Mým milovaným, Mým dětem a těm, kteří jsou Mými ústy: Volám proroky, aby v tomto čase spojovali a sjednocovali. Ano, pro vaše sjednocení. Řekl jsem, abyste byli sjednoceni ve Mně, protože jste velká a mocná armáda. A když mluvíte Má slova, která vám dávám, ničí to nepřátelské síly, které nevidíte, i nepřátelské síly, které vidíte. Ano, jsou to Má slova, ale vyslovená vaším hlasem. Váš hlas bude promlouvat Má slova.

K Mé mocné armádě: Volám generály. Toto je váš čas, generálové, abyste se spojili v Mé síle a v Mé moci, protože nastal čas zničit vaše nepřátele. Je čas sjednotit tělo Kristovo a povolal jsem vás, abyste to udělali. Proč si myslíte, že je tolik odmítavých postojů vůči prorokům?

„Ti (proroci) nejsou pro dnešek“, říkají lidé. „Bůh je už nepoužívá“, říkají. „Už ne, byli pro včerejšek, ale nejsou pro dnešek.“ Říká kdo? To není to, co říká Mé slovo. Mé slovo říká, že existuje patero služebností, jež zahrnuje i proroky, ale náboženství to popírá. Z jakého důvodu? Aby zastavilo moc těchto slov, jejich šíření a proměnu národů, společnosti, zákonů namířených proti vám, i směr, kterým se Moje církev ubírala. Moji proroci propojují Mé tělo se Mnou. Proto je to tak důležité.

Takže k Mým prorokům, které jsem povolal: Vy víte, o koho se jedná. Postavte se. Vstaňte. Setřeste okovy ze všech těch slov, veškerého odmítání a všeho toho, co tolik lidí v těle Kristově používá k potlačení vašeho pomazání a důležitosti, kterou pro vás v této době mám.

Posílám své proroky do církve. Ano, tam, ale také posílám své proroky ke králům a vůdcům národů, aby změnili směřování těchto národů. Varuji vás tedy, Mé děti, nediskreditujte Mé proroky. Je na nich pomazání i povolání.

Řekl jsem, že toto je doba velkého třesení. Ano, to je. V Mé církvi právě teď dochází k velkým otřesům kvůli náboženství, a protože se lidé obracejí proti prorokům, které pro ně i pro církev v této zemi mám. Postavil jsem proroky v této zemi a v národech pro svou církev, která je ale diskredituje, plive na ně, reptá a uráží je. (Církev) říká: "Jak se opovažují říkat tato slova: ´Tak praví Pán´?“ (Proroci říkají: „Tak praví Pán“, protože jsem jim to řekl). Mé tělo, místo toho, abys rychle odsuzovalo je (ty proroky), suď samo sebe. Já se neměním. Kdo vám řekl, že jsem se změnil? Kdo vám řekl, že se měním? Já ne!

Mé děti, modlete se tedy za proroky ještě víc, protože museli projít dveřmi – jinými dveřmi. Ano, přišla nová úroveň pro Mou církev a přišla i nová úroveň důležitosti proroka.

Neřekl jsem prorokyně. Řekl jsem proroci. Ano, používám muže i ženy. Podívejte se do Skutků a do Joele. Řekl jsem „služebnice a služebníci“. Mluvil jsem o obou pohlavích. Nemluvil jsem jen o jednom. Nejsem sexista, jak se říká. Ano, a vím, že někteří lidé řeknou: „Bůh by to neřekl“. Ale ano, řekl jsem to. Moji lidé Mě dali do škatulky a myslí si, že přemýšlím jako společnost nebo doba, ve které žijete, ale tak to není. Jsem stejný včera, dnes a navěky. Společnost se snaží změnit Mé významy a Má slova. Ale Já se neměním.

Mé děti, toto je doba proroků a jejich důležitosti v tomto třesení, ve vašich svobodách a v národech, které jsou propouštěny a osvobozovány od vlády Jednoho světa. Mé proroky potřebujete víc, než si uvědomujete, protože slova, která jim říkám, zabírají nazpět území a ničí sílu nepřátel.

