Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že přichází porážka vašich nepřátel. Nic to nemůže zastavit, protože přicházím vymazat jejich plány, autoritu, kterou si mysleli, že mají, jejich finanční systém, jejich globalistický program, jejich vlády, jejich zákony a jejich otroctví. Je to hotovo, protože oni nejsou proti Mně ničím. Žádná zbraň, kterou mají, proti vám neuspěje, protože JÁ JSEM proti nim.

Mé děti, nevidíte ta odhalení? A další přibývají. Nevidíte, že se mluví pravda a odhalují se lži? Nevidíte, že proroctví se plní?

Mé slovo říká, že máte autoritu a že vaši nepřátelé mají zaručenou prohru. V mnoha prorockých slovech jsem řekl: „Neřiďte se tím, jak věci vypadají, protože to, co teď vidíte, se brzy změní. Není to ´možná se změní´ nebo ´mohou se změnit´. Mění se a budou se měnit, protože je měním Já“, praví Pán.

Nevzdávejte se a nepodléhejte tlaku nebo lžím svého nepřítele. Je to ztroskotanec. Už byl poražen a všichni co jsou s ním také. Nedostanou se z toho, co udělali. To se nikdy nestalo, tak proč si myslíte, že teď je to jinak? Jsou-li proti vám, jsou i proti Mně, a to zaručuje jejich porážku. Takže oslavujte u vědomí toho, že přijdou o všechno, co vám ukradli. Jejich moc jim bude odebrána, soud bude vykonán a spravedlnost zvítězí, protože JÁ JSEM Bohem spravedlnosti, praví Pán, váš Vykupitel.

Kapitalismus: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Vaši nepřátelé se zoufale snaží kapitalismus zničit, ale to selže, protože oni selžou, říká Pán.

Budou odhaleny další výbušné důkazy týkající se Watergate. Ještě jsem neskončil s odhalováním všeho, co v této zemi bylo skryto, co vám provedli.

E-maily: toto slovo bude ve vašich zprávách hodně dlouho, protože usvědčující důkazy a e-maily odhalí mnohé v deep state, v této bažině, v této falešné administrativě, ve zpravodajských médiích a některé v Nejvyšším soudu v zemi.

Vše se zahřívá, takže se připravte na velký dopad způsobený dalším odhalením pravdy. Jejich lži se chýlí ke konci.

Uruguay bude ve zprávách z významného důvodu.

Chystají se mnohá zatčení, jež vaši nepřátelé nečekali a mysleli si, že k nim nikdy nedojde.

Ministerstvo financí bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Chystá se velký skandál. Vychází oznamovatel, aby to všechno odhalil. Nic nezůstane skryté a v tomto velkém otřesu nezůstane stát nic, co bylo proti vám.

Bobulinski: toto jméno bude i nadále ve vašich zprávách. Bude ospravedlněno. Řekli byste, že ne každé odhalení se bude zametat pod koberec. Spravedlnosti je v tomto případě učiněno zadost.

Sledujte Černé moře. Chystá se tam něco významného.

V Atlantském oceánu se toho děje víc, než si lidé uvědomují, ale brzy si to uvědomí.

Grónsko bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Moje děti, stránka se obrací a všechno se posouvá. Vše se mění. Tak se na to připravte, protože čas porážky vašich nepřátel se blíží, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/their-lies-are-coming-to-an-end