypadá, že selhal. Já ale nezklamu. Přijdu, když to budete nejméně čekat. Přijdu uprostřed velkého žalu. Přijdu cestou, o jakou jste neprosili, protože Já jsem ta cesta. Způsob, jakým to udělám, je mnohem lepší a přinese to mnohem více oslav. (Zde je v angličtině slovní hříčka, protože „way“ znamená jak „cesta“, tak i „způsob“; pozn. překl.)

Žádný muž nesklidí uznání za to, co se právě chystám udělat. Slibuji vám, že to, co udělám, je vyčistění vlády v DC. Chystám se tyto lidi odstranit. Odstraním je svou rukou. Odstraním ty, kteří vás zradili, okradli a zabíjeli, protože jsem soudcem nad celou touto Zemí. Srazím je k zemi a vyzdvihnu ty, které jsem si pro tuto chvíli osobně vybral.

Takže, Mé děti, připravte se, protože dochází k třesení, ale s tímto třesením dochází k vysvobození. S tím třesením uvidíte Mě. Uvidíte Velké JÁ JSEM. Uvidíte své okamžiky Rudého moře. Uvidíte věci, kterým nebudete moci uvěřit. Zachránil jsem, zachránil jsem, zachránil jsem. Můj Syn přišel a zachránil; zachránil. Jsem tentýž Bůh, i když vám náboženství říká, že nejsem tentýž.

Tolik lidí vám řekne, že jsem vás prostě nechal být, ale takový Bůh já nejsem. Odhalil jsem vaši CIA a FBI a odhaluji NSA a všechno v DC. To, co jste viděli, je jen malá část toho, co budu dělat – dokumenty a videa, která přijdou. Nebude vám to odepřeno; to jim bude odepřena možnost vás předběhnout a udržet vás tam, kde vás chtějí mít.

Vím, že pro lidi je kvůli jejich tvrdosti těžké těmto slovům teď věřit. Pro děti Izraele bylo těžké uvěřit, že je zachráním, a nenapadlo je, jak to udělám. A slibuji vám, že to, co se pro vás chystám udělat, praví Pán, bude mnohem lepší; je to mnohem větší, protože nezachraňuji jen tento národ, ale zachraňuji národy tohoto světa.

Ale začínám se svým světlem. Tato země je světlem a majákem v tomto světě a bude zářit. Jsou lidé, kteří se ho snažili udusit a snažili se opravdu tvrdě. Udělali všechno, co mohli, ale vy Mě máte v sobě a oni to světlo nemohou zhasnout.

Takže, mé děti, vstaňte dnes a přijměte to, co se chystám udělat. Pokud jde o lidi, které vidíte, sundám střechu a ty zrádce odhalím. Odhalím jejich zrádné činy a vše, co vám provedli. Uvidíte, že spravedlnosti bude učiněno zadost. Bude to přesně takové, jak to viděly Mé děti v Egyptě. Když byly Mé děti v Egyptě, byly osvobozeny. Viděly spravedlnost, to, co jsem pro ně udělal, a můj soud nad jejich nepřítelem. Uvidíte, co se chystám udělat. Tak se připravte. Připravte se. Připravte se na Mě. Připravte se na Mne, protože uvidíte, jak Velké JÁ JSEM pohybuje svou rukou. Budu se pohybovat způsobem, který žádné oko nikdy nevidělo a žádné ucho nikdy neslyšelo. Připravte se tedy na Mne, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/i-am-cleaning-out-the-government-in-dc