Pohybuji se po této zemi. Pohybuji se napříč národy. Spatříte Mou slávu a zažehne to mocné vylití Ducha svatého, jakého ještě nikdy nebylo. Spousty lidí zaplaví církve a svěří Mi své životy. Nastane velké probuzení, velká revoluce a velký pohyb Mé ruky.

Mé děti, když mohlo přijít zlo a tak rychle svět přemoci, jak se zdálo, oč víc by přemohla tuto Zemi Má dobrota a obnovila vše, co vám bylo ukradeno? Řekl jsem vám ve svém Slově, že slyším nářek svého lidu, ale také vás z toho všeho vysvobodím. A to je přesně to, co dělám. Není konec. Nic není natrvalo. Nic není věčné, pokud jde o stranu zla, těch proradných a o jejich kontrolu. Ne, jejich čas brzy vyprší, a až ten čas přijde, celý svět zažije velké změny.

Globalisté dostali své, ale nyní temnota a vše, co přinesli a o čem si mysleli, že to způsobí pád ekonomiky i celé společnosti do naprostého chaosu, způsobí pravý opak. Vypůsobilo to začátek největšího probuzení Mé církve. Čas volání k probuzení už začal. Uvidíte a zažijete čas největšího pohybu Mé ruky. Svět takhle nezůstane. Nezůstane pod kontrolou vlády Jednoho světa. Je čas, aby si Má církev vzala autoritu nad touto Zemí zpět, protože jsem ji dal svým dětem.

Dal jsem vám pravomoc. Řekl jsem „nad nebem a Zemí“, a to jsem také měl na mysli. Před velkým a mocným návratem vašeho Spasitele do církve bude vše vyrváno z rukou ničemných a dáno Mým dětem. Brzo dojde k velkým přesunům. Tak se připravte na překypující hojnost, Mé děti. Nejen v bohatství světového hospodářství, ale i ve svobodě vašich myslí a těl, jakou jste nikdy dřív nepoznali – osvobození od vazeb světa, z jejich otroctví i škod, které způsobili.

Toto je doba velké revoluce obnovy. Přesun moci, k jakému nikdy dřív v takovém rozsahu nedošlo. Přesun bohatství a přesun vlivu. Moje sláva na této Zemi převládne a přinese velkou úrodu duší. Ale některé z Mých dětí se toho nebudou účastnit, protože tomu nebudou věřit, takže to nepřijmou. Jejich srdce budou zatvrzelá kvůli temnotě, která jako by tento svět zdánlivě zachvátila. Proto jsem svým dětem znovu a znovu říkal, abyste se soustředily na Mé slovo a chodily na svá modlitební místa, abyste se se Mnou mohly stýkat. Abyste během této doby odloučení nebyly oklamány tak, že byste následovaly své nepřátele a podlehly jejich podvodu.

Tak to očekávejte a přijímejte ode Mne více v této době, v níž žijete. Protože, jak jsem řekl již dřív, žijete pod otevřeným nebem. Jsem neomezený Bůh, tak Mou dobrotu neomezujte, říká Pán, váš Vykupitel.

Okinawa: toto místo bude ve vašich zprávách kvůli něčemu významnému.

Na celý svět bude přicházet neobvyklé počasí a na nebi nad vámi a ve vodách kolem vás bude docházet k neobvyklým jevům. Uvidíte velké a mocné události biblických rozměrů, které nikdo nemůže popřít, že se odehrály, a získají pozornost světa.

Chystá se zastavení (dopravy). Poznáte to, jakmile to uvidíte.

Známá letecká společnost bude ve vašich zprávách. Na tuto společnost i na FAA, Federal Aviation Administration (agentura ministerstva dopravy USA v úloze státního leteckého úřadu) se chystají velká odhalení. Věci nejsou takové, jakými se zdají být. Vaši nepřátelé se snaží sabotovat a způsobit na vašem nebi další chaos a strach, a Já to všechno odhalím, říká Pán.

Čínská ponorka bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Známého kongresmana čeká hospitalizace.

V Austrálii se stane něco významného – velké otřesy v této zemi. Rostou protesty a odpor, aby si lidé v této zemi vzali zpět své svobody. Už jsem vám řekl, že jejich vláda se zhroutí a na její místo nastoupí nová.

Chystá se další válečný akt. Nepůjde to podle plánu a bude to odhaleno.

Způsoby sčítání volebních hlasů: prolomí se něco význačného, co otřese tímto národem jako nikdy předtím.

Další informátor byl zadržen pro správnou chvíli, aby tuto podvodnou vládu i její lži přivedl vniveč. Přichází něco významného pro záchranu tohoto národa.

Začala velká americká revoluce, která tento národ osvobodí od jeho únosců a těch, kteří se pokusili duši tohoto národa zabít. Ale Já to oživuji a činím všechno nové. Nikdo Mého orla nesejme ani nesundá. Bude stoupat jako dosud ještě nikdy.

Tak se připravte na to, že největší národ na Zemi se znovu zrodí a postaví se do čela a s Mou slávou pomůže osvobodit národy na celém světě.

Volejte, neboť právě začínají velké oslavy, praví Pán, váš Vykupitel.

Revoluce

Odhalení

Obnovení

Restituce

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-great-american-revolution-has-begun