Neboť Já, Pán, vás dnes, Mé děti, varuji, že to bude vypadat na vypuknutí války. Nenechte se oklamat. Nepodléhejte jejich strachu. Nepodléhejte jejich zpravodajství. Nepodléhejte jejich lžím. Nepodléhejte tomu, jak věci vypadají. Nepodléhejte jejich taktice. Jsou to lháři a jejich válka jim neprojde. Tato válka selže a jejich příběh bude zničen.

Přivolávejte pokoj, Mé děti. Viděly jste, jak jsem promluvil k bouři a řekl: "Utiš se!", a stalo se. Říkám vám, abyste povolaly pokoj na tuto zem, pokoj do svých národů, pokoj do svých rodin, pokoj do svých myslí a pokoj do svých těl.

Mé děti, máte Mou autoritu, kterou jsem vám dal ve svém jménu. Použijte ji správným způsobem – mluvte o životě, požehnání, svobodě, vysvobození, zázracích a probuzení. Mé děti, probuzení je tady, tak se chopte toho, co pro vás v této době mám. Není to čas, kdy by vás vaši nepřátelé měli ovládat; není čas na jejich světový řád; není čas na třetí světovou válku; není čas na jejich reset nebo na cokoli, co oni chtějí. Ne, na to čas není.

Tak vstaňte a křičte: Už ne! Ukřičte je a učiňte jejich moc bezmocnou proti vašim národům a vašim svobodám. Mé děti, stvořil jsem vás, abyste vládly. Stvořil jsem vás, abyste mluvily, oznamovaly a tvořily svými slovy. Já jsem Stvořitel a stvořil jsem vás, abyste žehnaly a byly požehnané.

Vaši nepřátelé nemohou mít tuto Zemi, kterou jsem stvořil pro vás. Vezměte si tedy zpět své vlastnictví a svoji autoritu. Vezměte si obnovu, která v těchto dnech přichází, protože ta je teď vaše. Vezměte si toto vítězství; je už vaše. Toto je váš čas, děti Všemohoucího Boha. Takže neustupujte a nepoddávejte se jejich lžím, protože toto je čas, aby zvítězila velká odkrytí, velká odhalení a velká pravda. Vstaňte tedy, Mé děti, a vezměte, co jsem vám již dal a čím jsem vás zaopatřil, praví Pán, váš Vykupitel.

Mluvím ke svým dětem, které jsem povolal do vládnoucích funkcí:

Neustupujte.

Nepodléhejte odporu.

Nepoddávejte se jejich průtahům.

Nepodléhejte jejich nátlaku a hrozbám, protože jim to všechno vybuchne do tváře, jak se říká.

Prohlašujte pravdu.

Prohlašujte smělost.

Prohlašujte oživení ve svých vládních úřadech.

Požádejte Mě, abych tam byl, a Já se vám ukážu. Nedělejte (nesnažte se dělat) tyto věci ve svých vlastních schopnostech. Ničím ty, kteří jsou proti tomuto národu. Takže Mi věřte, že je úplně odsunu z cesty. Vstaňte, Mé děti. Stůjte a nedělejte už nic jako politici, ale jako Boží děti v politické pozici.

Na Sněmovnu reprezentantů a na Senát přicházejí velké otřesy. Pravda nebude popřena, protože Já nebudu popřen. Očista započala a všichni ji uvidí, praví Pán zástupů.

Hawley: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Brzy se objeví další výbušné důkazy a převratné zprávy týkající se ovlivňování voleb. To zničí jakoukoli snahu udržet to skryté stejně jako držet tuto zemi pomocí lží a kontroly. Řetězy, jimiž byl tento národ svázán, se uvolňují, praví Pán zástupů.

Stonewall/Odmítání spolupráce: tento výraz bude použit ve vašich zprávách z významného důvodu.

Hellfire/Pekelný oheň: Říkám znovu, že tento výraz bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Ministerstvo spravedlnosti čeká pád. Přicházejí důkazy, které odhalí jejich lži, jejich kontrolu a jejich zaujatost. Existují skryté důkazy, které sesadí „současnou administrativu“. Ano, na Ministerstvo spravedlnosti USA přichází soud. Ukáže se, že bylo napojeno na mnoho lidí a skupin z FBI a CIA. Mají špinavé ruce a jsou napojeni na Google, Twitter, YouTube, TikTok a mnoho korporací a tiskových agentur. Jejich domeček z karet se hroutí.

Přichází informátor, který odstraní Merricka Garlanda a jeho lži a spojení s globalisty a poskytne důkaz o tom, že skrývají důkazy týkající se „the Bidena“ a všech jeho zlověstných zločinů proti dětem a tomuto národu. Nic nezastaví zhroucení každé entity použité k ukradení tohoto národa z rukou lidu, říká Pán zástupů.

Jejich Deep State ztrácí veškerou svou sílu.

Jejich finanční systém bude zničen.

IRS (Internal Revenue Service – úřad pro výběr federálních daní a uvalování daňových zákonů) bude rozpuštěn.

Systém federální rezervy bude zrušen.

Wall Street se rozpadne a zhroutí.

Řekl jsem vám, Mé děti, že den zúčtování je tady. Pomstím své děti a spravedlnost pokaždé zvítězí.

Velké otřesy zničí DC i jejich agendy. Připravte se na velké ticho, které přichází, aby vám přineslo svobodu.

Teď neumdlévejte. Nevzdávejte to. Vše, co vidíte, bude zničeno a zmizí před vašima očima, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-doj-and-its-narrative-are-about-to-collapse