Mé děti, vidím, jak vás okolnosti přemohly. Vidím, co dělají vaši nepřátelé nejen proti vašim národům, ale i proti vám. Vidím, jak těžké je v některých dnech vstát. Vidím, jak těžké je někdy bojovat. Vidím, jak těžké je chodit ve víře. Vidím, jak těžké je stát.

Ale, Mé děti, zapomněly jste na Mou oběť? Zapomněly jsi na Mého syna? Na Toho, kdo to vzal na sebe (všechno utrpení). Trpěl pro vás. A právě teď vidím, jak mnoho Mých dětí trpí, když nemusí.

Toto je čas na válku v duchu. Toto je čas na modlitbu jako nikdy předtím. Ale také je čas věřit Mi. Věřte Mi. Věřte Mi navzdory svým pocitům. Věřte Mi navzdory poměrům, v nichž žijete. Věřte Mi i přes tyto věci. Věřte Mi na víc, než na co to vypadá. Věřte Mi víc než myšlenkám, které máte v hlavě.

Byl jsem velmi zarmoucen svou církví a stavem, ve kterém byla – se vším tím zoufalstvím, strachem, smutkem, beznadějí, depresí a všemi nemocemi, co nikdy nemělo přijít.

Mé děti, byly jste infiltrovány vaším nepřítelem. Kolem vás se stalo tolik podvodů a, Mé děti, někteří kvůli tomu padli.

Moje tělo má být sjednoceno se Mnou, nikoli být v jednotě se světem. Moje děti jednaly jako svět, který vidí vše očima světa a ne očima víry. Nedůvěřovaly Mně. Už jsem svého Syna poslal. Nepotřebuji Ho posílat znovu. Musíte důvěřovat tomu, co udělal. Ujišťuji vás, že znám to, co prožíváte: Znám tu bolest, znám ten smutek a znám tu frustraci. Vidím, co vám váš nepřítel udělal. Ale nezapomeňte, že jsem tady. Jsem tady stále. Moje děti na to zapomněly.

Mé děti, nyní je čas, kdy má varování ustanou, protože přijde čas soudu. Mnohokrát jsem řekl, abyste si vybraly stranu. Vyberte si, čemu věříte. Vyberte si, nebo brzy bude příliš pozdě vybrat si druhou stranu, protože dělící čáry už byly nakresleny.

Pokud jde o bitvu, kterou vidíte – věci se zhorší. Vše zesílí; proto jsem řekl: Choďte se Mnou. Mluvte se Mnou. Přijměte to, co jsem již udělal. Jen čekám, až si vezmete to, co mám, protože (vám) to už bylo dáno.

Nebojte se toho, co jsem právě řekl. Nebojte se toho – té temnoty, nejistoty a všeho, co sílí a co je připraveno explodovat a vybuchnout. Řekl jsem vám, k čemu to je určené. Je to pro vaše nepřátele, ne pro vás.

Tak vstaňte, Mé děti. Vstávejte. Toto je čas zralosti. Toto je čas vést v duchu velkou válku. Váš nepřítel je poražen, tak si to pamatujte. A pamatujte, že neodcházím. Nikdy nejste samy. Pamatujte na velké oslavy, které přijdou, protože tam jsou (je to v duchovní oblasti realita). Jsou vám zaručeny; jen je ještě nevidíte. Ale kdybyste jen viděly, co vidím Já, ano, kdybyste viděly, co vidím Já. Jakou radost Mi přináší, když vidím, jak se Mé děti usmívají, když vidím své děti volné. Takže vězte, že JÁ JSEM. JÁ JSEM vás osvobozuje od toho, co právě teď vidíte a zažíváte. Tak vydržte. Jsem ten, který jsem, a vysvobodím vás, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-warning-of-what-is-to-come-april