Propukne chaos a bude to vypadat, že pohltí mnoho národů. Chystá se bouře, kterou většina lidí nevidí přicházet.

Cílem tohoto chaosu je přinést rozptýlení, strach a zmatek. Má se stát uvaděčem jejich války a jejich resetu. Ale pamatujte, že neuspějí. Nevyhrají a nedostanou to, co chtějí.

Sledujte, jak ve Francii propuká chaos – velké odhalení a erupce pravdy. Jejich prezident přijde o křeslo. Ano, Macron bude odstaven od moci a rozhodně nebude poslední, říká Pán.

Smrt známé osoby bude ve vašich zprávách a řeknou, že to byla sebevražda, ale ve skutečnosti to byla vražda. Mé děti, pravda zvítězí a jejich lži budou odhaleny. Každý člověk zabitý kvůli Novému světovému řádu a každá vražda spáchaná pro záchranu jejich agendy bude světu odhalena, říká Pán zástupů.

Kataklysmický: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Mé děti, náhle nastanou velké změny – změny, které nastanou přes noc. Ano, řekl jsem, že jednoho rána to bude jiné než večer před ním. Mnoho věcí se děje v noci, kdy vy nic netušíte.

Přicházejí rychlé změny – některé špatné a některé dobré. Mé děti, v těchto dnech se musíte rozhodnout, čí zprávě uvěříte – té Mé nebo zprávě vašich nepřátel?

Přicházejí překážky, které některé dovedou k odpadnutí. Pozor na tyto překážky. Pane, jak to uděláme? Modlete se a travte čas se Mnou, Mé děti, a uvidíte. Nenaletíte trikům a podvodům svých nepřátel. V této době otřesů a velkých změn zůstávejte v Mém slově, říká Pán.

Přicházejí důkazy, které toho odhalí víc o princi Andrewovi, ale povedou přímo k Charlesovi. Není pochyb o tom, že je to také lhář a zrádce. Řekl jsem vám: Mé děti, mnozí padnou a mnozí neudrží to, po čem tolik toužili, praví Pán zástupů.

Haiti, říkám toto jméno znovu, protože se tam chystá něco významného. Zemí otřese další velké zemětřesení. Ano, otřes, a přichází do mnoha zemí po celém světě, říká Pán.

Augustine: toto jméno bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Adekvátní: toto slovo bude použito ve vašich zprávách z významného důvodu.

Chystá se událost velkého dopadu, jež přitáhne pozornost světa, a není to kvůli tomu, co myslíte; je to mnohem větší.

Singapur bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Boris Johnson se bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Na Velkou Británii a její vládu přichází velký otřes.

Neobvyklá duha bude ve vašich zprávách a její umístění je důležité.

Děti Moje, zahraniční agendy se mění a v mnoha zemích po celém světě bude vidět velké rozčilení a zklamání.

Írán bude ve vašich zprávách kvůli něčemu velmi významnému.

Damašek: toto jméno bude také ve vašich zprávách z významného důvodu.

V Arizoně nic neskončilo, bez ohledu na to, jak moc si to vaši nepřátelé přejí.

Velké otřesy přicházejí a bude k nim docházet po celém světě. Moje děti si pamatují, že jsem řekl a varoval, že není se čeho bát. Nebojte se toho, co se stane dál, protože tyto soudy, které se začaly projevovat, jsou pro vaše svobody. Nepřátelé Všemohoucího Boha se tak dlouho snažili zastavit to, co přichází proti jejich Novému světovému řádu. Nic ale nezastaví jejich pád a nic nezastaví Mé plány s vámi, děti Všemohoucího Boha. JÁ JSEM soudcem nad celou zemí a teď se slouží soudu a spravedlnosti, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/chaos-is-about-to-erupt-in-many-nations