Děti moje, teď není čas přestat. Není čas vzdát se a přijmout porážku. Toto je čas, kdy byste měly mít velké očekávání toho, co se pro vás chystám na této zemi udělat. Ano, řekl jsem pro vás. Jste Mé děti a svět to brzy pozná na vlastní kůži. Jsem Nejvyšší Bůh a nejenže vás bráním, ale také mstím a chráním. Jak jsem již řekl - Já jsem cesta a jsem v cestě. A vaši nepřátelé nikdy nedostanou to, co chtějí.

Těšte se na to, co je na obzoru a co se pro vás chystám udělat. Já jsem váš vysvoboditel a chystám se na velký a mocný pohyb ve váš prospěch, praví Pán, váš Vykupitel.

Vaši nepřátelé způsobili mnoho škody a bude je to stát vše, co ukradli, co zničili a o co obrali lidi, kterým to právem patřilo.

Mé děti, obdržíte sedminásobnou náhradu všech škod, které vám způsobily krádeže a manipulace, jichž se vaši nepřátelé dopustili.

Připravte se tedy na přesuny v oblasti politické moci, v oblasti vzdělávání i na přesuny moci v Mé církvi od člověka zpět ke Mně. Moje sláva opět naplní Má shromáždění. Řekl jsem vám, že začala velká revoluce a že velkou revoluci zažijete mocnými způsoby. Tak se držte. Vše nabývá na zajímavosti.

Vaše nepřátele odstraním z cesty. Budou odstraněni z pozic, na kterých jsou a které jim nepatří. Stůjte, Mé děti. Vše se otřásá a bude se otřásat i nadále, dokud nebude vše napraveno, dokud nebudou Mé děti ospravedlněny a pomstěny a dokud nebude vráceno to, co vám bylo vzato.

Není to „příliš dobré na to, aby to byla pravda“. JÁ JSEM dobrý a vy uvidíte Mou dobrotu vylitou jako dosud nikdy. Toto je čas Mé slávy, tak se k ní přimkněte, věřte jí, prohlašujte ji a přijměte ji ještě dnes, praví Pán.

Železniční společnost se bude odhalena. Bude odhalen skandál a to, co přes tuto zemi převáželi, bude odhaleno více než jedním způsobem. Připravte se, protože určité věci se v této době stávají velmi výbušnými.

Mount/hora Rushmore bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Budou pokračovat významná odhalení týkající se hollywoodských elit - na koho jsou napojeny a co někteří z nich prováděli této zemi i mnoha nevinným dětem. Jejich zločiny nezůstanou nepotrestány, praví Pán zástupů.

Zemědělství se brzy objeví ve vašich zprávách. Informátor se chystá odhalit, co vám skutečně prováděli.

Tetra: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Ve zprávách se objeví někteří známí lidé a jejich zahraniční účty, které odhalí mnohé peněžní stopy, o nichž si nikdy nemysleli, že budou odhaleny. Všechny jejich plány budou odhaleny a nic nezůstane v temnotě.

V Bílém domě dojde k odhalení velkých kauz. Velká lež se vám rozpadá před očima.

Přepadení: Toto slovo se ve vašich zprávách objeví ze šokujícího důvodu.

V Bostonu se odehraje něco významného, o čem vaši nepřátelé nikdy nepředpokládali, že bude odhaleno.

Koroner bude ve vašich zprávách z významného a šokujícího důvodu. Tato informace již nezůstane utajena. Jejich narativy se rozpadají a vaši nepřátelé už nemohou mít, co chtějí.

Sledujte další lapsy "the Bidena". Už ho nedokážou udržet v područí. Jeho dny jako "údajného" vůdce se chýlí ke konci způsobem, který byste nikdy nečekali, protože ho neodstraňuje člověk. Odstraňuji ho Já, praví Pán zástupů.

Neobvyklý déšť bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Vítr změn je tady a vše se mění stále rychleji. Připravte se na významné změny a na rozhodnutí, která je teď třeba učinit.

Už nemůžete být vlažní. Je čas vybrat si, na které straně chcete stát.

Vaši nepřátelé brzy zakopnou o svá slova a sami padnou podle svých vlastních plánů. Pravda o každém z Mých dětí, proti kterým šli a které falešně obvinili, bude odhalena, a bude vylit soud v tomto čase, kdy jsou vaši nepřátelé ještě na scéně. Každý jejich pokus zmocnit se Mého národa a zničit důvěryhodnost Mých dětí selže. V zemi Mého orla nastal čas spravedlnosti, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-for-justice-in-the-land-of-my-eagle