Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, abyste se postavily zlu, které jde proti vám. Křičte proti bezbožným. Křičte proti zotročování od nich a nedostatku. Křičte proti nemoci, bolesti, strachu, těžkostem a všemu, co se vás snaží udržet v řetězech vašeho protivníka.

Mé děti, poslal jsem svého Syna, aby vás zachránil ode všeho, co zažíváte. Trpěl, abyste vy trpět nemusely. On nesl kříž, abyste ho vy nést nemusely. Bojoval s nepřítelem se vší silou, kterou měl, a porazil ho. Přivedl vašeho protivníka k nicotě. Postavte se proti němu a vezměte si zpět, co vám bylo spravedlivě dáno. Jste vykoupeny. Jste celistvé.

Nemusíte se poddávat taktice svého nepřítele. Znáte pravdu a ta vás osvobodí – už žádné podřizování se. Nenechte svého nepřítele ovládat váš život nebo vaše národy. Jeho moc mu byla odňata. Takže když proti němu použijete meč ducha, což je Mé slovo, pamatujte, že váš nepřítel nemá žádnou moc porazit sílu Mého slova ani Mé Krevní smlouvy, kterou s vámi mám.

Zvedněte hlavu a pamatujte, že jdu před vámi, tak kdo může být proti vám? Jsem na vaší straně, tak proč byste se měly bát? Tato Země nepatří Satanovi ani nikomu, koho používá. Patří Mým dětem. Tak se postavte a vezměte si vlastnictví, které vám již patří. Už se nesmiřujte s mocí svých nepřátel nad vámi, vaší rodinou, vašimi financemi, vašimi svobodami nebo vašimi národy. Je čas vidět padat nepřátele. Připravte se tedy na to, že selžou ve všem, o co se pokoušejí, protože jsou proti Mně, a to zaručuje jejich prohru, říká Pán, váš Vykupitel.

Mount Everest bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Sledujte toto: na vašem nebi se bude dít mnoho velmi neobvyklého. Říkal jsem vám o znameních na obloze – na slunci, měsíci, v mracích, bouřích, dalších meteorických rojích a podivných světlech nebo zvucích. Ano, děje se něco, co ještě všechno nevidíte, ale vše vyjde najevo a svět to uvidí.

Roušky budou ve vašich zprávách. Chystá se něco významného – pravda o tom, jak byly použity proti vám. Vaše nepřátele dostihnou všechny jejich lži a všichni budou odhaleni.

Lake (jezero) Heron bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Wichita: tento název bude také ve vašich zprávách, z překvapivého důvodu.

Sibiř: tento název bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Sledujte nárůst zemětřesení. Bude to vypadat, že přichází jedno za druhým. Vše se začíná (a ještě bude) stále víc otřásat, dokud se vše nevrátí právoplatným vlastníkům.

V Japonsku se odehraje něco významného. Říkám to znovu. Je toho víc, než vám zprávy říkají.

Ukrajina i lež, která udržovala tuto válku v chodu, jsou před pádem. Tento pád způsobí pád dalších národů. Připravte se na velké změny po celém světě.

Ruce vašich nepřátel byly přistiženy ve sklenici se sušenkami, jak se říká. Na jejich rukou je krev a za všechno, co udělali, zaplatí.

Velká korporace vyhlásí bankrot a to bude tento národ šokovat.

Další velký skandál týkající se banky bude odhalen. Bankovní systém, který je domečkem z karet, se hroutí. Dávají peníze zrádcům a této podvodné vládě, aby získali větší kontrolu a odebrali další svobody. Jejich celosvětové Ponziho schéma se chýlí k rychlému konci.

Smlouva bude podepsána a bude odhaleno, k čemu skutečně byla. Neobstojí.

Mé děti, připravte se na otřesy a změny, které svět ještě neviděl. Dávám vám tato slova, abyste byly připravené, abyste se bránily a nevzdaly se. Je čas pádu vašich nepřátel a jejich světového řádu. Připravte se tedy, že se Má ruka pohne a bude to vidět, protože jsem na tento posun a na tuto změnu připraven, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-worldwide-banking-ponzi-scheme-is-coming-to-an-abrupt-end