Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby se zaměřily na Má slova, Mou dobrotu, Mou věrnost, Mou lásku, Mou oběť a Mou Krevní smlouvu. Odtrhněte oči od světa. Odtrhněte oči od svých nepřátel a všeho, co se proti vám snaží dělat.

Nenechte se rozptylovat.

Nenechte se klamat.

Nepodléhejte jejich tlaku.

Už jsem vám řekl, že vaši nepřátelé vždy prohrají a ani tentokrát tomu není jinak. Nepodaří se jim to. Mou církev nedobydou. Nedobydou tento svět, ne, nikdy. Během soužení se k tomu přiblíží, ale stejně nedostanou vše, po čem touží.

Mé děti, plány vašich nepřátel se hroutí.

Jejich hradby se rozpadají.

Jsou v nesouladu a nedrží pospolu.

Jsou rozděleni, protože každý dělá všechno jen pro sebe. Ve svém Slovu jsem řekl, že dům rozdělený sám proti sobě nemůže obstát a neobstojí. Ani tentokrát to není jiné. Uvidíte, jak se rozprchnou a budou zmatení. Uvidíte, jak selžou, stejně jako při babylonské věži. Vaše chvála, prohlašování a pravomoce, které jsem vám dal, způsobí v armádě nepřátel velký zmatek. Ano, velký zmatek a ten uvidíte stále častěji. Budou působit zmateně, rozrušeně a jako omámení kvůli tomu, co právě řekli nebo když se jich někdo na něco zeptá, protože na otázky nebudou mít odpovědi. Budou mluvit nesmysly, budou zmateni díky svým lžím a nebudou vědět, co kdy říct.

Přichází velké zhroucení mainstreamových médií. Nebudou už v tomto národě ve svém narativu pokračovat. Nebudou nadále Mé národy ovládat. Ne, přichází velký pád zpravodajských médií a zábavního průmyslu. Uvidíte další bankroty. Uvidíte, jak další domnělé filmové trháky váznou a selhávají. Moje sláva a Moje ruka je srážejí k zemi.

Pád bankovního systému

Pád daňového systému

Pád podvodných vlád po celém světě

Řekl jsem vám už, Mé děti, že přicházejí velké otřesy, které vás osvobodí z jejich démonického systému – systému, který vám vzal svobody a zotročil vás, systému, který zabil tolik lidí. Ničím ten systém přímo před vašima očima a přivedu (jiný) systém, o kterém jsem vám už také pověděl, a ten nic nezastaví.

Přichází nový světový systém. Připravte svá srdce. Připravte své domovy. Připravte se se Mnou, Mé děti. Povedu vás a budu vás provázet a nic z toho, co se vám hroutí před očima, vás neovlivní. Protože Já vás chráním a váš nepřítel se nemůže dostat přes Mou krev. Nemají nic natolik silného, aby ji zničili.

Mým dětem se v této době dostává více odvahy a autority. Je čas, aby armáda Páně pochodovala k vítězství a vzala si zpět to, co už je vaše. Tak si to vezměte, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-collapse-of-the-worlds-mainstream-media