Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že dojde ke změnám ve vládnutí. Nepůjde jen o odstranění těch, kteří manipulovali a ukradli mocenské pozice pro peníze a moc, ale o změny ve způsobu provádění vlády. Králové a prezidenti půjdou k Mým dětem, k Mým prorokům a k těm, které jsem vybral, aby jim v této hodině radili. Co tím vším myslíš, Pane? Chci říct, že vůdci nebudou dostávat rady od obyčejných lidí, ale od těch, které jsem na tuto Zemi dal, aby jim v této hodině radili. Vzhledem k systému, který na tuto Zem přichází, budou tito vůdci potřebovat Boží radu a Moji moudrost, nikoli moudrost lidskou.

Tento (Můj systém) už měl být (na svém místě), ale vaši nepřátelé do něho pronikli a zničili to, co už na svém místě bylo. Takže tohle je to, co máte teď: zničení svobody, volnosti i národů kvůli tyranským vládám a lidem, kteří dělají vše jen pro sebe; ne pro lidi, pro jejich bezpečnost, prosperitu nebo mír. Ne, (to, co teď máte, je) vzpurnost a vládní kontrola, která je nezákonná a nespravedlivá.

Ptáte se, Mé děti, jak je to možné? Když se podíváte do Mého slova, ten (vládní systém, který jsem navrhl) je takový, jaký byl dřív. Ale jeho zavedení se v této době zdá být nemožné, protože lidé a vlády oddělili církev od státu, aby vás přiměli věřit, že tyto dvě entity musí být odděleny. Ale to je pravým opakem toho, co bylo dřív. Církve nikdy neměly být vytlačeny z vlády. Když vzali vůdcům biblické rádce, přišlo zlo v míře, kterou dnes vidíte. Tak to nikdy být nemělo, ale lidé věřili těmto zákonům a těmto vůdcům více než tomu, co bylo řečeno v Mém slovu. To se brzy změní. Ano, změní. Mnoho Mých dětí se modlí, aby se to stalo, a zvou Mě zpět na místa, ze kterých jsem byl předtím vyhozen.

Moje sláva znovu naplní vlády. Oživení propukne ve vašich hlavních městech a mezi vašimi vůdci. Nic, co Satan udělá, nezastaví to, co se chystám udělat, abych zničil jeho systém, jeho vlády a jeho zákony, které neměly v této době existovat. Přichází to, protože přicházím Já, abych to všechno odstranil z cesty. Jsem zde, abych tu zůstal až do dnů soužení; v té době tady nebudu.

Soud přijde na tuto Zemi jako nikdy předtím. Mé děti, dějí se změny, provádějí se výměny a nic nezůstane tak, jak je to nyní, praví Pán, váš Vykupitel.

Hypersonic: toto slovo bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Odpadlictví: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

"The Biden" se v živém televizním vysílání stane něco významného, co nemohou skrývat.

Prezident Macron bude odhalen mnoha způsoby. Na pozici, kterou nyní zastává, nebude moci zůstat.

Trudeau, pravda k tobě přichází a nemáš se kam schovat. Ani ty nezůstaneš v pozici, kterou právě zastáváš.

Vlády padají. Prezidenti padají. Guvernéři padají. Senátoři padají. Kongresmani padají. Generální ředitelé padají. Mnozí na mocných pozicích padají. Pády z pozic moci, jejich vlivu a jakékoli ochrany, kterou si mysleli, že mají. Pád bez možnosti to zastavit, protože Moje ruka je odsouvá z cesty a Já stojím v cestě a bráním jim, aby zašli ještě dál.

Už jsem vám řekl, že jsem v cestě a oni svou cestu mít nebudou. Nebudou mít Mé národy. Nebudou mít Moji církev. Nepřevezmou kontrolu nad touto Zemí, kterou jsem pro vás stvořil. Ne, oni ji mít nebudou. Takže se jich nebojte ani toho, co říkají nebo dělají. Přichází jejich pád, který svět uvidí. Přichází soud – velké soudy nad těmi, kteří jsou proti Mně a proti Mým dětem.

Připravte se na to, že uvidíte něco, co jste si nikdy nemysleli, že uvidíte. Bude to velké. Soustřeďte se tedy na Mne a na Má slova a nic s vámi nepohne ani vám neublíží. Jsem tu, abych vám dal odpočinek, když ho nikde jinde nenajdete. Dám vám pokoj, když se zdá, že žádný není. Jsem vše, co potřebujete. Stůjte tedy a odpočívejte ve Mně, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/get-ready-to-see-things-you-never-thought-you-would-see