Neboť Já, Pán, chci dnes svým dětem připomenout, že jsem Nejvyšší Bůh, že vás vysvobozuji, že nikdy neselhávám a nikdy neprohrávám. Nikdy se nenechám přechytračit. Vaši nepřátelé své karty přehráli. Jejich zoufalství roste a s ním přijdou další odhalení, protože budou dělat více chyb. Uvidíte další ničení jejich plánů.

Uslyšíte výkřiky nepřátel:

Výkřik porážky.

Výkřik zkázy.

Výkřik velké ztráty, o které si nikdy nemysleli, že ji někdy zažijí.

Z DC přichází křik, o kterém jste si mysleli, že ho nikdy neuslyšíte.

Přichází křik, který světu ukáže, jak zlé, zrádné a ohavné byly jejich zločiny proti tomuto národu a lidstvu.

Přicházel plán – jejich konečný plán na ovládnutí světa, na kterém tak tvrdě pracovali a za který dali své duše. Ovládnutí světa, které kvůli Mně neuvidí. Protože Mé plány zvítězí a Mé plány budou ty, které zvítězí a budou prosperovat.

Konec vašich nepřátel se blíží. Vědí, že je něco vážně špatně. To je důvod, proč se snaží shodit "the Bidena". Snaží se udělat velkou směnu ve vedení své strany.

Jméno Obama uslyšíte znovu a znovu. Jejich touha po moci je nekonečná. Oni to nevzdají. Chtějí být opět v popředí. Chtějí být lidem na očích. Už nechtějí vše řídit ze sklepa nebo ze stínu. Ne, chtějí zpět pod reflektory. Ale nedostanou to. Barack a Michelle si myslí, že mohou Trumpa porazit sami s menším podváděním a volebních podvodů. Jejich arogance roste stejně jako u faraona Mojžíšovy doby. Skončilo to jeho zničením a skončí tak i oni.

Tato země není jejich, bez ohledu na to, co si myslí. Globalisté si připravili Baracka pro tuto dobu. A už nechtějí čekat. Chtějí rozvinout své plány pro Nový světový řád, protože příliš mnoho lidí bojuje, slyší pravdu a křičí: "Víc už ne!"

Ovládají zpravodajská média, světové vlády, některé církve, ekonomiky, technologické giganty a většinu korporací, ale stále to nestačí. Nestačí oklamat všechny a oni si mysleli, že teď už budou všichni oklamáni. Mysleli si, že všichni budou s nimi souhlasit a budou důvěřovat jejich plánům, zákonům a rozhodnutím, ale to se neděje.

Stále nemají úplnou kontrolu nad Spojenými státy, protože lidé stále stojí proti nim. "Čím to může být?", ptají se. „Už by se měli vzdát“. Ale já jsem ve vás a Mě oni zastavit nemohou. Nemohou Mě vyloučit ze světa, který jsem vytvořil. Takže, Mé děti, připravte se na jejich pád i na jejich zánik.

"The Biden," Hunter a Kamala jsou mezi prvními. Sledujte, jak se jich zbavují. Sledujte, jak náhle rezignuje ředitel CIA a FBI.

Sledujte, jak někteří guvernéři opouštějí své pozice. Dívejte se, jak někteří odcházejí ze Sněmovny reprezentantů a také z vašeho Senátu. "Proč?", můžete se zeptat: „Proč by to dělali?“ Slabí, kteří se drželi zpátky a kteří globalisty zklamali, jsou nyní propouštěni. Myslí si, že se s těmito odstraněními mohou zase vrátit na trať, ale budou zastaveni. I přesto selžou a i přesto utrpí velkou porážku.

Vydržte, mé děti; brzy vyjdou na povrch důkazy, které mnohé odstraní. Ano, důkazy, o kterých si vaši nepřátelé mysleli, že dovolili, aby vyšly na povrch, ale s nimi přijdou ještě další důkazy a odhalení, které neviděli přicházet a nikdy nechtěli, aby byly veřejnosti sděleny. Přicházím a Moje ruka se pohybuje.

Pád jejich Nového světového řádu je na pořadu dne a uvidíme ho. Pád jejich ekonomiky, jejich plánů a jejich lidí. Řekl jsem vám, že rok 2023 je rokem svobody. Svobody, za kterou se lidé modlili. Takže stůjte v souhlasu se Mnou a s Mými slovy. Souhlaste s Mými plány a sledujte, jak vaši nepřátelé padají, větším způsobem než dávný faraon a jeho armáda, praví Pán zástupů.

Horká místa: toto bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Aliance: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

V Turecku se odehraje něco významného. Ano, v Turecku. Svět to uvidí a bude vědět, o čem jsem mluvil.

Velký vládní kolaps a katastrofa, řeknou o Austrálii. Pro jejich vládu přichází velké odhalení a rezignace, říká Pán.

V mnoha vládách po celém světě nastanou mocenské změny.

Albuquerque bude ve zprávách z významného důvodu.

Hardin: toto jméno bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Mé děti, přichází významný informátor, který tuto falešnou a podvodnou vládu a „the Bidena“ zasáhne do srdce. Přichází poslední rána, která ukáže, jak jsou všichni falešní, říká Pán.

Přichází velké rozrušení. Mé děti, připravil jsem vás pro tento čas a každého jednotlivě vybral. Připravte se tedy na to, že vás budu používat způsoby, jaké byste si nikdy nepředstavily. Moje děti budou držet kontrolu a přichází velká sklizeň duší. A nic nezabrání Mému Slovu, aby vyšlo a přivedlo do Mého království víc lidí.

Temnota je ničena a Mé světlo bude vidět jako nikdy předtím. Toto jsou dny velkých a mocných změn, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/evidence-is-coming-that-will-take-many-out-of-their-positions