Neboť Já, Pán, dnes svým dětem připomínám, že jsem již porazil ty, které před sebou vidíte. Ty, kteří si myslí, že jsou bohy a že ovládají svět; ty, kteří přinesli tolik zla na tuto Zemi kvůli moci, penězům a svému světovému řádu. Jsem větší a bitva už byla vyhrána. Nyní je čas, abyste viděli jejich konečný pád a zničení. Skončili a stejně tak i vše, co plánovali.

Uvidíme velkou destrukci vlády Jednoho světa. Ano, přichází velký pád, který svět uvidí. Klaus Schwab, George Soros, Bill Gates a mnozí další se chystají padnout ze svých míst moci a kontroly.

Začněte volat, že pravda zvítězí. Zavolejte obry dolů; zavolejte je, aby byli odhaleni. Pamatujete si, jak jsem byl s Davidem, když čelil Goliášovi? Jsem také s vámi a Já svou smlouvu neporuším. Slíbil jsem, že vás vysvobodím z této tyranie, z jejich moci a kontroly. Obři padají. Obři selhávají. Byli přistiženi při činu a jejich porážka je zaručena. Stůjte tedy pevně, děti Všemohoucího Boha. Nemusíte čekat dlouho. Všechno, co se proti vám postavilo, se brzy zhroutí.

Jejich politiky.

Jejich vlády.

Jejich kontrola.

Jejich manipulace.

Jejich korporace.

Všechno to jde dolů rychle a svižně. Neustupujte tedy od pravdy, protože Moje pravda zvítězí vždy, praví Pán, váš Vykupitel.

Hopper: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Mistrovské dílo: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Korupce a podvod v dosud nevídaném měřítku: Tato fráze bude všude v hlavních titulcích. Lži, které držely mého orla jako rukojmí, budou brzy odhaleny.

DSW: Tato společnost bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Synagoga bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Holloway: toto jméno bude také ve vašich zprávách z významného důvodu.

Sledujte NFL a NBA; skandály je pohltí. Mnohé, co bylo zakryto, již zakryto nebude.

Sledujte Čínu. Nebojte se jich, toho, co říkají nebo co dělají. Neprosadí se v tomto národě ani v žádném jiném. V Číně dojde k mocenskému pádu. Jejich vláda bude odhalena. Dojde k výbuchům a k moci se dostane nový prezident, říká Pán zástupů.

Yosemite: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Kapitalismus bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Mé děti, chvění a třesení se ještě zvětší. Vše nyní zintenzivňuje a nabírá na tempu. Takže si pamatujte slova, která jsem vám dal. Nebojte se. Jsem tady. Nezklamu vás. Všechno bude v pořádku a spravedlnost bude vykonána způsobem, jaký jste si ani nedokázali představit.

Všechno se to chýlí ke konci, tak se připravte na velké změny, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/great-destruction-is-coming-to-the-one-world-government