Neboť já, Pán, vám dnes, Mé děti, říkám, že budu v cestě. V pekle není žádný ďábel, který by si prosadil cestu, protože JÁ JSEM ta cesta. JÁ JSEM pravda. JÁ JSEM život. Jak jste viděli v Mém psaném slovu, zadržel jsem faraona starých časů (z Mojžíšovy doby). Zadržoval jsem ho při pronásledování Mých dětí. Ano, zadržel jsem ho. Neviděl to jen nepřítel, že jsem ho zadržel; viděly to i Mé děti. Dojde k „zadržení“ i vašich nepřátel. Zadržím je. Mají plán, o kterém si myslí, že půjde přesně tak, jak chtějí – jejich konečný plán na zničení tohoto národa. Ano, plán, který má přinést celosvětový chaos, 3. světovou válku, vylidňování a masové vraždění mnoha lidí po celém světě. Ano, mají svůj plán, ale nepůjde to podle jejich plánu, protože JÁ JSEM v cestě.

Řekl jsem vám, Mé děti, nedělejte si starosti s tím, co vidíte, protože to, co vidíte, je dočasné. A to, co se snaží udělat s vaším právoplatným prezidentem, je k smíchu. Nebude žádné obvinění Mého syna, ne tak, jak chtěli, aby to šlo. Ach ne, ne, ne. Ano, budou tam obvinění, slibuji vám, ale budou to obvinění pro ty, kteří se pokoušejí toto obvinění vznést, protože toto je čas setby a sklizně. Už jsem vám mnohokrát, mnohokrát řekl, jinými slovy, co jsem vám dal – sklízejí úrodu a netuší, co přijde. JÁ JSEM koncem jejich plánů, protože jsem velký JÁ JSEM.

Věnujte mnoho času modlitbám za tento národ. Věci se dějí za zavřenými dveřmi. Právě teď se v Konferenční místnosti Bílého domu pokoušejí osnovat plány proti této zemi. Mají lidi na různých místech, na vašich hranicích, infiltrují do velkých měst, do kostelů a všude online. Jsou všude. Ach ano, jsou všude, ale řekl jsem vám, že nezáleží na tom, co dělají. JÁ JSEM poslední slovo, protože JÁ JSEM ta cesta.

Pořád opakuji, že JÁ JSEM ta cesta, protože chci, aby se to do vás dostalo. Protože je to jako tlakový hrnec, který se chystá odfouknout. Je to jako sopka, která se chystá vybuchnout, zemětřesení připravené k otřesům, sesuv půdy, která se chystá sesunout.

Toto je doba velkého tlaku a velké eskalace. Dojde k hromadnému exodu těch, kteří zůstali v DC. Ano, řekl jsem masový exodus, protože takový bude.

Mé děti, modlete se za pokoj a trvejte na něm, protože právě teď se plánují velké nepokoje, anarchie a chaos, ale nepůjde to podle plánu. Jak jsem již řekl, podívejte se, co jsem udělal. Otevřel jsem pro své děti moře. Tak i když to vypadá, že z toho není žádná cesta, i když to vypadá, že je to slepá ulička a jste v pasti, udělám cestu tam, kde žádná nebyla. Udělám cestu a nic Mi nemůže stát v cestě.

Spatříte velkou sílu – velkou sílu větru, armády, Mé ruky a Mých pohybů, která vás posouvá tam, kde vás potřebuji mít.

Toto je čas jubilea, padesátý rok milosti. Znovu a znovu jsem vám říkal, že to, co je na obzoru, je velkolepé, skvělé a tak plné Mé dobroty. Tak se držte, držte se, protože narůstá velký tlak. Přijdou pohyby, tlaky a hnutí od východu, západu, severu i jihu.

Ale Pane, řekl jsi ze všech směrů. Co to znamená? Znamená to, že všichni vaši nepřátelé padnou najednou, ve všech směrech. Nezáleží na tom, kolik jich je. Je jedno, co dělají. Žádné povstání nebude a to poslední zbořím, protože nebylo. Řeknou, že jde o povstání. Ale ne, ne, ne. Tohle je svržení. Toto je Moje revoluce. A svým dětem vracím vládnoucí pozice. Ano, je čas svrhávat. Je čas na posuny. Je čas, aby se Má ruka pohnula. Tak se připravte, protože JÁ JSEM ta cesta, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/indictments-are-coming