Toto je čas urychlení, abyste se dostali k vám určeným cílům, destinacím, které jsem pro vás připravil a naplánoval. V tomto urychlení uvidíte špatné a uvidíte dobré. Uvidíte a uslyšíte o mnohém špatném, ale pak uvidíte, že projevy Mé dobroty převažují a to špatné ničí.

Uvidíte, jak mnozí z vedení odstoupí, rezignují, a mnozí i zemřou. Toto jsou dny velkého soudu – soudu, jaký Země ještě nikdy neviděla

V egyptské zemi bylo mnoho ran, které zničily každou formu společenského života, každou mocnost, které sloužili, a každého falešného boha, ke kterému se modlili. Zajistil jsem zničení jejich bohů před jejich tvářemi. Ale teď mě uvidíte soudit. Uvidíte takové uvolnění soudů jako dosud nikdy a uvidíte věci, o kterých jste si nikdy nemysleli, že je uvidíte, dobré i špatné. Uvidíte, jak se věci obrátí vzhůru nohama, třesou se a drolí se. To, co vaši nepřátelé považovali za neporazitelné, uvidíte zničené přímo před vaší tváří. Uvidíte mnoho spoutaných a vytažených z vládních budov. Uvidíte je vypochodovat, protože se postarám o to, aby je svět viděl padat.

Stejně jako s mými dětmi v pustině, než se dostaly na druhou stranu Rudého moře, viděly své nepřátele padat, dívaly se na soud svých nepřátel a na jejich poslední činy. Stejně jako nepřátelé tehdy pronásledovali můj lid, i vaši nepřátelé vás pronásledovali a pronásledují nezastavitelnou silou, nebo si to alespoň myslí. Jsou tak arogantní a egoističtí, že vedou sami sebe až ke svému konci, ke svému zničení, ke svému pádu.

Moje církvi, moje církvi, dochází k otřesům, aby se odstranila špína, modlářství a falešní pastoři za některými kazatelnami – ti, kteří tam nepatří, ti, které tam poslali globalisté, i ti, které jsem tam poslal Já a kteří se ke Mně otočili zády kvůli penězům a moci. V mé církvi dochází k otřesům, aby se uvolnily a padly všechny řetězy, které mému lidu nasadilo jejich náboženství a jejich legalismus; všechny řetězy a klapky na oči, které byly nasazeny mému lidu skrze lži a podvody lidských doktrín. Ty do mé církve nepatří.

Ach, můj lide, v těchto dnech jsem chtěl církve, které by byly mega. Chtěl jsem, aby velké sbory ukázaly mou slávu, aby ukázaly světu, že moji církev nemohou zastavit. Stále rostly, protože to byl Můj plán – aby byli plodné, množily se a naplňovaly Zemi. Chtěl jsem velká církevní shromáždění, ale oni místo toho chtěli koncerty. Chtěli své obrazovky, kouřové show, osvětlení a rockovou hudbu. Hudba, jaká nemá frekvence, které ve svém sboru potřebuji; jen to lechtá uši mého těla.

V mé církvi probíhají otřesy – otřesy těch špatných, aby se odstranili ti, kteří tam nepatří, i otřesy země pod nohama Mých dětí, Mého ostatku, kteří provolávají Mou Slávu a budou stát za Mnou. Těm, kteří budou stát uprostřed protivenství a řeknou: „Nebudu pohnut. Neustoupím. Nepřestanu. A čím víc mě budou srážet, tím víc povstanu a budu bojovat,“ ty přivedu k dokonalosti. 

Takže ano, probíhají otřesy. Jsou to velké otřesy, které lámou okovy, lži, slabosti, ufňukanost a církev, která byla přede mnou líná. Je to rozbití církve, která Mě ani nechtěla, ale místo toho měla své programy, své časové úseky a své představy o tom, jaká by církev měla být.

Nyní uvidíte, že v mé církvi nepanuje čas ani žádné plány. Uvidíte, jak bude v Mé církvi Moje sláva trvat po mnoho dní. Nebudete vůbec myslet na vnější svět, ani co se děje, protože Moje sláva bude tak silná, že vám to bude jedno. Ach ano, mnozí budou v duchu celé dny. Během té doby dojde k obnově a omlazení a váš duch bude jedno se Mnou. Ano, nebude nic, co by to zastavilo, zablokovalo, rozptýlilo nebo zničilo.

