Před mnoha lety jsem dal slovo svému synu, Oralu Robertsovi. Dal jsem mu slovo, jemuž se říká „volání k probuzení“. Nyní je čas, aby se to „volání k probuzení“ manifestovalo.

Ano, bude to otřásat současně s chvěním – otřesy, které Mé děti, Mou církev a Můj ostatek plně probudí. Oddělí zrno od plev. Oddělí ty, kteří jsou vlažní a odmítají činit pokání nebo naslouchat.

Mé děti, probuďte se. Už není čas spát. Moje církev spala příliš dlouho, a zatímco Moje církev a Mé tělo spaly, bují po celém světě zlo. To je důvod, proč vidíte, jak Země pracuje k porodu. Proto vidíte, že se vše stává abnormálním a získává biblické rozměry. Lidé se ptají – proč, Pane? Moje odpověď je: Aby vás to probudilo. Abych vás probudil, zatřásl vámi a setřásl sebeuspokojení, lenost, slabost a neduživost Mého těla. Moje tělo nikdy nemělo být slabé, protože Já nejsem slabý. Jsem silný. Moje tělo je silné, protože i Já jsem silný.

Je čas, aby se Mé tělo srovnalo s hlavou. Je čas na srovnání. Srovnání, ano. Velké srovnání. Řekl jsem vám, že s tímto voláním k probuzení pošlu lidem velký posun. Lidé budou utíkat. Rozběhnou se a otevřou dveře, které byly zavřené a dokonce i zamčené. Budou do nich tlačit. Budou je tlačit, aby je otevřeli, pro zoufalství a hlad po slyšení Mých Slov – hlad vidět projevy Mé Slávy, kterou jsem slíbil. Sláva, ano, slíbil. Toto probuzení nejen otřese a srovná církev s hlavou, jíž jsem Já, ale setřese ke Mně i Zemi.

Probíhá léčení. Je tu porod, který se chystá. Ano, porod. Velké zrození – zrození Mých národů a zrození Mých dětí do podoby, v jaké vždy měly být. Toto velké probuzení sjednotí Mé národy dohromady. Ano.

Ano, svět se otřese. Svět se otřese a pak lidé poznají, že nejsem mrtvý. Moje církev bude vědět, že nejsem mrtvý. Někteří z nich by Mě nepustili dovnitř. Ti, kteří by Mi nedovolili vstoupit (do svých církví), ti, kteří chtěli uši svých lidí jen lechtat, se budou zoufale snažit na tyto stadiony dostat. Ano, budou zoufale toužit po této Slávě. Budou volat: „Pane, proč nejsme součástí toho? Proč nejsme součástí té Slávy? Proč, Pane?" Stejně jako ti, kteří se nezúčastnili Země zaslíbené. Varoval jsem a varoval. Poslal jsem do této země a do světa mnoho prorockých slov. Někteří však nedbali Mých varování nebo neposlouchali a Má slova neslyšeli.

Mé děti, je čas na budíček. Dal jsem toto slovo svému synovi a říkám to znovu. Když jsem dal svému synovi toto slovo, třásl se. Proč? Protože i Země se brzo otřese. Země se zachvěje a (Můj) zvuk se rozšíří. Zvuk, který zazní, zlomí moc nepřítele nad Mou Zemí, nad Mými dětmi i nad Mými národy. Ano, uslyšíte zvuk, zvuk jako žádný jiný zvuk, mocný zvuk jako ten, který slyšely Mé děti, zvuk jako mocně vanoucí vítr. Moje děti, to nebylo nic ve srovnání s tím, co se chystám udělat. Tento zvuk poznáte. Uslyšíte to a uvidíte. Uvidíte to chvění svýma očima a pocítíte to chvění ve svých srdcích.

Tak se připravte a přivolávejte a provolávejte toto probuzení. Přivolejte (ho) a provolávejte (ho) dál. Je čas probudit se, povstat, stát a přijmout to, co jsem já, Pán, udělal. Přijměte to, protože svět vás potřebuje. Oni potřebují děti Nejvyššího Boha v této hodině, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-time-has-come-for-the-wake-up-call