Odpočívejte ve Mně. Odpočívejte v Mém jménu. Odpočívejte v Mé moci. Odpočívejte v Mém pokoji. Odpočívejte v Mé radosti, protože přijde čas, už velmi brzy, kdy budete muset učinit nejen tato rozhodnutí, ale ještě větší.

Mé děti, odpočívejte ve Mně. Vím, že to někdy není snadné, protože svět chce, abyste se soustředily na všechno, co je špatné. Vaše situace a okolnosti vám budou křičet do tváře, aby vás odvedly od Mého odpočinku. Budou volat a křičet, aby vás přiměli dívat se tam či onam, ale ne na Mě.

Ale to, co zde dnes říkám, je, abyste dostaly ty sváry ze sebe ven, přede Mnou. Dostaňte přede Mnou ze sebe neodpuštění, rozdělení a útlak. Věnujte Mi všechny ty starosti, o kterých jsem mluvil. V Mém těle bylo tolik ošklivosti, protože Mé tělo žilo natolik jako svět, že nevidíte rozdíl.

Moje sláva byla omezena a zadržena. Jak říkáte, bylo to potlačeno a utlačeno, ale nyní je čas pro zralost Mého těla. Řekl jsem zralost. Ano, očekávám ji. Nečekám, že Mé děti budou dokonalé; to po vás nežádám. Na cestě budete dělat chyby. Přečtěte si v Mém slově, jak jsem jednal s učedníky. Nebyli dokonalí, ale nečekal jsem, že budou, a neočekávám to ani od vás.

Ale držím vás na vyšší úrovni. Máte větší smlouvu a já vám dnes, právě teď, říkám: Choďte se Mnou. Ano, když jsem poprvé vyšel se svými učedníky, měli Starou smlouvu, ale když jsem se vrátil, měli smlouvu Novou. Viděli jste jejich (původní) úroveň vyspělosti. Pak jste viděli, jak se jejich víra, jejich důvěra a jejich zaměření změnily.

Když jsem byl na světě v přirozeném lidském těle, byli všemožně rozptýlení. Jejich myšlení a vše, co po celý den dělali, je snadno rozptylovalo. Ale pak přišla (nová) úroveň zralosti a potom přišla Moje sláva. Co se stalo v horní místnosti? Ach ano, tato sláva, kterou vám přináším, je mnohem větší než ta v horní místnosti. Je větší a mocnější, než jakou kdy svět viděl, aniž kdy věděl, že by se na ni mohl dokonce napojit. (Větší sláva), než jaká vůbec tušíte, že existuje. Bylo to zadrženo a potlačeno, a proto potřebuji, abyste se na Mně soustředily a spočinuly ve Mně.

Několikrát jsem vám řekl, abyste své starosti uvrhly na Mne, protože tyto starosti vás tíží a připevňují vám okovy na hlavu, krk, paže a nohy. Všude okovy. Pane, jak můžeme mít okovy na hlavě? Je to vaše mysl a vaše myšlenky – zotročují vás. Takže to, co vám dnes říkám, je spočinout ve Mně. Ano, opakuji se a budu to opakovat, protože potřebuji, aby Moje církev a Mé tělo spočinuly ve Mně více než kdy jindy ve vašem životě.

Nezaměřujte se na člověka. Nesoustřeďte se na člověka. Nenechte urážky, aby zničily Mou slávu. Nenechte spory, aby zničily Mou slávu. Jsou to zbraně, které se používají proti vám. Ano, možná to pomůže vašim pocitům, ale jen na krátkou dobu.

Váš nepřítel je lstivý, úskočný a manipulativní. Přiměje vás, těsně před průlomem, abyste byli na zcela opačném místě, než na jakém byste měly být. Tyto věci vám bude klást do cesty znovu a znovu a znovu. Volám tedy své děti. Dnes vás volám. Sundejte tu zátěž, jak se říká. Dejte Mi tu zátěž, všechen ten stres, všechny ty starosti a všechny ty trable. To, co Mi lidé hlavně nedávají, je jejich zranění, bolest a to, co jim udělali ostatní lidé. Oni si to drží. Drží si to pevně, a na tom vás nepřítel dostane.

Uvolněte ty bolesti.

Uvolněte tyto starosti.

Uvolněte tyto situace ve svém životě.

Uvolněte Mi je a uvidíte, že ve Mně můžete být klidné, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/rest-in-god-no-matter-what-things-look-like