Takže, mé děti, dnes je zde mandát. Pověření říkat má slova. Pane, jaká jsou tvá slova? Požádejte o ně a já vám je dám. Řeknu vám, ke kterým veršům z Písma jít v Mém psaném slovu. Dám vám také své slovo Rhema. Teď už není čas se držet zpátky. Toto není čas žít svůj vlastní život. Toto je čas přestat reptat, sténat a stěžovat si na to, co se děje, a místo toho mluvit o životě, požehnání, o mých slovech, triumfu, vítězství a porážce vašich nepřátel.

Ano, mnoho králů, prezidentů a vůdců vlád před vámi padne. Toto jsou dny jejich zničení. Toto jsou dny, kdy se jejich zdi budou hroutit a padat před vašima očima tak, jak jste si nikdy nedokázali představit. Toto jsou dny, kdy uvidíte zničení Washingtonu, DC. Nejen zničení těchto budov, ale zničení jejich moci nad Mým Orlem a Mou církví.

Ach ano, ty budovy postavil Satan a měl tam své lidi. Nikdo neznal oběti, které přinášeli, a to, co léta proklamovali. Přicházejí věci, na které je třeba být připraven. Řekl jsem vám a varoval jsem vás, buďte připraveni.

Uvidíte, co bylo v těch tunelech a v těch budovách, a uvidíte zlo, o kterém jste nevěděli, že existuje. Uvidíte, jak úplně zničím nepřítele, o kterém jste ani nevěděli, že s ním bojujete. Ano, víte, že existují nepřátelé, ale nemáte ponětí, kdo všichni to jsou. Povolám je všechny k zodpovědnosti. Zajistím, že každý z nich bude odhalen.

Ano, byly uzavřeny dohody. Byly uzavřeny obchody. Převraceli dokumenty a videa a vy uvidíte fotografie, o kterých jste si nikdy nemysleli, že je uvidíte. Vězte, že budou existovat důkazy. Není to žádné CGI ani photoshopování, co vám ukážu; uvidíte nepopiratelnou pravdu. Lidé, o kterých jste si mysleli, že jsou na vaší straně, ve skutečnosti manipulovali, podváděli, lhali a kradli pro peníze a moc. Ale posílám posily.

Ano, nejenže mám armádu andělů, které vaši nepřátelé nevidí, ale mám armádu pochodující k jejich tajným místům. Mají tajná místa – tajné bunkry a budovy – a já to všechno odhaluji.

Takže, má církvi, buď dnes připravena na to, kolik jich padne. Padnou mnozí. Padne mnoho jmen, která už znáte. A mnoho vedoucích v církvi padne současně s nimi.

Toto jsou dny a časy eskalace – eskalace, jakou jste ještě neviděli přicházet. Proto vám, Mé děti, dnes říkám, že eskalace v dobrém převáží eskalaci ve zlém.

Buďte připraveni na přesun majetku a na budoucí finance. Buďte připraveni na to, že tento babylonský systém zcela padne. Buďte připraveni na výměnu.

Těm v Mé církvi, kteří se vysmívají prosperitě: nebojte se, nebudete její součástí. Těm, kteří věří, že svět by měl mít peníze, ale Má církev nikoli, vy se nebojte, nebudete se toho účastnit.

Buďte připraveny, mé děti, můj lide. Buďte připraveny, protože dochází k otřesům. Intenzita těch otřesů nabrala na síle a bude ji nabírat a nabírat a nabírat po celý tento rok. Jen se dívejte; uvidíte padat obry. Uvidíte padat obry. Řekl jsem, že uvidíte padat obry a mého orla uvidíte obnoveného.

Uvidíte národ. Řekl jsem národ; můj národ. Uvidíte spojení a posílení – společné budování dvou národů. Národy, které vaši nepřátelé nemohou rozdělit – Můj národ, Izrael, a Můj národ, Spojené státy. Viděli jste obnovení Benjamina Netanjahua. Řekl jsem vám to, než se to stalo. A teď uvidíte znovuustanovení mého syna, Donalda Trumpa. A uvidíte, že se tyto národy spojí jako jeden. Jen se dívejte. Pozorujte a uvidíte velké vítězství, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/many-in-leadership-are-about-to-step-away-and-arrests-will-be-seen