Mé děti, buďte dnes nabité energií. Buďte nabité Mou slávou, Mou silou a Mou pravdou. Buďte nabité poznáním, že Moje vůle se plní. Nedívejte se doprava. Nedívejte se doleva. To znamená ne více než jen jedním směrem. Ano, ani na pravici nebo na levici (včetně těch politických). Neohlížejte se na ty lidi a nehledejte jiné prostředky. Na tyto věci se nedívejte. Dívejte se na Mě. Nezklamu vás. Znovu a znovu jsem varoval, že se vše ještě zhorší předtím, než se to zlepší. Proč? Protože lidé se spoléhají na to, nač by neměli, a důvěřují tomu. Opírají se o ty věci a důvěřují jim. Spoléhají se na své vlastní porozumění, snaží se věci napravit a stojí Mi v cestě.

Ano, lidé mi stojí v cestě. Bože, jak ti mohou stát v cestě lidé? Když Mě nepouštějí dovnitř. Nepustili by mě dovnitř. Nenechali by to udělat Mě, protože se o to pokoušejí sami. Snaží se uspět ve věcech v přirozené říši. Nevidí, že to není jen v přirozené oblasti, ale i v té duchovní oblasti, s níž je třeba jednat nejdřív. A tam jsem Já. Takže stáli a stojí v cestě.

Slíbil jsem vám to, Já, který jsem slyšel nářky Mých dětí. Ano slyšel jsem. Pohybuji se. Dělám věci, kterým nerozumíte. Neselhávám. To Já nedělám. Mluvím pravdu. Takže, Mé děti, mluvte Mé slovo v souladu s Mou vůlí. Vaše slova jsou silnější, než si uvědomujete. Vaše modlitby jsou mocnější, než si uvědomujete. Vaše víra je mocnější, než si uvědomujete. Vaše důvěra ve Mne Mi přináší velkou radost. Přináší Mi velkou radost. Bez ohledu na to, jakému protivenství čelíte nebo jak nemožná je situace před vaší tváří, odvažujete se věřit (Mně). Věřte Mi stále a důvěřujte Mi.

Mé děti, teď není čas ustupovat. Řekl jsem vám, ano, že budete čelit velkému odporu, ale dal jsem vám velkou vytrvalost, abyste ho překonaly a dostaly se na druhou stranu, kde jsem Já. Jsem na druhé straně. Jsem cestou přes to a skrze to všechno.

Říkal jsem vám, že se občas na cestě vyskytnou hrboly. Řekl jsem vám, že váš nepřítel bude křičet hlasitěji a hlasitěji a pokusí se vás přivést do bodu, kdy si budete myslet, že nedokážete bojovat ještě dalšího dne. Varoval jsem vás před tím. Také jsem řekl, že váš nepřítel je poražený. Prohrál a prohraje znovu – pokaždé, když se postaví proti Mně, a pokaždé, když se postaví proti vám.

Těm, kteří Mi věří: Toto je čas velkých a mocných vítězství, jež jsem vám slíbil. Ukončuji jejich světový řád. Ten není pro tuto dobu. Čas kompletní obnovy je na dosah. Čas oživení je na dosah. Váš nepřítel způsobuje, že (svět) vypadá tak temně a tak nemožně, aby byli lidé přemoženi. Nevědí, co mají dělat a čemu věřit. Váš nepřítel na vás hází vše, co ve svém arzenálu má, aby vás přiměl to vzdát, skončit a odejít. Ale toto je čas se modlit.

Znovu říkám – je čas se modlit a neodcházet. Klekněte přede Mnou na kolena a dám vám vše, co potřebujete. Nejen vše, co potřebujete, ale vše, co chcete, je ode Mne. Dám vám vše, co chcete, bez ohledu na to, co to je – sílu, vytrvalost, radost, mír, čistotu mysli nebo svobodu ve vaší mysli, těle nebo financích. Ať je to cokoli, Já jsem vaše odpověď. Jsem tvůrcem vašich cest a uvidíte Mě způsoby, jakými Mě žádný jiný člověk neviděl, protože toto je velký čas pro tělo, které jsem dal na tuto Zemi pro tento konkrétní čas – čas, jaký žádné oko nikdy nevidělo a žádné ucho nikdy neslyšelo. Víte, co to znamená? Slyšíte ta slova, která říkám? Máte uši k slyšení? Ať slyší Má slova. Přináším to největší vítězství, jaké kdy lidstvo vidělo.

Toto je čas, kdy vaši nepřátelé ztratí vše, co je jim drahé. A víte, co budou muset dělat v době soužení? Všechno, co měli, bude v rukou Mých dětí a Mé děti budou na sedm let pryč. Nemohou se dotknout toho, co je vaše. Majetek, peníze a vše, co jim patřilo, bude v rukou Mých dětí. Než ale ten čas přijde, provolávejte to do existence a provolávejte to za hotové. Řekl jsem to ve svém Slovu.

Řekl jsem, že Já jsem ta cesta. Řekl jsem, že toto je čas Velkého exodu, protože ten čas je. Nic nezůstane tak, jak to je. Já se ukazuji. Ano, ukazuji se. Mé děti, těší mě, že přestože čelíte tolika věcem, stále se díváte na Mě. To je vše, co jsem po vás žádal. To je vše, co po tobě žádám – aby ses díval/a přes to všechno: přes podvody, přese všechny lži a všechny taktiky, abys Mě viděl/a, abys Mě viděl/a, abys Mě skutečně viděl/a. Abys viděl/a, že jsem dobrý, že jsem tady a že tvořím cestu. Na obzoru jsou velké věci, bez ohledu na to, co kdo říká. Odstraňuji před vámi ty lidi. Ano odstraňuji. Bude to velké. Bude to velké, Mé děti. Připravte se na Mne a na Mou slávu projevující se na takové úrovni a takovými způsoby, o kterých nevíte, že by kdy na Zemi existovaly. Ano, budete žít na Zemi jako v Nebi. Je to možná na krátkou dobu, ale stále je to Můj čas. Mé děti, Můj čas přišel. Tak se na to připravte a prohlašujte to, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/its-time-to-pray