Neboť Já, Pán, dnes znovu říkám tělu Kristovu, aby se spojilo v Mém jménu. Buďte jednotní proti svému nepříteli. Není čas na to, aby doktríny a neshody způsobovaly spory a neshody, protože tam, kde jsou spory, je i všechno ostatní zlo. Zbavte se sváru a zabouchněte dveře před svým nepřítelem a jeho mocí vůči vám.

Válka, ve které církev byla, měla oslabit a udržet Mé tělo ve spánku, aby ho nepřítel mohl okrádat, zabíjet a ničit. Aby vám mohl vzít to, co vám právem náleží: vaši autoritu, zdraví, radost, finance, majetek, rodiny, národy a vše, za co jsem za vás v tuto hodinu zaplatil. Nepřítel to ukradl, tak teď je čas pronásledování, převzetí a obnovy všeho, co vám patří. Mé děti, povstaňte nyní v Mé síle, Mé lásce a Mé pravdě, abyste zničily peklo. Peklo se snaží rozpoutat další zkázu na této Zemi.

Vzbuďte se.

Vstaňte.

Stůjte.

Tato válka v tuto hodinu zesílí, ale tuto válku i tuto bitvu jsem již vyhrál, říká Pán.

Držte tedy své hlavy vysoko nad svými nepřáteli a pamatujte, že jejich dny jsou sečteny a jejich počty se brzy ztenčí. Opřete se o Mne nyní více než kdy předtím a přijměte Mou sílu. Není čas dělat věci po svém. Je čas, aby se Mé tělo spojilo se Mnou a přijímalo ode Mne více, protože svět potřebuje Mé tělo i Mou slávu.

Pokud jste tedy spadli, vstaňte. Vstaňte z porážky, protože jsem z vás udělal víc než dobyvatele. Učinil jsem vás vítězi. Udělal jsem vás svobodnými a celistvými. Věřte tedy Mé krevní smlouvě a Mému slovu víc než moci a plánům vašich nepřátel.

Jejich lodě se brzo potopí. Jejich plány se hroutí a čeká je kolaps. Způsobí to, že ztratí své pozice a vše, co vlastní, protože jejich to po právu není.

Exodus se blíží a Mé děti poznají svobodu jako nikdy předtím. Připravte se, Mé děti, protože Já jsem připraven, praví Pán, váš Vykupitel.

Waukesha: toto jméno bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Warpath/Válečná stezka: tento výraz bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Čína vystupňuje konflikt s tímto národem. Zrádci v DC, které Čína uplatila, to umožňují. Tento pokus, válečný akt proti tomuto národu, padne a neproběhne podle plánu. Všem, kteří tento národ zradili: vám jsem už mnohokrát řekl, že toto jsou dny Hamana. Mého orla nezničíte. Vaše zkáza se naplní; vy jste těmi, kdo budou zničeni, praví Pán.

Na obzoru je něco velkého – vojenský přesun a vojenská síla, o nichž lidé nevědí a nečekají je. Někteří říkají, že je to spiknutí, ale nevidí a nevědí všechno, co se právě teď děje. Ale brzy tuto vojenskou akci uvidíte, a tento národ bude šokován, až zjistí vše, co se dělo, a čeho si lidé vůbec nebyli vědomi.

Mnozí se stále ptají: Proč všechno tak dlouho trvá? Tyto otázky budou zodpovězené velice brzo. V celém tomto národě a ve světě vypuknou oslavy, praví Pán.

Soudce Nejvyššího soudu se chystá učinit odvážné rozhodnutí a odvážné prohlášení, protože u Nejvyššího soudu se chystá něco velkého, co mnozí nevidí, ale brzy to uvidí.

 

Další soudce Nejvyššího soudu nečekaně odstoupí, ale pravda ohledně této rezignace vyjde najevo.

Znovu říkám, že uvidíte otřesy v budově Kongresu. Toto třesení otřese tímto národem v dobrém slova smyslu a probudí některé, kteří spali.

Na Jamajce a v Saúdské Arábii se chystá něco významného. Biblické rány, řeknou ve zprávách. Řekl jsem vám, Mé děti, uvidíte to předtím, než přijde konec vašich nepřátel.

Vláda Jednoho světa padá a nikdo to nemůže zastavit.

Mé děti, toto je čas, abyste prohloubily svou víru a důvěru ve Mne, protože to, co teď vidíte, se brzy dramaticky změní. Ale vaše smělost a Moje síla ve vás stále porostou. Je čas, aby si Má církev vzala zpět vše, co je její. Připravte se tedy na posun ve všech národech; že dojde k výměnám a vláda bude vrácena právoplatným vlastníkům, Mým dětem. Je to vaše jubileum. Radujte se tedy z toho, co vám bude vráceno, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/china-is-about-to-step-up-conflict-in-this-nation-and-it-will-be-allowed-by-dc