Je čas na vzkříšení církve

- která byla zotročena;

- která spala;

- která byla podvedena;

- a která byla zaslepena před Pravdou, kterou jsem Já – pravdou mého psaného Slova, ne jeho lidskou verzí.

Má církvi, ihned povstaň. Povstaň, abys byla církví a Mým tělem, které jsem pro tebe vložil na tuto Zemi. Tak vstaňte s Mou silou. Vstaňte a vezměte si to, za co již bylo zaplaceno.

Mé děti, svět vás potřebuje, abyste povstaly, tak to udělejte hned. Vymaňte se ze všech míst temnoty, porážky a nehodnosti. Vymaňte z těch nemožných situací. Pamatujte, že JÁ JSEM cesta, JÁ JSEM pravda, JÁ JSEM život a JÁ JSEM ve vašem nitru. Použijte tedy Mou moc, Mou sílu a Mou pravdu a přijměte Krevní smlouvu a oběť, kterými již bylo zaplaceno.

Vstaňte a žijte. Stejně jako jste mě slyšeli volat k Lazarovi, aby vyšel z toho hrobu a žil, volám své děti a své tělo, aby vyšly a žily. Zavolal jsem ho, tak ho smrt nemohla zadržet. Buďte živé a vymaňte se z řetězů lží, podvodů a otroctví, jimiž se vás váš nepřítel tak dlouho snažil udržet.

Je čas ožít, děti Všemohoucího Boha. Ožijte, vy, kteří jste v armádě Páně. Je čas žít. Je čas se posílit. Je čas obnovit vše, co vám bylo ukradeno. Tak žijte a vezměte si zpět tuto Zemi, která vám patří. Vezměte si zpět to, co na ní je, a co vám bylo zaručeno. Teď je to vaše. Přijměte to tedy vše v Mém jménu.

Jsem ve vás a jsem větší než cokoli, co se vás snaží udržet v zotročení. Osvoboďte se a vytrhněte se dnes, praví Pán, váš Vykupitel.

Karavan: toto slovo bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Známý moderátor zpráv bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Ještě jste neslyšeli nic o pádu mnoha velkých korporací. Ano, společnosti, které kradly, lhaly, podváděly a pomáhaly této podvodné vládě chrlit jejich lži a propagandu.

Mnohé akcie a obchody mnoha velkých maloobchodníků a korporací, které byly proti pravdě, prudce klesnou. Uvidíte pád mnoha lidí, korporací, vlád, moderátorů zpráv a lidí z hollywoodských áčkových seznamů, jak byste řekli. Ano, mnohé se právě teď řeší.

Nadcházející Charlesova korunovace nebude taková, jaká se zdá. Mnoho zlých věcí se skrývá za dveřmi zavřenými za královskou rodinou a ty dveře se brzy otevřou. Ať už to teď chápete nebo ne, s Charlesem to není tak, jak se zdá být. Ale já to všechno odhalím, praví Pán.

Podezřelé/špinavé obchody: tato fráze bude ve vašich zprávách z významného důvodu.

Velká banka má být odhalena kvůli lži a vazbám na Čínu, na Bidenovy, na Obamovy a mnoho dalších v hlubokých bažinách Washingtonu. Byly skrývány špinavé obchody a velké praní špinavých peněz, které měly tento národ zničit. Bylo zaplaceno mnoho peněz cizím národům, aby pomohly zničit tento národ a Izrael, ale já to odhalím. Všichni selžou a nebude to fungovat, praví Pán.

Nepřátelé Všemohoucího Boha, dejte pryč ruce od Mých národů. Občanská válka, kterou jste chtěli v Izraeli, a ta, kterou jste chtěli v Mých Spojených státech, selže a padne na vás. Ve vašich táborech dojde k masivní občanské válce, která způsobí velký zmatek. Pamatujte, že mnozí z vás se začnou obracet jeden na druhého, aby uzavřeli dohody, aby si uchovali svůj vlastní život. Velká zkáza přichází na ty z vás, kteří jste se odmítli obrátit, kteří jste odmítli uznat pravdu. Váš konec je blízko.

To, co jste chtěli - zničit obě země, to zničí vaše plány (místo toho), protože jsem v cestě a neuhnu. Takže dejte ruce pryč od Mých národů. Přijde den, kdy uvidíte, kdo to všechno vyhraje, a nejste to vy, říká Pán zástupů.

V Paříži a Římě se chystá něco významného. Mé děti, věci nejsou takové, jak se jeví, nejen na těchto místech, ale i na mnoha dalších místech po celém světě.

Haiti bude opět ve vašich zprávách. Tento národ zasáhne další zemětřesení a mnohá zemětřesení budou následovat na mnoha místech po celém světě.

Hizballáh se chystá udělat odvážný krok, ale ten selže a jejich plány selžou.

Rocket fire: tato fráze bude ve vašich zprávách z významného důvodu. Vaši nepřátelé se pokusí vypálit mnoho raket, ale nedostanou se tam, kam zamýšleli, a budou o tom dokonce informovat i zpravodajství.

Připravte se, Mé děti, na jeden výbuch za druhým, na jedno odhalení za druhým a na jedno selhání za druhým, protože obři už brzo padnou, říká Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-united-states-and-israel-will-rise-together