Přichází temnota – temnota, kterou žádný člověk nemůže vidět. Nepřichází, aby vám přinesla porážku, ale aby zastavila to, co vidíte.

Ti, které vidíte, hromadí;

Ti, které vidíte ovládají;

Ti, které vidíte, vládnou a dělají všechno proti vám,

Jejich takzvaná vláda končí.

Jejich kontrola bude zrušena před vašimi zraky.

Tyto věci se budou dít; ano, oni budou. Ale někteří to (tu temnotu) budou považovat za vaši porážku. Uvidí to tak, že já neodpovídám na vaše modlitby. Budou to považovat za vítězství vašeho nepřítele.

Ale vydržte a trpělivě na Mne čekejte a uvidíte je padat. Dostanete své vítězství. Ano, uvidíte to a vše se změní.

Pane, nic se neděje a ty nás teď varuješ před temnými časy? Jak můžeme snést tolik temnoty? Už teď je to příliš těžké. Jak to můžeme vydržet, když se vše ještě zhorší?

Mé děti, nevidíte, že to není vaše síla? Je to Má síla. Není to vaše bitva; je to Má bitva. Nevidíte, že jsem vás neopustil? Jsem s vámi. Jsem vaše vítězství. Jsem vaše radost. Jsem váš pokoj. Jsem vaše vysvobození. Nic, co vaši nepřátelé udělali, nezaručilo vaši porážku, ale zaručilo tu jejich. Nevidíte, že jsem sem přivedl svého Syna, abych zničil to, co nyní vidíte? Řekl jsem již dříve a řeknu to znovu, že to, co dělají vaši nepřátelé, není nic nového. Satan k tomu jen využívá různé lidi.

Připomínejte si:

Moji oběť,

Mé sliby,

Moje Slovo a

Moji smlouvu krve.

Sestupuji dolů a ničím vše, co vidíte. Už to nebude dlouho trvat, tak to teď nevzdávejte. Teď pro vás dělám to, co nevidíte. Teď dělám co, co vás vysvobodí. Nezklamu vás praví Pán, váš Vykupitel.

Vaši nepřátelé v tomto národě a tato podvodná vláda uzavřeli dohody se zahraničními nepřáteli. Ano, dohody, které jsou proti vám. Uvidíte další smělý krok Číny, který bude ještě povolen. Kdo, Pane? "The Biden", mnozí ve Washingtonu DC a někteří v Pentagonu. Ano, zaplatili vašim nepřátelům, aby této zemi vyhrožovali a zastrašovali ji, aby se definitivně podřídila. Ale pamatujte si, co jsem řekl o takzvaných vládnoucích silách – všechny je srážím a svět pozná, že jedině a pouze Já, Bůh, Stvořitel nebe a Země, jsem to mohl udělat tímto způsobem.

Kanada přichází (na Mého orla). Také Írán a Irák spojují své síly proti Mému orlu. Ale ve své aroganci nevidí pasti, do kterých padnou. Pasti byly nastraženy. Řekl jsem vám, že ve vodách se mnoho věcí děje, které nevidíte, ale uvidíte je, praví Pán.

 

Uslyšíte o dalších teroristických útocích. O třetí světové válce uvidíte a uslyšíte stále více. Neposlouchejte to, protože ještě na ni není čas. Řekl jsem vám ve svém Slově, že se budou šířit zvěsti o válkách, ale to neznamená, že je dostanou, když je budou chtít.

Sledujte Tchaj-wan, chystá se tam něco významného.

Další symbol, socha či pomník globalistů padne na zem, protože padnou i oni a jejich agenda, jejich plány.

Jejich globální oteplování bude odhaleno jako falešné. A budou odhaleny jejich plány, jak vás okrádat ještě víc a zabíjet vás. Celá jejich agenda bude světu odhalena a oznámena.

Připravte se; vaši nepřátelé jsou zoufalí a naštvaní, protože vidí, že prohrávají. Nyní bude probíhat třesení za třesením. Buďte tedy se Mnou, připravení a nebojte se. Věřte Mi, že nic z toho, co uvidíte, vás nezasáhne, protože já vás před tím vším chráním, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-darkness-is-coming-that-no-man-can-see