Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, aby si daly své domy do pořádku. Postavte se přede Mne a více se oddělte od světa. Přichází den oddělení a rozhodnutí a zavírá se to rychleji, než si většina lidí uvědomuje. Někteří lidé se spokojili, unavili se, odvrátili se a/nebo se vzdali naděje. Někteří stále odmítají vidět pravdu.

Ale, Mé děti, přichází den, kdy se bude zdát, že se všechno dostane do střetu. Nic nezůstane normální. Nepůjde to stejným směrem jako dosud. Vypadalo to, že nikdy nic nezmění směr ani kurz, přičemž zlo a zlovolnost tento svět zcela ovládají, a že ti, kteří si myslí, že to mají pod kontrolou, získali vše, co chtěli. Ano, možná to tak vypadá, ale tak to vůbec není. Všechno, co udělali, jim zaručilo porážku.

Jejich konec se blíží a nikdo nebude očekávat, že přicházející změny a posuny, ke kterým nyní dochází, budou takto probíhat. To, co se v tomto národě stane, se ještě nikdy nestalo a nemáte to s čím srovnávat.

Na tento svět přichází něco, co ještě nikdo nezažil. Není se čeho bát, jen se objímat a oslavovat.

Válka proti pravdě, proti vašim svobodám, vašim národům, vašemu zdraví, vašemu jídlu, vašim rodinám, vašim dětem a tomu, čemu se učí věřit, tato válka se chýlí ke konci. Mé děti, jste ve válce dobra se zlem. Toto je duchovní bitva, která se bojuje, a nastal čas, aby skončila. Proto jsem vám v této době dal tolik prorockých slov, pochodových rozkazů, výnosů a prohlášení a povzbuzení. I když to končí, pro některé se to bude na krátko zdát těžší. Držte se Mého slova a já vám dám odpočinek.

Toto je čas stát se válečníky v armádě Páně a přijmout vítězství a vzít si, co vám právem náleží. Toto je čas převzít a vzít si zpět vše, co vám patří, praví Pán, váš Vykupitel.

Bezcitný: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Nehumánní: tento výraz bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Tato falešná administrativa se hroutí. Sledujte pád, který se chystá, a ze kterého se nevzpamatují.

Kamala Harris bude odhalena způsobem, jaký nikdo nečekal. Bude vydána, aby zachránila další lidi a tajemství, ale na tom nezáleží, protože to všechno stejně vyjde najevo.

Havana bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Úskalí: tento výraz bude také ve vašich zprávách z významného důvodu.

Prezident jedné země nečekaně odstoupí.

V Evropě dojde k velkým událostem.

Opakovaně jsem varoval, že světová ekonomika bude vypadat úplně jinak. Všechno se to rozpadá pro vaše dobro.

Wall Street bude odhalena a už se z tohoto skandálu nevzpamatuje.

Mé děti, připravte se, protože všechno se změní – systémy, vaše životy i to, co vidíte. Vše se vám mění před očima. Tak se připravte a přijměte Mou velkou slávu, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/this-fake-administration-is-imploding