Mé děti, dnes vám říkám, že každá lež, která držela tento národ, je odhalena, zničena a zrušena. Žádná lež, která byla vyřčena, neobstojí a nebude dál držet tento svět pod kontrolou globalistů a jejich plánů pro tuto Zemi. Udělali toho mnoho, aby se pokusili zničit zdroje Země. Mnoho toho otrávili, aby způsobili velké nemoci a choroby kvůli penězům a moci. Věřili, že čím víc vás mohou ničit, tím větší sílu mají.

Profitovali ze zabíjení lidí, válek a přírodních katastrof. V době zhroucení ekonomik vydělávali. Mé děti, bude těžké poslouchat o všech zlověstných plánech proti vám, až budou všechny odhaleny – jak jsou tito lidé bezcitní a nelidští. Jsou to monstra a to, co udělali, aby nadále manipulovali a kontrolovali vaše životy, je ničeno. Jejich moc jim je odepřena, takže nemohou pokračovat ve svých plánech proti vám.

Už nebudou profitovat a nebudou mít úspěch. Jejich vláda nebude pokračovat. Jejich vlády nebudou vládnout. Jejich zákony vás nebudou nadále ovládat a zotročovat. Jejich vražedné činy budou odhaleny a vy dostanete náhradu.

Mé děti, toto je čas, kdy bude zastaveno vše, co vaši nepřátelé udělali vám, vašim národům, ekonomikám a tomuto světu. Zvraty budou pokračovat a vy zažijete obnovení jako nikdy předtím, říká Pán, váš Vykupitel.

Náletové sirény budou ve vašich zprávách znovu a znovu, aby přinášely strach a odváděly pozornost. Pamatujte, řekl jsem: Nevěřte tomu co říkají, a nevěřte ani této válce. Nepodaří se to.

WaveRunner/Vodní skútr bude ve vašich zprávách z neobvyklého důvodu.

Monte Cristo: toto místo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Ve vašich zprávách bude hlášena muší morová rána. Neobvyklé roje a biblické proporce, budou říkat. Věnujte pozornost tomu, kde k tomu dojde. Mnoho dalšího se odehraje poté, co toto uvidíte.

V biblických rozměrech se odehraje také něco ve Washingtonu, DC. Na tuto oblast přijde něco, co nezůstane bez povšimnutí a lidé nebudou schopni vysvětlit, co se děje. Významné věci se dějí tam, kde je nevidíte, ale brzy se to stane, říká Pán.

Aktivista bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Scalise: toto jméno bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Politická krysa bude odhalena a odstraněna ze svého postavení.

V Pensylvánii se chystá uvolnění místa, které bude váš stát šokovat, a z dalšího bude někdo odstraněn. Výměna se uskuteční na těch politických mocenských křeslech, která byla ukradena. Všechno bude vráceno, a to nejen v Pensylvánii.

Ano, Spojené státy, spravedlnosti se slouží a revoluce začala.

V Bostonu se odehraje něco dramatického.

Sledujte východní pobřeží, protože začalo čištění.

Rhode Island se brzy objeví ve vašich zprávách. Chystá se skandál.

Connecticut: chystá se něco mimořádného, co otřese politikou ve vašem státě.

Na jižní hranici bude odhaleno něco zásadního, co se vaši nepřátelé snažili utajit, ale již nemohou. Došlo ke zradě a nepokojům a došlo k teroristickým hnutím. Ale informátor odhalí „the Bidena“ a jeho spojení s národy, které byly placeny za to, aby přivedly svou armádu a zničily tento národ zevnitř. Došlo k peněžním úplatkům, zákulisním obchodům a vlastizrádným činům. Byli chyceni a všichni budou svrženi.

"The Biden" padne tak, jak to nikdo nečekal, dokonce ani vaši nepřátelé.

Tak si pamatujte, Mé děti, že se máte připravit na to, že se věci posouvají, otřásají a nabírají na intenzitě, než dojde v tomto národě k velkému výbuchu, který jej jednou provždy osvobodí, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/oh-united-states-justice-is-being-served-and-a-revolution-has-begun