Svoboda stoupá.

Svoboda se uvolňuje.

Svoboda bude slyšet.

Svoboda bude cítit.

Svoboda se bude oslavovat.

Ano, za svobodu se platilo, za svobodu, za kterou zemřel váš Spasitel. Svoboda byla kradena a potlačována. Mé děti i svět byli šizeni o svobodu, která jim patří. Patří jim, protože jsem přišel a osvobodil zajatce.

Ale vaši nepřátelé přišli a zotročili svět, za který jsem zaplatil. Je to lež. Jejich síla je lež. Jejich vlády jsou lživé. Jejich ovládání je lež. Jejich zákony jsou lež. Všechny jejich hrozby a zastrašování jsou lži, protože jsou s otcem lži a ten byl poražen.

Mé děti, válka a bitvy, ve kterých jste byly, to vše bylo poraženo. Ano, jejich moc nad vámi není ničím. Tak s tím zacházejte jako s ničím. Vydejte se nyní do bitvy, Mé děti, a vezměte si, co je vaše.

Přijměte Mé vítězství.

Přijměte Mou autoritu.

Vezměte Mé jméno a použijte ho k zatlačení svých nepřátel zpět a položte si je pod nohy, tam, kam patří. Byli odzbrojeni. Byli přivedeni k nicotě.

Moje Spojené státy, buďte znovu sjednocené. Moje církvi, probuď se a volej. Zakřič a vezmi si zpět tento svět, který jsem ti dal. Vezměte si zpět tuto Zemi, která byla Mou obětí osvobozena.

Pamatujte na Mé vzkříšení. Vzpomeňte si, že jsem byl v jámě pekla, abych zničil moc vašich nepřátel na této Zemi, abych si vzal zpět klíče od pekla, smrti a hrobu. Prolomil jsem to a přivedl je k ničemu. Držte se tedy pravdy a poznejte Moji lásku a oběť, kterou jsem pro vás přinesl. Pamatujte, jsem ve vás a porazil jsem vše, co vidíte. Ano, porazil. Udělal jsem z každého z vás víc než dobyvatele. Přijměte tedy tato vítězství a přijměte Má Slova. Udělejte, co jsem vám přikázal – vezměte to všechno zpět z rukou nepřátel. Není to jejich; je to vaše.

Pane, co je naše? Všechno na této Zemi. Řekl jsem to ve svém Slovu. Vyhledejte si to. Dal jsem vám pravomoc. Dal jsem vám vládu. Požehnal jsem vám. Jsem uvnitř vás. Co víc ještě potřebujete?

Přestaňte poslouchat lži o porážce. Přestaňte poslouchat slovo „nemožné“. Přestaňte poslouchat, jak říkají: "Nic se neděje a nic se nemění". Protože věci se dějí a všechno se mění.

Vaši nepřátelé zakusí velkou porážku, velký přesun moci a zákony, které je je činí odpovědnými za zločiny, které spáchali.

Mé děti, už jsem řekl, že dojde k zatýkání vysoce postavených lidí – lidí ve vládách, ve vašich zpravodajstvích a v Hollywoodu. Mnoho lidí, kteří až dosud manipulovali se zákony, aby si pomohli, ochránili se a zůstali tam, kde (na místech a pozicích) chtěli zůstat. Ale ta místa a pozice se uvolňují. Ano, mnohá místa a pozice budu uprázdněné. Bez pochybností budete vědět, kdo co ukradl, kdo patří do vaší vlády a kdo ne. A začíná to u lidí v Bílém domě.

Připravte se, protože vše se bude otřásat, třást a třást. Otřesy, které jste dosud nikdy neviděli ani nepocítili. Vašim nepřátelům neprošly krádeže Mých národů, oni za to všechno zaplatí. Všichni uvidí, že za to zaplatí.

Zastrašování, hrozby, vydírání, krádeže, manipulace, cokoliv, co udělali, aby dokončili svůj záměr proti Mým národům, bude světu dosvědčeno a ukázáno.

Soud je tady. Řekl jsem vám, Mé děti, že jsem soudcem nad celou touto zemí, nad svými národy, a vaši nepřátelé je nebudou ovládat ani nad nimi vládnout.

Toto je čas na oživení. Toto je čas Mé slávy. Toto je doba velké revoluce a ta již začala. Velká americká revoluce bude pokračovat. Změní to směr tohoto národa zpět k jeho původnímu poslání – být sjednocený v každém státě a sjednotit národy po celém světě v Mém jménu.

Probíhá velká válka, aby k tomu nedošlo, ale vaši nepřátelé nikdy neuspějí v tom, co dělají. Moje Spojené státy, vstaňte z porážky, vstaňte z otroctví. Jste osvobozeny od této falešné a podvodné vlády. Vezměte si zpět, co je vaše. Lhali vám. Okrádali vás. Ale nemusíte to přijímat.

Takže, Mé děti, modlete se. Modlete se dnes, aby se nedařilo zlu a aby neuspěli. Nyní je čas povstat, stát a vzít si zpět své národy a svou svobodu, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/freedom-will-be-celebrated