Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že vše nabírá na tempu a uvidíte, jak se bude mnohé zdánlivě zhoršovat. Mnozí budou křičet a volat: „Co se to děje?“ Vaši nepřátelé se budou snažit vyvolat další války, epidemie, nedostatek a hlad. Snaží se nyní všemožně získat znovu svou akceschopnost a sílu, kterou ztratili odporem a selháním svých plánů.

Uvidíte, jak zoufalství vašich nepřátel narůstá víc a víc – zoufalství, které bude světu stále zjevnější. A když budou v živém televizním vysílání, nebudou schopni se ovládat.

Už jsem vám řekl, poslouchejte slova svých nepřátel. Snaží se své vyprávění udržet, ale nedaří se to. Když otevřou ústa, aby lhali, budou místo toho mluvit pravdu. Nic z toho, o co se snaží, nebude fungovat. Někteří budou utíkat a krčit se a nebudou odpovídat na otázky amerického lidu nebo zpravodajských médií, protože nemají žádné logické vysvětlení pro své verze ani potvrzení toho, co říkají a chtějí, aby tomu lidé věřili.

Pobouření a hlasité protesty proti takzvané správě ovládající DC nabírají na síle. Uvidíte, jak se stále více obrací proti sobě, dokonce i ve vlastní partě. Narůstá to, protože vidí ty nápisy na své zdi. Sledujte, jak stále více lidí opouští své pozice a místa moci a někteří vymění stranu, protože vědí, že není naděje na záchranu té jejich strany. Hluboký stát a jeho moc nad tímto národem se hroutí. Můj orel neumírá a stoupá.

Odpor: toto slovo bude ve vašich zprávách stále častěji, protože vaši nepřátelé dostávají a budou nadále zakoušet odpor vůči jejich neopatrným rozhodnutím – pro nedostatečnou ochranu tohoto národa. Věci, které říkají a dělají, nedávají žádný smysl. Více lidí ve straně levice bude dokonce křičet: "Zrada! Zrádci!" a budou chtít, aby se něco udělalo.

"Obžalovat, obžalovat!" budou mnozí křičet nejen na „the Bidena“, ale i na mnohé, kdo s ním v jejich katastrofální agendě jedou.

Ve Washingtonu DC dojde k velkým výbuchům.

Pokus o útok na tuto půdu bude zastaven. Mnozí budou vědět, že to byla interní práce, a další se obrátí na Washington, DC a na ty, kteří tam jsou.

Napětí s cizími národy roste; to byl záměr.

Způsobují katastrofu za katastrofou a opakovaně odvádějí pozornost, aby přinesli destrukci a narušení.

Vody burácejí a chystají se vydat to, co v nich bylo ukryto. Vaši nepřátelé ztrácejí svou moc, své území a pozice. Úplně selžou ve všem, co dělají, říká Pán.

V Uruguayi se chystá něco významného. Budete to vědět, jakmile to uvidíte.

Oznamovatel přijde s tím, co se stalo na obloze nad vámi, Spojené státy, a není to to, co si myslíte. Vaši nepřátelé z toho nezískají to, co chtějí.

Buďte si v této době jisti, že JÁ JSEM Bůh a JÁ JSEM větší než jakýkoli nepřítel. JÁ JSEM větší než jejich moc a jejich plány. Tak se radujte, že JÁ JSEM vaše vítězství a jsem ve vašem nitru. Soudím, hýbu se a odplácím, a brzy bude konec, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-deep-state-is-collapsing