Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, abyste bojovaly dobrý boj víry. Je to boj, který pokaždé vyhrajete. Nezáleží na tom, jak věci vypadají. Nezáleží na tom, co vám říkají vaše pocity. Záleží pouze na tom, co říká Mé slovo. Mé slovo říká, že vždy způsobím, abyste zvítězily. Mé slovo říká, že jste byly vykoupeny z prokletí. Byly jste zachráněny, vysvobozeny a oproštěny ode všech protivenství. To jediné, co Váš protivník má, jsou podvody a lži. Snaží se, abyste se necítily na to, věřit a přijímat to, co už je vaše.

Mé děti, ptám se vás: Komu věříte? Čemu věříte? Věříte, že mě vaši nepřátelé tentokrát skutečně přechytračili? Věříte, že tentokrát dovolím, aby se rozpoutalo celé peklo, a přinutím vás to vytrpět bez možnosti úniku? Věříte, že síla vašeho nepřítele je větší než ta Moje? Čemu dnes vlastně věříte – Mému psanému Slovu nebo svým pocitům? Mým slovům, nebo slovům vašich nepřátel? Tomu, jak to dnes ve světě vypadá, nebo tomu, co říkají Moji proroci? Už chápete, proč musím mluvit každý den? Vidíte nyní, proč jsem umístil své proroky na tuto Zemi? Můj zůstatek by se neprobudil a přijal by porážku.

Jestliže se Mé děti, které jsou nazývány Mým jménem, pokoří, budou se modlit a hledat Mou tvář a odvrátí se od svých zlých cest, pak uslyším z nebe a odpustím jim hřích a uzdravím jejich zemi.

Věříte Mým slovům? Řekl jsem, že vaše země vyléčím, a to se právě chystám udělat. Já jsem Bůh, který obnovuje, uzdravuje, odpouští, vysvobozuje a odplácí. Řekli byste, že vaše nepřátele čeká drsné probuzení. Můj soud nad nimi teprve nepřichází; je už tady a uvidíte, že bude stále sílit. Znovu říkám: Vydržte, Mé děti. Věci se mění všude, říká Pán zástupů.

Cheryl: toto jméno bude ve zprávách.

Budapešť bude ve zprávách.

Ermitáž: tento název, opakuji znovu, bude ve zprávách.

Wellington: toto jméno bude ve zprávách.

Zpravodaj bude ve zprávách a ne běžným způsobem, jak je obvykle vidět. Rozpaky a hanba za to, kým skutečně jsou, budou odkryty, říká Pán.

Henchman: toto slovo bude ve zprávách.

Skandinávie bude i ve vašich zprávách.

Mnoho lodí bude ve zprávách.

Vaši nepřátelé se přesouvají do pozic a netuší, že tam na ně čekají pasti. Mnoho věcí se pohybuje a vaši nepřátelé tyto pohyby nevidí. Řekli byste, že se vše dostává do víru. Všechno se to blíží k výbušnému místu.

Smilník: toto slovo bude ve zprávách. Někdo známý z toho bude obviněn. Nikdo si nemyslel, že tato osoba je taková. Mé děti, brzy uslyšíte o mnoha lidech a životech, které žili, a nikdy by vás nenapadlo, jak hrozní ve skutečnosti byli. Falešné úsměvy, za které se schovávali, když byli před kamerou, a skrývali, kým skutečně jsou, když byly kamery vypnuté.

Elita se už ukrývat nebude. Hollywoodské krysy se už nebudou skrývat. Deep State se už nebude skrývat na svých temných místech a žít životem plným hříchu a korupce – životem tak nechutným a ohavným, že nikdo ani netušil, že takový způsob života existuje, ale každý bude brzy odhalen.

Slíbil jsem vám, že je všechny odhalím, a to je to, co dělám. Moje děti, nikdy nedělám věci podle lidského časového rozvrhu. Ani nevíte, co přesně se chystám dělat. Jen vězte, že dělám víc než víte, a můžete Mi věřit, že váš Vysvoboditel přišel a vy už brzy zažijete vysvobození, jaké lidstvo dosud nepoznalo.

Jste zvláštní generace a pro život právě teď je toto rozhodně výjimečná doba, ať už tomu rozumíte nebo ne. Ale brzy porozumíte, praví Pán zástupů.

Bude hlášeno vypuknutí spalniček. Nebojte se, Mé děti. Vaši nepřátelé budou v příštích dnech vykřikovat mnoho věcí, ale zasáhne to je, ne vás, říká Pán zástupů.

Na vašich nepřátelích se brzy objeví boláky a vředy jako znamení, že na ně dopadají soudy všeho druhu, říká Pán.

Sledujte váš Senát, Spojené státy. Brzy dojde k otřesu. Svět už brzo uvidí důkazy a bude mu sděleno, co skrývali – nejen McConnell, Schumer nebo Romney. Ano, je mezi nimi mnoho hadů a krys. Ta hadí díra bude brzy světu odkryta.

Kamery byly v jejich středu a oni neměli tušení, že byli ve svých místnostech a budovách nahráváni, jak plánovali, osnovali a intrikovali proti americkému lidu Spojených států, aby pomohli sobě a Číně. Ano, Mé děti, pokud jde o vaši Sněmovnu reprezentantů a Senát, uklízím dům. Všichni, kdo jsou proti vám, budou Mnou odstraněni, praví Pán zástupů.

Nevzhlížejte ke svým průběžným volbám, že vás zachrání. Říkám to znovu: Všechno tohle nemůže napravit žádný člověk, to mohu jen Já, a volby k tomu nebudou cestou. Manipulovali a podváděli ještě více, než bylo veřejnosti známo. Pravda byla skryta a vše bude odhaleno. Někdo se ve Spojených státech chystá vypustit jadernou bombu pravdy a ta otřese zemí do jejího jádra a také zbytkem světa.

Všechno to padá – ten systém, který vidíte, i falešné vlády celého světa. Zrádci a infiltrátoři byli všude, aby tento svět ovládli, ale odstraňování Mou rukou právě začalo a v této době ještě zintenzivní. Svět se brzy dozví, kdo to měl celou dobu pod kontrolou, říká Pán zástupů.

Nostradamus: toto jméno bude ve zprávách z neobvyklého důvodu.

Kissinger: Toto jméno, říkám znovu, bude ve zprávách. Sledujte a poslouchejte, co se říká. Stále více se prozrazují a stále více jich umírá, praví Pán.

Andělský: toto slovo bude ve zprávách.

Sledujte Filipíny. Něco tam bude k vidění.

Galveston: toto jméno bude ve zprávách.

Hoover Dam bude opět ve vašich zprávách. Je toho víc, o čem nevíte, ale brzy to budete vědět, praví Pán.

Vše se chýlí k výbušnému konci, tak vydržte. Věci se brzy drasticky změní pro vaše dobro, říká Pán.

Mé děti, toto je váš čas, abyste žily tak, jak by měly žít děti Nejvyššího Boha – už žádné zotročování a držení v zajetí. A budete si užívat svá práva vykoupení. Poznáte, co jsou zač, a nedovolíte, aby vás Satan skrze ně znovu oklamal.

Začalo to otřesy a skončí to vaším vítězstvím, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/an-unexpected-end-of-an-unruly-government