Mé děti, znovu opakuji, nenechte se pohnout tím, co slyšíte nebo vidíte. Jsem tu, abych vás chránil, pomstil vás a vysvobodil. Vaši nepřátelé jdou přímo do každé pasti, kterou jsem na ně připravil – ano, jdou přímo vstříc své porážce, svému soudu a zničení. Nelze udělat nic, co by zastavilo to, co se teď stane globalistům, elitám a těmto podvodným vládám. Všem nepřátelům Všemohoucího Boha: Přišel čas vašeho pádu.

Odmítli (se) obrátit. Odmítli dbát mých varování. Odmítli činit pokání. Odmítli ustoupit. Odmítli udělat správnou věc. Odmítli pravdu a tím odmítli Mě. Soud musí přijít na všechny, kteří odmítli naslouchat a pronásledovali Mé národy, Mé děti, jejich svobody, zdraví, bohatství a pásli po všem, co jim patřilo.

Nepřátelé Všemohoucího Boha: Vy víte, že jste tyto národy ukradli. Ukradli jste prezidentská křesla v mnoha zemích. Ukradli jste vše, co jste chtěli, pomocí čehokoli, co jste mohli použít. Vy jste ale nevěděli, že JÁ JSEM Bůh Abrahamův, Izákův a Jákobův a stále žiji a jsem proti vám. Vím, že slyšíte tato slova a tato slova vám mají dát vědět, že selžete bez ohledu na to, co uděláte.

Přicházejí odhalení, jež nevidíte. Odhalím vás všechny a přivedu vás k nicotě. Vaše vlády se hroutí. Všechny vaše plány selhávají. Vaše ekonomiky se hroutí. Vaše bohatství a moc se budou hroutit a vyklouznou, jako by nikdy nebyly a nikdy neexistovaly.

Ve své aroganci si myslíte, že se to nikdy nestane, protože jste příliš chytří na to, abyste o všechno přišli. Nemějte starost. Uvidíte, že Mě nikdo nemůže přechytračit, praví Pán zástupů.

Z vaší moci nebude nic, já ruším všechny zákony, kterými jste drželi Mé národy. Nepřátelé Všemohoucího Boha: Myslíte si, že se nic nezmění a že můžete pokračovat ve svých plánech, ale nápis už je na zdi – přichází na vás zkáza, říká Pán zástupů.

Challenger: toto slovo bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Sledujte další tahy svých nepřátel proti Hunterovi a „the Bidenovi“. To, co na tuto zločinnou rodinu teď vyjde najevo, už nebude potlačováno. Vědí, že ho v této pozici už nemohou udržet. Selhává před jejich očima i před světem a stále méně lidí věří, že skutečně vládne. Nevěří, že by mohl zvítězit, ani že má kognitivní schopnosti nebo funkčnost, aby zůstal u moci.

Takže vy (co jste proti Bohu) se pokusíte najít náhradu, ale ani to nebude fungovat. Nebudete si vybírat, kdo bude příštím prezidentem, protože (vybírám) Já. Já také vracím to, co jste ukradli, včetně každého prezidenta, kterého jste dosadili, a nahrazuji všechny škody, které jste způsobili tomuto národu nebo kterémukoli národu na celém světě kvůli vaší vládě Jednoho světa.

To, co jste zkoušeli proti mému Davidovi, se každému z vás vrátí. Již dříve jsem řekl, že jsou zde dny Hamana, a zůstanou tady tak dlouho, dokud nebude proti vám dokončeno vše, pro všechna ta semena zkázy, která jste do tohoto světa zaseli.

Mé děti, přichází něco, co vy nevidíte. Nenechte si tím zaslepit oči, jak se říká. Nenechte se tím pohnout. To, co vidíte, je konec těch, kteří jsou proti vám. Nebudou mít to, co vypadá, že mají.

"Normální" bude vypadat úplně jinak. Tak buďte nadšené z toho, že se vše mění k vašemu dobru, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/your-enemies-will-not-decide-the-next-president-of-this-nation