Toto jsou dny velkého rozptylování pozornosti, Mé děti, tak nepadněte do pasti svého nepřítele. Chce, abyste byly rozptylovány. Chce, abyste byly oklamány, aby vám přinesl konečnou zkázu. Ale pokud se soustředíte na Mne a na Mé slovo, jeho strategie a taktika půjde k zemi, jak se říká, a bude zničena. Nesrazí vás ani nepřemohou a rozhodně vás nezničí. Jeho zničením byl váš Pán a Spasitel, Ježíš Kristus. Pamatujte tedy, že ten větší žije ve vás, a větší je Ten, který je ve vás, než ten, který je ve světě.

Postavte se všemu ve svém životě s odvahou a klidem, protože Já jsem s vámi, nikdy vás neopustím a nikdy vás nezklamu.

V Těle Kristově došlo k velkému pronásledování pro to, že stálo na pravdě a stálo ve víře. Nyní je čas na velké ospravedlnění pro ty, kteří se odvážili stát, uvěřit a vložit svou důvěru ve Mne. Pomsta je Moje a pomsta se vylévá. Řekl jsem to již mnohokrát: Spravedlnosti se slouží, protože jsem Bůh spravedlnosti, praví Pán zástupů.

V Makedonii se chystá něco velkého, co bude brzy odhaleno.

Pravda o ropném průmyslu, zásobách ropy a o tom, kdo to měl pod kontrolou, se vyvalí odevšad. A ti, kteří se snažili potlačit pravdu, jsou zastavováni. Ropa je v této i v dalších zemích spojena s daleko více věcmi, než si právě teď uvědomujete. Ale řekl jsem, že veškerá pravda bude odhalena a také to tak bude.

Sledujte, jak se mnohé arabské národy stávají nestabilními. Bude to vypadat, jako by vypukl chaos. Uvidíte, že v této oblasti padne mnoho soudů za všechnu smrt, kterou způsobili tolika lidem.

Afghánistán – vyjde najevo pravda o tom, co se v této oblasti skutečně stalo, za co zaplatila vaše podvodná vláda, a proč tam zůstalo tolik peněz jako velká odměna vašim nepřátelům. Už nebude skrýváno nic z toho, co vaši nepřátelé udělali.

Mnoho zahraničních obchodních dohod bylo uzavřeno nejen s podvodnou vládou, kterou nyní vidíte, ale i s vládami z dob minulých, které proti vám používaly vaše nepřátele mnoha způsoby. Otevírám knihy záznamů o všech penězích, obchodních dohodách, teroristických činech a vraždách pro vládu, kterou nyní vidíte (spáchaných těmito zahraničními subjekty). Toto byl plán po více než 100 let – mezi vašimi nepřáteli v cizích zemích a vládami globalistů v tomto národě – terorizovat, krást, zotročit a nakonec zničit tento svobodný národ. Nejen proto, že to byl svobodný národ, ale protože to byl národ, který Mi sloužil jako žádný jiný národ.

Proto vám znovu připomínám, Mé děti: toto není bitva pouhých lidí. Toto je duchovní boj. Toto je váš nepřítel, ďábel, který používá lidi, aby Mě obrali o všechno, včetně této Země, a aby nakonec srazili Tělo Kristovo do jeho poroby. (Jak?) Tím, že vám seberou vědomí o tom, kým jste ve Mně a jak jste mocné, protože Já žiji ve vás. Dělá to jak dokáže. Používá každý nástroj, který má, aby srazil Mé děti na kolena a roztrhal národ, který byl postaven na Mém slovu. Ale to je jejich plán a vy jste ho viděly v chodu. Teď je čas na ten Můj.

Padnou další banky.

Další společnosti zkrachují.

Přicházejí další odhalení.

Další mocní lidé padnou.

Vyvalí se další důkazy pro osvobození tohoto národa.

Připravte se, Mé děti, na vysvobození. Připravte se na svobodu, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/these-are-the-days-of-great-distractions