Mé děti, nepropadejte panice a neznepokojujte se tím, co vaši nepřátelé učinili, ani tím, co dělají teď. Pamatujte, že v této době frustrace, nejistoty a temnoty, kdy se vše zdá být mimo kontrolu a spravedlnost se zdá být ztracena, i když to vypadá, že nepřátelé mají navrch, není tomu tak. Všechno, co dělají, zaručuje jejich porážku, zahanbení, odhalení a soud. To, co udělali mému Davidovi, Donaldu Trumpovi, jen upevnilo jejich obvinění a odsouzení.

Všechno nespravedlivé, každá lež a každý zločin jim vybuchne do obličeje, jak se říká, protože JÁ JSEM soudcem nad celou touto Zemí. Pamatujete na Pavla a Silase? Když byli křivě obviněni a uvězněni, dostal jsem je ven. Poslední slovo jsem měl Já, nikoli nepřítel.

Spravedlnost není mrtvá.

Amerika není mrtvá.

Já nejsem mrtvý.

To vše se obrátí a zasáhne vaše nepřátele způsobem, o jakém si nikdy nemysleli, že by se jim to mohlo stát. JÁ JSEM v pohybu. JÁ JSEM spravedlnost. JÁ JSEM Bůh, který je bude soudit a činit je odpovědnými za vše, co udělali a za co odmítají činit pokání. Toto není jejich den. Toto není jejich národ. Toto není jejich svět. Ne, Mé děti, může to vypadat, že se vaši nepřátelé teď smějí, ale já ve svém Slovu říkám: Radujte se. Ano, směju se jejich síle a aroganci. Myslí si, že jsou bohové a mohou dělat a mít vše, co chtějí. Není to pravda.

Řekl jsem vám o obviněních. Řekl jsem vám, že z těchto (obžalob) nedostanou to, co chtějí. Obrátí se to proti nim, vybuchne to a jako bumerang se to na ně vrátí. Nedotknou se Mého pomazaného a neprojde jim to.

Mé děti, modlete se a volejte po spravedlnosti jako nikdy dřív. Pokračujte v povolávání svých nepřátel k zemi, i jejich agendy. Jdu za nimi se svou pomstou, protože pomsta je Moje a vyrovnání plné spravedlnosti spočívá na Mně. Vyřeším případy a kauzy svého lidu. Řekl jsem to ve svém Slovu. Mé děti, pamatujte, že Já držím to rozhodující kladívko, nikoli oni, říká Pán zástupů.

Kamery zachytí v živém televizním vysílání něco, co nikdo nečekal. Všechny vaše nepřátele to srazí dolů a oni teď budou padat rychleji. Moc jim rychleji proklouzne mezi rukama. Ano, a anděl smrti projde tábory bezbožných.

Sledujte, co se děje nyní, v tomto čase. Vše se začne stále více zrychlovat. Plány vašich nepřátel se začnou hroutit. Nebudou schopni to udržet pohromadě, udržet klid ani udržet svou šarádu.

Nyní je čas se více modlit, volat hlasitěji a vyhlašovat a oznamovat Mé Slovo jako nikdy dřív. Tato temnota je téměř u konce, Mé děti. Uvidíte pád vlád jako dosud nikdy. Nastal čas velké úrody, kterou zaseli vaši nepřátelé. Teď je čas soudu. Je načase, aby se teď Moje ruka pohybovala rychleji a odstranila je z cesty.

Oni válku začali, ale JÁ JSEM ten, kdo ji ukončí. O tom, kdo vyhraje a kdo prohraje, rozhoduji Já, ne oni. Ne, ti muži nevládnou, ať si myslí cokoli. Žádný George Soros, Bill Gates, Klaus Schwab či nějaký elitář nebo globalista. Nebudou teď mít svůj světový řád ani svůj velký reset. Nebudou mít Mé národy. Nebudou mít to, po čem tak touží. Místo toho vše, co učinili (druhým), bude učiněno jim. Budou se snažit nadále pronásledovat Mé národy a Mé děti, ale Mé národy a Mé děti jsou Mnou chráněny. Místo aby byly zničeny, Mé národy a Mé děti se v této době stanou většími a silnějšími. Současně zasáhnou vaše nepřátele soudy.

Mé děti, ještě jednou říkám: Vydržte a pamatujte, kdo jsem. Soustřeďte se na Mé Slovo. Nenechte se pohnout ani otřást, protože jsem váš obránce. Jsem váš vysvoboditel. Jsem vaše vítězství a jsem na vaší straně.

Vše se blíží k závěru. Připravte se tedy na velký dopad, který brzy přijde, a který vám přinese velké vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/whats-in-store-for-america