Mnozí se posmívali, zesměšňovali, smáli se, pomlouvali a neprávem obviňovali Mé děti a Mé hlasatele, kteří mluví Má slova, protože se neztotožňují s tím, co vidíte. Moje slova to nedělají. Nebudu souhlasit s tím, co vidíte, když to jsou plány vašeho nepřítele namířené proti vám, a on je ten, kdo působí, že se tyto věci dějí.

Mé děti, jsem nadpřirozený Bůh. Má slova to, co vidíte, změní; nejedu v tom s nimi. Má slova jsou poslána, aby přinesla víru, vysvobodila, osvobodila zajatce a obnovila to, co bylo ukradeno.

Má slova zničí to, co vás drželo v jejich sevření. Moje slova přivádějí vaše nepřátele k nicotě, jejich plány k nicotě, jejich zajetí, jejich mučení a jejich útlak v nicotu. Chtějí, abyste věřili, že je konec, ale konec není. Ne, pro Mé děti není konec. Ale pro vaše nepřátele a jejich plány konec je.

Mé děti, nežádám vás, abyste dělaly něco, co jsem vám ještě nedal. Dal jsem vám schopnost vytrvat; dal jsem vám schopnost vidět skrze temnotu a překonat ji.

Dal jsem vám své psané slovo, svého syna, svou krevní smlouvu a svou zbroj, abyste ji mohli nosit během bitvy. Poskytl jsem vše, co potřebujete abyste přemáhaly, a abyste se povznesly nade všechno, co vám vaši nepřátelé provedli. Moje síla přebývá ve vás, tak ji využijte a sledujte, jak snadné to pro vás bude. Nespoléhejte se na své vlastní pochopení. Opřete se o Mne, o Mou sílu a o Mou schopnost, a já vám dám odpočinek v dobách velkého neklidu. Dám vám naději, když věci vypadají beznadějně. Dám vám radost uprostřed velkého smutku. Pamatujte si, kdo jsem. Zničí to moc nepřítele nad vámi. Naberte odvahu z Mých psaných slov. Nic, co pro vás vaši nepřátelé naplánovali, vás nepřemůže ani nedostihne, praví Pán, váš Vykupitel.

Větrné elektrárny budou ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu. Věci nejsou takové, jaké se zdají být. Navrhli je i pro něco, co nepřiznali, a je to mnohem horší, než jste si mysleli. Obnovím vše a všechny škody, které způsobili na této Zemi, budou zvráceny.

Hazmat/Nebezpečné látky: toto slovo bude neustále ve vašich zprávách. Vaši nepřátelé záměrně vpravují nebezpečné látky do vaší půdy, vzduchu a potravin, aby způsobili další chaos. Já ale zruším spiknutí vašich nepřátel, jejich plány a vše, co vám provedli.

Lepkavá situace: tato fráze bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Casablanca: tento název a umístění budou ve vašich zprávách z významného důvodu. Chystá se tam něco velkého, co přitáhne pozornost světa.

Pozorujte Sicílii. Také tam se chystá něco významného.

Jeden světový vůdce bude zabit. Pokusí se skrýt příčinu i to, co se s touto osobou stalo. Znovu to opakuji, brzy dojde k mnoha náhlým úmrtím.

Útok na americkou ambasádu bude ve vašich zprávách. Moje děti, tohle byla interní záležitost. Bude dokázáno, že to byl válečný akt této podvodné vlády a oni za to zaplatili. Jsou tak zoufalí, že chtějí rozpoutat válku po celém světě, ale Já nedovolím, aby se tento plán uskutečnil.

Ještě na to není čas a vaši nepřátelé nedostanou to, po čem tak touží, říká Pán zástupů.

Katastrofální čísla: tento výraz bude ve vašich zprávách o "the Bidenovi", jeho administrativě a Harris. Jejich plány selhávají a jejich agendy odmítají lidé ve větším počtu, než původně očekávali, protože jejich katastrofální rozhodnutí a odhalení přicházejí jedno za druhým. Tento národ a moje církev se postaví a budou bojovat za vaši svobodu a práva, která vám již patří. Vaši nepřátelé tento národ nezničí, protože tento národ je Můj, říká Pán zástupů.

V jedné nemocnici dojde k velkému skandálu. Oznamovatel roztrhá jejich tvrzení na kusy a ukáže, kolik lidí zemřelo, aby vydělali peníze. Buďte připraveni slyšet hrozné věci týkající se Big Pharmy a plánů již dávno vytvořených k tomu, aby se vám přitížilo, místo aby vám pomohli. Odhaluji je všechny, říká Pán.

Železniční společnost bude ve vašich zprávách. Přicházejí velká odhalení, aby ukázala, že jejich katastrofy nebyly náhodné a že toho měli naplánovaného víc, ale nedostanou to, co chtěli.

Z překvapivého důvodu bude ve vašich zprávách kluziště.

Mé děti, chtěli ještě více katastrof, aby váš národ smetli. Ale Má sláva přemůže vše, co pro vás v tuto hodinu zamýšleli, a bude to jako by to nikdy neexistovalo.

Můj soud je zničí a přivede je k nicotě. Takže znovu říkám, radujte se, protože to ničí sílu vašeho nepřítele. Začněte chválit jako nikdy dřív a začnete zažívat a uvidíte průlomy jako dosud nikdy. Toto velké rozdělení se projeví mocně.

Připravte se, Mé děti, protože je to váš čas na této Zemi, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/revolution-and-revival-will-bring-a-great-restoration