Neboť Já, Pán, vám i dnes říkám, Mé děti, že vaši nepřátelé nikdy nedostanou to, co chtějí. Ano, byla tu temnota, která naplnila tuto Zemi – temnota, o níž si vaši nepřátelé mysleli, že tuto Zemi zničí a že zničí moc Mé církve na této Zemi; temnota, která přináší zoufalství, slabost, strach a depresi jako dosud nikdy, aby zlomila naději, víru a důvěru ve Mne. Ale když to váš nepřítel přežene, což dělá vždy, nejenže zničím všechny škody, které způsobil, ale Mé světlo, Má sláva a oživení zničí jakýkoli důkaz o vašich nepřátelích i každé poškození, které způsobili během doby temnoty.

To největší probuzení či oživení, k jakému kdy na této Zemi došlo, obnoví vše, co bylo proti vám spácháno. Snažili se Mě ze všeho odstranit. Klamali lidi, aby věřili, že neexistuji, nebo pokud ano, že je Mi jedno, co se děje. Vytvářeli doktríny a překrucovali Mé psané slovo, ale teď se pravda vyvalí odevšad. Ti, kteří byli ohromeni, v zoufalství, zlomení a v beznaději, budou osvobozeni od té lži, která je v těchto řetězech a v tomto rozpoložení držela. Budou zcela osvobozeni a přivedou do těla Kristova další lidi, svými svědectvími a pravdou, která se vylévá jako nikdy předtím.

Vzpomeňte si na Mé tři hebrejské muže v ohni, který je měl zabít, ale místo toho to přineslo víru a důvěru ve Mne, že bez ohledu na oheň nebo nepřízeň osudu se uprostřed toho objevím. A to je přesně to, co právě dělám.

Ukážu se uprostřed všeho, co vidíte, a zničím jejich sevření, řetězy, muka, nemoc, nemoc, bolest, jakékoli trápení, zoufalství nebo beznaděj. Jsem tady, abych osvobodil zajatce. Jsem tady, abych vysvobodil. Jsem tu, abych obnovil. Jsem zde, abych vás vykoupil a vysvobodil vás z toho všeho. Tak se radujte; to, co vaši nepřátelé dělají, má datum vypršení platnosti a to vyprší už brzy.

Kdybyste viděly to, co já, už byste křičely a radovaly se. Tak začněte hned, Mé děti. Tato chvála zničí moc, kterou nad vámi váš nepřítel má. Zničí nemoci, bolesti, deprese a těžkosti. Úplně zničí moc vašeho nepřítele nad vámi. Tak začněte dnes, začněte hned a vezměte si zpět život, radost a svobodu, za což jsem zaplatil a co vám váš nepřítel ukradl. Vezměte si to všechno zpět, v Mém jménu, protože je to vaše, praví Pán, váš Vykupitel.

Travesty/Parodie: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Anarchie: toto slovo bude také ve vašich zprávách z významného důvodu. Vaši nepřátelé se zoufale snaží způsobit chaos, obrovský chaos ve vašich ulicích. Chtějí v této době vyvolat co nejvíce nepokojů. Proto jsem řekl, že Má sláva a probuzení přijde a zničí jejich temnotu, strach, chaos a zkázu. Připravte se, protože probuzení již začalo, tak buďte jeho součástí už dnes, říká Pán.

V tomto národě se chystá další výbušná a nebezpečná situace. Nevěřte tomu, co o tom říkají zprávy. Zakrývají něco, co nechtěli, aby se to prozradilo, kvůli destrukci, jež by to přineslo jejich narativu a kontrole. Důkazy jsou již v rukou Mého lidu a pravda bude oznámena.

Evakuovat: toto slovo bude ve vašich zprávách pro situaci, kterou vaši nepřátelé způsobili ke zničení a odvádění pozornosti, ale nedostanou, co chtěli. Místo toho bude odkryta Má pravda i další důkazy o jejich plánech a podvádění.

Mé děti, toto je čas, kdy se vaši nepřátelé budou stále více obracet proti sobě. Vaše zprávy budou zpravovat o jednom úniku informací po druhém. Když chtěli lhát, bude tam více překlepů, více uklouznutí jazyka a povědí pravdu, když budou chtít lhát. Všechno se to blíží k velice výbušnému místu. Vaši nepřátelé nebudou schopni udržet své plány v běhu a Já jejich narativ zcela zničím, říká Pán.

Sledujte Venezuelu. Dojde tam k události, kterou svět nebude moci ignorovat. Jejich vláda se zhroutí spolu s mnoha dalšími.

Uvidíte další a další zhroucení vlád a vaše zprávy se budou chovat, jako by to nebyl velký problém. Ale na pádu všech těchto vlád vám ukážu, že jsem soudcem nad touto Zemí, že soud přišel a spravedlnost zvítězí. Nehody, chybné kroky, neštěstí – mnoho toho bude sužovat tuto podvodnou vládu a politiky po celém světě.

Brzy uvidíte zhroucení globální vlády, říká Pán zástupů.

Další havárie vrtulníku bude ve vašich zprávách, ale toto nebyla nehoda. Byla to sabotáž a stejně tak se v celém tomto národě děje mnoho věcí ohledně vašeho jídla, ekonomiky, plynu, ropy, vzduchu a vody. Nejenže to vše bude odhaleno, ale také to zastavuji a vracím vám to vše nazpět, říká Pán.

Vaši nepřátelé nebudou mít volnou cestu. Nebudou mít Můj národ. Nebudou mít tuto Zemi, kterou jsem dal vám. Toto jsou dny, kdy uvidíte přesun moci – z rukou bezbožných do rukou Mých dětí, tak se na tento velký přesun připravte, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-collapse-of-global-governmental-control