Neboť Já, Pán, dnes říkám svým dětem, že mnohé z toho, co dnes vidíte, je spíše iluze než pravda. Je to podvod, kterému podlehla většina lidstva. Moc vládců, jak se říká, kterou nyní vidíte, je zdánlivě nezničitelná a nepřekonatelná. Zdá se, že to mají pod kontrolou a že jejich vlády ovládly svět a že na celém světě zničily spravedlnost a svobodu. Ano, to je to, o co se snažili, a to je jejich plán a cíl.

Oni (vládcové nad vládci) ukradli národy a svrhli právoplatně zvolené lidi, kteří na tato místa patřili. Ukradli volby po celém světě. Vydírali lidi, aby zůstali na svých pozicích, i když už v nich být nechtěli (protože to chtěli vládcové nad vládci), aby schytali ten pád a nápor odporu a odvetu, jež vůdci v zákulisí nést nechtěli. Mnohé zabili a ohrožovali životy dalších včetně jejich rodinných příslušníků, aby splnili jejich příkazy a schválili ty zákony, které chtěli. Pronásledovali a stíhali, koho chtěli pronásledovat a stíhat, ať už to bylo ospravedlnitelné nebo ne.

Mé děti, globalisté jsou v konečném stádiu naplňování svých plánů na této Zemi. Vše urychlili, protože se proti nim zvedl příliš velký odpor a ten chtěli jednou provždy zničit. Ale udělali na své cestě mnoho chyb a mnoho dveří nechali otevřených, takže mohli být přistiženi při činu. Byli vedeni k přesvědčení, že jsou nezničitelní, nepřekonatelní a neporazitelní. Opravdu tomu věří, ale ve své aroganci byli chyceni u každého plánu a všemi možnými způsoby.

Blíží se čas, kdy všichni vaši nepřátelé padnou. Právě teď se nacházíte v klíčové době vrcholícího obratu, kdy se toho mnoho střetává, posouvá a mění, což přináší ještě větší otřesy po celém světě.

Má církvi, ihned se probuď. Vstaň, bojuj v této bitvě a vyber si, na které straně jsi. Vyber si, komu věříš. Vyber si pravdu nebo lež. Vyber si život nebo smrt. Vyber si požehnání nebo prokletí. Ve svém Slovu jsem ti řekl, že je to tvoje volba.

Přichází den, kdy je třeba si vybrat. Byly nakresleny linie a tato bitva se chýlí ke konci.

Takže, Mé děti, volba je na vás: Buď strana nepřátel nebo strana pravdy - strana Boha Abrahamova, Izákova a Jákobova. Většině se to zdá snadné, ale někteří chtějí být stále vlažní a uprostřed. Tyto dny mají být horké nebo studené, ne vlažné. Na mnohé z toho, na co jste zvyklí, přichází velká destrukce, a o tom, co dostanete, rozhoduje to, kterou stranu si vyberete.

Takže, probuďte se dnes a vstaňte, Mé děti. Na druhé straně této temnoty je velká odměna, praví Pán, váš Vykupitel.

Alvine Braggu, jak se opovažuješ vymýšlet tato obvinění? Jak se opovažuješ jít proti Mému Davidovi a proti Mému národu? Přichází tvůj soud a sklidíš, co jsi zasel. O tvé obžalobě se bude mluvit a bude se o ní mluvit ve všech zprávách. Za to, co jsi zasel, sklidíš velkou úrodu. Zrada je i tvým koncem, praví Pán zástupů.

Varoval jsem vás před tím, co se stane v New Yorku. Tuto oblast zasáhne soud, který vyvede lháře, krysy, hady a všechny ty, kteří vaše město ochromili a zničili ve vašem státě svobodu.

Na horizontu New Yorku uvidíte něco významného, co ukáže, že tato slova jsou pravdivá. Ale, Mé děti tam, nebojte se o své město. Bude osvobozeno. Modlete se dnes, aby padli (nepřátelé) a aby byl vykonán soud a spravedlnost. Budete ochráněny přede vším, co na vaše město dopadne, aby bylo vyčištěné ode všeho, co ho svírá, říká Pán zástupů.

V Kalifornii se chystá něco významného. Řekl jsem vám, abyste sledovali, jak do těchto oblastí vstupuje soud a spravedlnost, aby osvobodil Mé děti v tomto národě z kontroly, kterou nad vámi měli. Také známý politik z tohoto státu je na padnutí a bude následovat řada dalších.

Jejich velký reset (vašich nepřátel) se před vámi brzy rozpadne. Uvidíte pád trhů, kolaps vlád a národy vzdorující jejich plánům. Narůstá velký odpor a ještě dál poroste, vezme si zpět (vše, co bylo ukradeno) a přinese řád národům, které si nikdy nemyslely, že by ho mohly mít.

Na Tchaj-wanu se chystá něco významného. Sledujte ho a budete to vědět, jakmile to uvidíte.

Itálie již nebude moci skrývat svá tajemství o tom, co udělala svému lidu a mému národu a světu. Vše vyjde velmi brzy najevo.

Chystá se šokující zatčení. Nikdo si nemyslel, že v tomto případě někdy nastane spravedlnost, ale spravedlnost přichází.

Přijdou mnohá další zatčení na straně levice a některá i na straně pravice – těch, kteří záměrně váš národ ukradli a drželi jej pod svou kontrolou.

Establishment v DC se vám rozpadne před očima. Jejich vyprávění se chýlí ke konci. Jejich falešná a podvodná vláda a administrativa již nebudou tento národ nadále kontrolovat.

Jsou tady dny Hamana, dny soudu a velké sklizně, dobré i špatné. Vydržte, Mé děti. Všechno to padá, aby to svět viděl, protože uvidíte, jak své děti zachraňuji, vysvobozuji z rukou těch, kteří jsou proti vám, a jak jim odplácím, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-establishment-in-dc-is-about-to-fall-apart-in-front-of-your-eyes