Dávejte pozor, Mé děti. V těchto nadcházejících dnech bude narůstat klam a objeví se lži a pokusí se vás navést špatným směrem – pryč ode Mne a Mého Slova. Neposlouchejte to ani tomu nevěnujte pozornost, ale buďte na pozoru, Mé děti v armádě Páně. Bitva byla vyhrána, tak teď neztrácejte odvahu. To vaši nepřátelé se vydali cestou zkázy. Přinesli velkou zkázu, ale nevěnujte tomu pozornost. To vše bylo dočasné (a dovoleno), aby byl Můj orel propuštěn, aby byly Mé děti otřeseny a aby se probudil svět, aby se Mé děti a svět obrátily ke Mně a ne k člověku a lidským vládám a systémům.

Proto došlo k otřesu. Proto to vypadá, že zlo dominuje. Ale není tomu tak. Moje děti byly příliš pohodlné a rozptýlené a některé byly tak oklamané, že neviděly všechno to zlo, které se dělo. Nemohly vidět, co dělají jejich nepřátelé. Teď je to ale jiné. Nyní to víte, protože Má Slova vyšla a přinesla probuzení, probuzení, které si nepřítel nepřál.

Toto probuzení způsobí jemu i jeho armádě velkou porážku podobnou té, jakou způsobil Ježíš, když umíral na kříži. Kdyby to nepřítel věděl, nikdy by Ježíše neukřižoval. Kdyby vaši nepřátelé věděli, že všechno to zlo a pronásledování probudí Mé tělo, které peklo nebude moct přemoci, a církev, kterou váš nepřítel nebude moct ovládnout ani porazit, (nešli by touto cestou ničení). Něčeho z toho teď lituje, a jakmile Moje sláva zasáhne tuto Zemi, vaše nepřátele zaplaví velký žal a lítost. Ano, řekl jsem velká lítost, protože způsobili probuzení spícího obra, Mé církve. Moje děti teď vědí, že mají autoritu, a ta je větší než moc nepřítele.

Mé děti, vězte, že váš nepřítel je poražen. Radujte se, Mé děti, a nezoufejte. Zoufání je pro ty, kteří jsou proti vám. Má sláva tuto Zemi naplní a Má ruka se nyní pohybuje, aby přinesla ty největší zázraky, jaké kdy svět viděl. Všichni jste byli vybráni a máte velký úkol. Oblečte se tedy do Mé zbroje, Mé děti, a vydejte se do boje a získejte vítězství v Mém Jménu, praví Pán, váš Vykupitel.

Izraeli, Izraeli, neboj se toho, co se pokusili udělat tvému národu. Ne, neroztrhají vás ani nezničí. Vaše občanská válka náhle skončí. Ti, kteří přinesli tento nepořádek, budou odhaleni a odstraněni.

Byli jste infiltrováni a já vám ukážu infiltrátory. Nebudou mít volnou cestu. Obrať se ke mně, Můj Izraeli, a věz, že jsem stále Bohem Abrahama, Izáka a Jákoba. Jsem stále tvůj vysvoboditel a do tvé země přijde uzdravení, praví Pán.

Izraeli, zakřič na své nepřátele, aby padli. Přivolej jejich pád do nicoty. Vzpomeň si na hradby Jericha. Trubte na své šófary a pamatujte, že jsem stále na vaší straně. Pamatujte, kdo vás vysvobodil z ruky faraona (z Mojžíšovy doby). Není tomu teď jinak. Tak se dívejte ke Mně. Volej ke Mně a já ti odpovím a osvobodím tvou zemi, říká Pán.

Vůdci v Georgii – ano, vidím vás a každý plán, který máte proti mému Davidovi, selže. Stejně jako to, co se stane v New Yorku, a každý případ, lež a zlý plán. Stojím vám v cestě. Nesejmete Mého Davida za zločiny, které jste sami spáchali, a přijde na vás soud za prosazování těchto lží. Měli jste příležitost zastavit, ale odmítli jste. Takže nyní budou další odhalení a bude odhalena pravda o každé lži, kterou jste řekli a co jste skrývali proti Mému Davidovi a Mému národu.

Bez ohledu na to, jaké kauzy (vznesete) proti mému Davidovi nebo kterémukoli z Mých dětí, JÁ JSEM soudce. Vyřeším případy všech svých dětí a všechny budou ospravedlněny, říká Pán.

Toto jsou dny velkého ospravedlnění.

Šakalův pád se blíží spolu s pádem chechtající se Hyeny. Všichni padnou za uchvácení Mého národa, říká Pán.

Vytahuji je všechny ven a uzdravování se začne prosazovat ještě více, aby vyléčilo tuto zemi. Dny "the Bidena" se blíží ke konci. Tak se teď radujte. Teď chvalte. Křičte, že orel povstává, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/these-are-the-days-of-great-vindication