Mé děti, vím, že věci vypadají temně a že jste byly zoufalé. Vím, že má církev vypadá rozbitě a většinou si ani neuvědomovala, že v jejích služebnostech chybím. Nevědí, že došlo k otřesu a probuzení.

Toto je čas pro probuzení a čas pro moji církev, aby se znovu spojila v jeden celek. Toto je čas strhnout duchy náboženství a zákonictví. Toto je čas strhnout duchy, kteří přinesli strach a mou církev přemáhali. Teď je čas to všechno srazit. Je čas srazit ducha deprese v mé církvi, svrhnout ty duchy, kteří zlomili můj lid, přemohli jej a přinesli tolik útlaku a bolesti.

Toto je čas pro mé děti, aby se vytrhly a osvobodily se. Ano, řekl jsem osvobodily. Osvobodil jsem svůj lid před jejich exodem a osvobozuji svůj lid znovu. Bez ohledu na to, co vám vaši nepřátelé udělali nebo kolika způsoby to udělali, já jsem Jehova Rapha a jsem Ten, který uzdravuje. Sestupuji, abych svůj lid vysvobodil. Sestupuji, abych přinesl uzdravení, jaké jste dosud nikdy nepoznali. Ano, někteří z vás nikdy nepoznali uzdravení tak, jak ho poznáte teď.

Moji lidé měli neustále bolesti. Byli rozbití, otlučení a pohmoždění, ale tohle je doba, kdy se vše děje rychle. Rychle, ano, řekl jsem rychle. Rychlý pohyb mého ducha. Rychlé, intenzivní uzdravování, znamení, zázraky a divy. Toto je čas, kdy je třeba se toho chopit. Ano, uvidíte něco kolem vašich nepřátel, ale smějte se, protože já se směju v nebesích. Sedím v nebesích a směju se, protože znám konec už od počátku. Moje děti potřebují vědět, že já jsem jediný pravý Bůh a že srážím každého nepřítele, kterému dnes čelíte. Moje andělské armády se pohybují; pohybují se před vámi. Tak Mně věřte, Mé děti, to je vše, co od vás žádám. Žádám vás, abyste Mi věřily; abyste věřily Mně víc než tomu, co vidíte.

Postupujete dál a Já jsem uvnitř vás. Postupujte se Mnou. Jděte do bitvy se Mnou, protože pokud půjdete do bitvy se Mnou, nejste sami. Jděte do bitvy se Mnou, protože Já jsem již přemohl svět. Jděte se Mnou do bitvy a v pekle neexistuje žádný ďábel, který by zastavil to, co jsem pro vás naplánoval.

Takže, Mé děti, je čas osvobodit se a vyrazit. Je čas pohnout se, pochodovat a vzít si zpět to, co nepřítel mé církvi ukradl. Je čas, mé děti. Je čas na exodus, na který jste čekaly. Je čas svrhnout dnešní faraony. Je čas srazit je k zemi a je čas dívat se, jak nepřátelé padají. Ano, to je. Ach ano, to je.

Moje děti si myslely, Bože, trvá to tak dlouho. Bože, kde jsi? Myslím, že nepřijdeš, Bože. Berou nám další svobody. Kde jsi, bože? Proč neslyšíš? Mé děti, vše, co jsem od vás potřeboval, byla vaše víra a důvěra ve Mne. Potřebuji, abyste věřily víc Mně než věříte tomu, co vnímáte. Potřebuji, abyste věřily Mně víc než čemukoliv, co dělá Washington DC. Nevkládejte svou víru a důvěru v to, co vidíte, protože Já jsem nadpřirozený Bůh. Ach ano, jsem nadpřirozený Bůh a do přirozeného vkládám NAD (anglicky SUPER).

Mé děti, vše, co musíte dělat, je očekávat ode Mne více. Budu se ukazovat v církvích. Někteří v nich možná nebudou vědět, co mají dělat, protože se hodlám ukázat uprostřed nich, dokonce i mezi těmi, kteří si toho nejsou vědomi, a dám svou přítomnost najevo. Někteří se budou třást a někteří se budou bát, ale setřese to řetězy, protože je čas setřást ty okovy. Toto je čas průlomu do svobody. Mé děti, toto je čas roku 2023, kdy uvidíte Mně. Tak jděte ve svém vítězství, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/this-is-the-time-for-things-to-intensify