Tato slova jsou Mými slovy. Neříkejte, že jsou to jejich slova. Jsou to Má slova. Já jen používám jejich hlas. Varuji vás, nediskreditujte je. Nediskreditujte ty, které používám. Podívejte se na Mojžíše. Použil jsem ho. A podívejte se na lidi, které jsem ho nechal vést. Obrátili se proti němu pokaždé, když se něco zadrhlo, místo aby se obrátili proti nepříteli. Udělali si nepřítele z Mojžíše. Satan nemá nové triky. Je to stejný ďábel, jakým byl tehdy. A podívejte se, co tenkrát dělali. Podívejte se, jak reptali, sténali a stěžovali si, a pokaždé, když se něco stalo, se obrátili proti Mojžíšovi.

Tyto věci se právě teď dějí znovu – obviňují proroky. Proč? Protože Satan nechce, abyste viděli, že je to on. Chce, abyste se obrátili na nesprávné lidi, abyste se cítili být uraženi někým jiným než jím. Pak vás dostane kvůli té urážce a vy nebudete bojovat proti němu.

Mé děti, řekl jsem vám, že toto je čas dospělosti. Říkám to znovu a znovu a znovu – v době velké temnoty jsem vždy měl v zemi proroka. Na tom není nic nového. Není v tom nic nového. Ne, nic nového. Stejný ďábel, stejný plán.

Jsem stejný Bůh. Ano, jsem a Má vůle se vždy splní. Moje plány vždy půjdou podle plánu. Pamatujete na zemi zaslíbenou? Ne každý ji spatřil a ne každý se na ní podílel. To nebyla Moje vůle. Chtěl jsem, aby se (účastnili) všichni, ale byla to jejich volba. Neodvracejte se od Mých pomazaných.

Neříkám ve svém Slovu to, co by dnes již nemělo význam. „Nedotýkejte se Mých pomazaných a neubližujte Mým prorokům“. To jsou Má slova. Já jsem je vyslovil. Nezáleží na tom, zda jsou ve Starém zákoně. Jsou stále i pro současnost. Přijměte je (Moje slovo i Mé proroky) a modlete se, protože bojují v bitvě, které nerozumíte. Modlete se tedy dnes za ty, kdo jsou v některé z patero služebností, za vedoucí, které jsem dal do církve pro vás. Neotáčejte se k nim teď zády. Modlete se za všechny.

Satan rozpoutal válku, aby se pokusil zbavit je jejich pověření. Modlete se za ně. Modlete se za ně a dostanete odměnu proroka. Obdržíte požehnání, dary a průlomy. Ano, protože zaséváte semena. Čas setby a sklizně. Ta úroda je velká a bohatá.

Tento rok je jubilejní. Tak se radujte z jubilea. Radujte se, protože pro vás mám skvělé věci. Tak to vezměte, věřte tomu, přijměte to a přivlastněte si to. Radujte se, protože toto je velký čas oslav, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/importance-of-the-prophets

 

Je čas, aby církev přijala slávu, přijala pomazání jako dosud ještě nikdy. Tak se připravte, připravte se na tento čas, odejděte ze staré cesty, odejděte ze staré cesty a jděte po nové. Protože, Mé děti, pamatujte, že JÁ JSEM ta cesta. A JÁ JSEM v cestě vašich nepřátel. Choďte se Mnou, a když budete chodit se Mnou, budete chodit v lásce. Protože JÁ JSEM láska. Toto je čas sjednocování těla Kristova.

Přijmi sílu, kterou ti dávám, přijmi pomazání, které vylévám jako dosud nikdy. Raduj se, raduj se ve Mně a v tom, co jsem pro tebe udělal. Už jsem se postaral o všechno, co vidíš. Tak se raduj, že máš vítězství, říká Pán.

Slovo dané v průběhu modlitby od 47:30; https://rumble.com/v2euwds-importance-of-the-prophets.html