Neboť Já, Pán, dnes říkám Svým dětem, abyste začaly posilovat svou víru v Mé Slovo a svoji důvěru a spoléhání se na Mne. Toto je čas nespoléhat se na své vlastní chápání. Toto je čas velkých odhalení, velkého otřesu, velkých expozic a velkých změn. Toto je čas, kdy uvidíte konec Nového světového řádu a jak ho nahradí systém Mého Království – systém, který jsem navrhl pro život Svých dětí. Toto je čas změn v moci a vedení, vládách, ekonomikách, a v Mé církvi. Změn ve vlastnictví majetku, vlastnictví podniků a vlastnictví všech věcí zamýšlených pro Mé děti, které světové impérium ukradlo.

Toto není „příliš dobré“ na to, aby to byla pravda; není to falešné odhalení. Podívejte, Mé děti, už jsem to udělal s Egyptem a Izraelem, Abrahamem a králem a mnoha dalšími příklady v Mém slovu, abych vás povzbudil. Bez ohledu na okolnosti nebo sílu toho dne, Moje moc je větší.

Řeknu to znovu: Jsem nejvyšší Bůh a svět to pozná. Budou vědět, kdo byl a kdo nebyl na Mé straně. Mé děti, toto je čas připravit se na radikální změny v tom, jak žijete, a v tom, co vidíte.

Pro vaše vítězství se chystají velké věci. Vaši nepřátelé se vám budou snažit namluvit, že se to nikdy nestane, že věci jsou příliš beznadějné a bude se to jen zhoršovat, takže není důvod v něco doufat.

Duch porážky roste a pracuje přesčas, aby po celém tomto světě i v Mé církvi rozšířil poraženeckou mentalitu, aby se nikdo nebránil a nevzdal se jen kvůli podvodu toho, co mu právem náleží.

Nyní je čas odolat slovům, lžím, rozptýlení a moci vašich nepřátel, protože jsem vám dal veškerou moc a autoritu nad ďáblem a nad každým, koho používá. Je poražen; pamatujte, že v této době je tlak, abyste se poddali. Váš nepřítel je lhář a není v něm žádná pravda. Pokud říká: „Nemožné“, pamatujte, kdo jsem: pro Mne není nemožné nic. Když říká, že prohrajete, pamatujte, že poražený je on a vyhrajete vy.

Provolávejte tedy porážku svých nepřátel (v každém aspektu svého života): ve vaší mysli, vašem těle, vaší rodině, vaší práci a ve vašich financích.

Budu vás chránit.

Pomstím vás.

Obnovím vás a toto je hodina velké obnovy. Obnova přichází k Mým dětem se zpětnou platností.

Připravte se tedy, Mé děti, na Mou překypující hojnost a na Mou slávu, praví Pán, váš Vykupitel.

Deepwater Horizon: tento název bude opět ve vašich zprávách z významného důvodu.

Mé děti, vaši nepřátelé se chystají sabotovat něco dalšího ve vašich vodách a ve vašem národě, aby způsobili zkázu a chaos. Nebojte se a neposlouchejte jejich lži. Všechno, co bylo skryto, i každá lež, bude odhaleno, praví Pán.

Ropa bude v hlavních titulcích. Všechny plány nepřítele budou zastaveny a neuspějí.

Trh s bydlením se brzy objeví ve vašich zprávách. Chtěli kolaps. Vytvořili bublinu a ta už brzo praskne.

Připravte se na začátek konce jejich ekonomiky. Tento pád je pro ně, ne pro vás. Vás budu chránit, praví Pán.

Velryby budou i nadále ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Budou zveřejněny výbušné důkazy týkající se Meta nebo Facebooku. Bez ohledu na to, jak si nyní říkají, nikdo nemůže zastavit jejich odhalení. Už jsem vám řekl, že techničtí giganti padnou. Jejich vazby na Čínu, tuto podvodnou vládu, "the Bidena" a na vaše takzvané třípísmenkové agentury budou odhaleny. Špehovali, manipulovali, podváděli a kradli. Zločiny, které byly přímo před vámi ukryté, budou světu odhaleny: vše, co shromažďovali a plánovali se všemi těmi informacemi udělat. Tento plán nebude úspěšný a Já ho zničím, říká Pán zástupů.

Běda těm nepřátelům Všemohoucího Boha, kteří mluví proti Mým dětem a proti Mně. Ve své aroganci neuvidíte svůj pád ani nadcházející soud, který nemůžete zastavit.

AOC, jak jí říkáte, Alexandria Ocasio-Cortez, byla placena za to, aby získala své postavení způsobem, jaký jste neznali. Obklopí ji skandály a pro koho vlastně pracuje. Velký soud přichází na všechny, kteří zaujali místa, která jim nepatřila. Nebudou mít úspěch a nezůstanou na pozicích, jež patří Mým dětem, říká Pán.

Skandálům propadne i mnoho lidí v takzvané „Squad“ – partě ve Sněmovně reprezentantů. Podívejte se, jak snadné pro ně bylo lhát, podvádět a krást, ale také jak snadno padnou, protože nevydrží do voleb v roce 2024. Sledujte, jak čistím dům ode všeho, co tam nepatří, říká Pán zástupů.

Pane, slyšíme všechny tyto důkazy a tato odhalení, ale nic se nedělá. Mé děti, nezapomeňte, kdo jsem. Konečné slovo mám Já. Já jsem Bůh spravedlnosti a vy to uvidíte.

Mé děti, ještě jednou vám připomenu, že věci nejsou takové, jakými se zdají být. Tak nepodléhejte zdání, protože se to radikálně změní. Má ruka se pohybuje a nikdo to nemůže zastavit, ani uskutečnění Mých plánů, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/many-political-changes-in-this-nation-are-about-to-take-place