Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že větry změn jsou zde – mění běh tohoto světa, mění směřování společnosti a obracejí vše tak jako dosud nikdy.

Moje probuzení a Moje sláva převáží, svrhnou a zničí zlo, bezbožné a vládu Jednoho světa nad touto Zemí. Nebudou mít volnou cestu. Právě teď na této Zemi nedostanou to, co chtějí. Mé děti, připoutejte se, jak se říká, protože pro některé to bude hrbolaté a matoucí. Nebudou vědět, proč se věci dějí a jakým směrem se ubírají – k úplné svobodě nebo k úplnému otroctví.

Viděl jsem a slyšel jsem ty zloduchy, jejich plány a co chystali, aby zničili většinu lidstva tak rychle, jak by jen mohli. Opravdu si myslí, že jejich moc je větší než kohokoli jiného – že mohou zaujmout tyto pozice, dělat, co chtějí, a mít to, co chtějí.

Vysvobozuji vás z jejich zlotřilých rukou. Bylo toho dost a nic už nebude pokračovat v kursu, kterým se tento svět ubíral, směrem, v němž ho ti zlí chtěli udržet.

Ne, protože JÁ JSEM nejvyšší Bůh a převracím vše rychleji a prudčeji, než by si kdokoli myslel, že bych mohl nebo byl schopen. Připravte se na oživení. Připravte se na Mou slávu. Připravte se na zázraky. Připravte se na to, že se stanete celistvými. Připravte se na obnovu. Připravte se na Mne, praví Pán.

Mnozí z vás se ptají, jak se připravit. Připravte se tím, že budete v Mém slovu a budete se Mnou mít společenství. Povedu vás, budu vás provázet, posilovat, uzdravovat a zcela vás osvobodím. Připravte se, připravte se, protože připravuji to největší vylití, jaké kdy svět na této Zemi viděl nebo zažil, říká Pán, váš Vykupitel.

Všude bude v hlavních titulcích velké odhalení jednoho kongresmana. Stěny Kongresu odhalí, co je uvnitř skryto. Už žádné skrývání, protože pravda přichází jako dosud nikdy.

"Lhář!", budou lidé křičet a bude se to znovu a znovu dokazovat. Budou mu říkat „liar in chief (=prezident USA, který víc lže než mluví pravdu)“. Ano, to je ten „the Biden“. Čím více se bude snažit lhát, tím více bude odhalován, až vyjde najevo pravda o tom, kým skutečně je a co všechno skrýval. Lháři nikdy neprosperují; uvidíte, že je to pravda, praví Pán zástupů.

Monarchie – sledujte a uvidíte, co bude o této rodině a jejím narativu odhaleno. Už jsem vám řekl, že dál to už nepůjde, a ještě jednou říkám, že Charles bude zcela odhalen – kdo skutečně je a co všechno udělal. Není tím, za koho ho lidé považují. Zlo a proradnost, které se v jeho komnatách pohybovalo jen tajně, vyjde brzy najevo. Přijde oznamovatel, rozrazí dveře dokořán a dojde ke střídání stráží.

Sledujte senát, Mé děti. Předtím jsem vám řekl, že v tomto národě dojde k přesunu moci, jaký ještě nikdo neviděl. Nezůstane modrý a k mocenské změně nebudou zapotřebí volby.

Moje Spojené státy – ve vaší zemi dojde k zemětřesení. To bude signalizovat mnohem větší otřesy, ke kterým ve vašem národě dojde. Otřesy vládní moci i vaší ekonomiky. Otřes měnící zacílení, kam tento národ směřoval, k novému kurzu, novému zrození a novému národu.

Příliv se obrátil a tento národ poroste a bude větší než dřív. Pamatujte, že v Mém slovu, když je zloděj chycen, musí to sedmkrát vrátit. A zloději byli dopadeni, tak se připravte na sedminásobnou náhradu a takovou obnovu, jaká nemá obdobu.

Mé děti, už se to děje; není to „příliš dobré na to, aby to byla pravda“. Jsem dobrý Bůh a jsem na vaší straně. Vracím vám váš národ, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-walls-of-congress-are-being-exposed-on-what-has-been-hidden-inside