Přichází pád, pád národa, který se Mi vysmíval; pád národa, který vyšel proti Mému národu. Pád národa, který si myslí, že je mocný, ale není nic; nic v Mých očích a nic ve srovnání s Mým národem. Mé národy mají Mé andělské armády stojící kolem jejich hranic.

Tento národ měl plány na útok, ale ten nebude mít úspěch. V průběhu svého útoku padnou. Jejich ekonomika se nyní hroutí. Snažili se to zadržet, ale nejde to.

Ano, „rudý drak“. „Rudý drak“ jako v Číně. S touto vládou udržovali korespondenci a po mnoho let pracovali oběma směry na tom, co se teď chystají vyzkoušet, aby to zůstalo nepovšimnuto a nespatřeno. Byla to hluboká, hluboká tajemství, o kterých vědělo jen pár lidí ve Washingtonu, DC. Pouze několik jich mělo přístup k těmto zprávám, dokumentům a komunikaci.

Ano, řekl jsem, že jsem infiltroval infiltrátory a mám vhled do těchto dokumentů a do toho, oč se pokoušeli. Pracovali na velkém plánu, jak si mysleli: Na velkém plánu, jak svrhnout Můj národ, Mého orla, a pozvednout jejich národ, Čínu, aby ovládla svět.

Obě strany plánovaly: Vláda globalistů tohoto národa plánovala pád Číny a Čína plánovala pád Spojených států amerických. Vráželi jeden druhému do zad, každá strana sledovala jen svůj vlastní zájem. To dělá nepřítel.

Pokusí se učinit tah. Ano, učiní jej. S tímto tahem uvidíte zničení Číny, podobně jako jste viděli zničení Egypta. Svět a Má církev budou vědět, že to myslím vážně. Nejenže to vážně myslím, ale jsem i ten, kdo to řídí. Tuto kontrolu jsem předal svému tělu. Ano, předal, a někteří v Mém těle to přijali a pracují s tím.

Takže v těchto dnech, Mé děti, otevřete ústa a provolejte pád „červeného draka“. Provolávejte pád nepřátel Všemohoucího Boha. Provolávejte pád Íránu a Iráku. Provolávejte pád těch, kteří jsou proti Mně. Provolávejte pád těchto vlád.

Ano, muž jako Trudeau. Ten padne také. Všichni tito prezidenti a vůdci jsou tak arogantní, že si myslí, že dokončí své plány proti Mému národu, a myslí si, že jim to projde, protože mají na své straně na mocenských místech ty správné lidi. Vidí to špatně. Nevidí, proti komu bojují, a jsou zaslepeni. Ano, mám je přesně tam, kde jsem je chtěl mít, stejně jako jsem měl faraona (z Mojžíšovy doby) tam, kde jsem ho chtěl mít, v Rudém moři, i se všemi jeho muži.

Buďte tedy připraveni, protože toto je současný pád mnoha vlád. Ano, říkám znovu, že uvidíte mocný pád celých vlád. Padnou a podnítí k pádu i ostatní. Bude to stejné, jako když jste viděli podvodníka padat znovu ze schodů, jak jsem řekl, že se mu to stane. Stále ho budete vidět padat – cestou nahoru, dolů i mimo jeviště. Uvidíte také, jak jeho pád a duševní úpadek přichází stále rychleji.

Připravte se na pád mnoha politických osobností v tomto národě i na celém světě. Den zúčtování je tady. Den velkého soudu je tady.

Zatímco se bude dít něco jiného, pokusí se udělat něco konkrétního i s vaším počasím. Budou se snažit udělat něco s vašimi úsporami. Budou se snažit, ale všechno, o co se pokusí, se místo toho stane jim.

Tak se radujte, radujte se už dnes. Váš Otec má ve vás zalíbení – v těch, kteří se odvažují postavit se. Ti, kteří křičí, chválí a věří navzdory všem předpokladům a navzdory tomu, jak věci právě teď vypadají. Řekl jsem vám o zvláštním obdarování pro ty, kteří se odváží věřit. Přicházejí průlomy, zázraky, znamení a divy. Jste pod otevřeným nebem.

Tak se dnes na tyto nebeské věci napojte. Zapojte se do těchto věcí. Napojte se, připojte se, vstupte do toho. Mému srdci přináší velkou radost, že Mé děti využívají a přijímají to, co mám, protože jim to už tak dlouho chci dát. Už jsem to poskytl. Potřeboval jsem jen, aby se Mé děti dostaly na palubu a aby tomu uvěřily a přijaly to. Toto jsou dny, po kterých Moje církev toužila, čekala a modlila se za ně, tak si je užívejte, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-fall-of-china