Řekl jsem mnoho slov a Má Slova stále vycházejí. Má Slova se nezastaví a Má Slova se naplní. Ano, Má Slova, Mé děti. Mluvte Má Slova, protože Má Slova jsou požehnáním. Má Slova jsou život. Moje Slova přinášejí zázraky. Má Slova přinášejí znamení a zázraky. Ano, Má Slova tuto Zemi naplní velkým třesením, větším, než jaké jste kdy zažily. Má Slova stále pokračují a stále se naplňují. Ano, Má Slova, Mé děti. Dostaňte se do bodu, až budete ve svém chození se Mnou dostatečně zralí, že když Moje Slova promluvíte, Má Slova se okamžitě projeví. Ano, Mé děti, můžete mít okamžité výsledky.

Musíte se připravit. Připravte se. Připravte se tak, že si k ústům opatříte stráž. Sledujte slova, která vycházejí z vašich úst, protože brzy budou (vaše slova) silná. Brzy (vaše slova) rychle promění životy.

Mé děti, musíte si dávat na svá slova pozor. Pozor na slova. Jsou důležitější, než si uvědomujete. Stvořil jsem svět slovy. Má Slova, jimiž jsem stvořil svět, stále vytvářejí prostor vesmíru, který žádný člověk plně nezná (nebo nevidí). Nezná, ale myslí si, že zná. Lidé si myslí, že toho hodně vědí, ale nevědí; zvláště ti, kteří si myslí, že to mají pod kontrolou. Nemají (to pod kontrolou). Pamatujte, že vše se dělá za určitým účelem, na čas a na období.

V této době jsem mluvil o odplatě. Ano, budou soudy a spravedlnost a samozřejmě svoboda a volnost.

Ano, Mé děti, poznejte Mě více. Dostaňte Má slova do svého srdce, až do bodu přetečení, protože z hojnosti srdce ústa mluví. Ano, to (Mé slovo) by mělo běžet jako řeka. Mé Slovo by mělo být jako pramen běžící znovu a znovu a znovu z vašich úst. Mluvte Má slova, jsou to slova života, která mění to, co vidíte. Změní vaši mysl, vaše těla i situaci ve vašich rodinách. Ano, Má slova vše mění.

Dal jsem vás sem pro změnu. Dostaňte Má slova (do svého srdce). Chraňte Má slova. Dostaňte je tak hluboko do svých srdcí, že bez ohledu na to, co vám přijde do cesty, tato Slova vytrysknou s mocí – Má síla, ne ta vaše.

Přišel jsem, aby měly život, aby si užívaly života a měly ho v hojnosti. Řekl jsem to ve svém Slově. Potřebuji, abyste mluvily slova života, slova požehnání, slova vítězství a slova uzdravení.

Moje tělo: Přestaň být nemocné. Můj Syn se obětoval, abyste nemuseli (být nemocní). Byl mučen, abyste vy mučeni nebyli. Vzal na sebe (všechny) nemoci, bolest a trápení, abyste je vy nést nemuseli. Tak přestaňte nést to trápení. Přestaňte nosit tu bolest. Přestaňte držet tu nemoc. Přestaňte si to všechno brát a řekněte tomu, kam to má jít – pod vaše nohy. Žijete v přetékající hojnosti. Přetékejte se Mnou. Přijměte to tedy ještě dnes.

Velké změny jsou na cestě, tak je přijímejte a mluvte Má slova. Sledujte, jak se svět v okamžiku změní. Bude to jako sen pro dobrotu, kterou se chystám vylít. Tak se připravte. Připravte se na Mne, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/get-ready-for-change