Neboť Já, Pán, chci dnes povzbudit své děti, že to mám pod kontrolou Já a ne vaši nepřátelé. Mé plány a Moje vůle vyjdou a změní stav Mého těla, těchto národů a tohoto světa, včetně této ekonomiky, kterou použili proti vám – ekonomiky vašich nepřátel.

Mé děti v armádě Páně – ještě jednou vám říkám, abyste povstaly, stály a pochodovaly k cílové čáře. Pochodujte ke svým vítězstvím. Vykročte vpřed a vezměte si zpět své rodiny, své zdraví, své svobody, svůj mír a své národy. Vezměte si to všechno zpět v Mém jménu – ve jménu toho, který za to všechno zaplatil; ve jménu mého Syna, Ježíše, který se za to obětoval.

Je čas převzít zpět autoritu a kontrolu na této Zemi. Je čas vzít zpět vlády a národy z rukou, které je uzmuly. Ano, uzmuli tyto vlády a politickou moc, aby zotročili, zabili a zničili vše, co bylo ode Mne. Vše dobré.

Mé děti, když to teď vidíte a víte o tom (co udělal nepřítel), křičte nahlas a pak provolávejte ještě hlasitěji. Přikazujte, aby se vám vaše svobody vrátily zpět. Prohlašujte osvobození svých národům od jejich okupantů. Už nepřijímejte jejich plány. Neuznávejte jejich sílu, nepřijímejte jejich slova, strach nebo cokoliv, čím se vás snažili stáhnout. Všechno se to před vámi zhroutí.

Vše se zhroutí a dojde ke srážce. Tato kolize přinese velkou explozi pravdy, která vybuchne a způsobí vašim nepřátelům masivní zkázu. Nastal čas, kdy musí odejít. Budou odstraněni z místa, kde jsou.

Umlčuji vaše nepřátele. Přichází velké ticho – takové ticho, které nikdo nikdy neslyšel ani nezažil, ticho, které přinese mír, svobodu a vítězství. Zabraňuji jim i jejich narativům, aby proti vám dál postupovali a uspěli.

Na zpravodajský průmysl přicházejí velké otřesy. Ano, a těmi budou důkazy o mnoha skandálech a falešných narativech – smyšlenkách, které okradly národy a přinesly na tuto Zemi takový strach, jaký tu dosud nikdy nebyl. Objeví se důkazy o narativech, které přinesly pandemii, (aby) uzmuly další svobody, narativy k zahájení zbytečných válek a narativy, které měly oklamat masy ohledně toho, co se skutečně děje. Jejich hradby padají a jejich smyšlené příběhy už nebudou zpravodajská vysílání ovládat.

Mé děti, modlete se za vyčištění éteru a převezměte tuto horu vlivu od svých nepřátel nazpět, říká Pán.

Wausau: toto jméno bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Dojde k pádu Clintonových. Přihlásí se oznamovatelé a budou odhaleny velké skandály. Tentokrát je Deep State nezachrání. Uvidíte velký kolaps moci a vlivu Clintonových. Jejich koncem bude opět zrada, praví Pán.

Chystá se velká katastrofa, která upoutá pozornost světa.

Monarchie má být odhalena pro své jedovaté pozadí a historii, kterou chtěli utajit. Informátor to vše odhalí.

Vlaky. Vlaky – přichází pravda o vlacích a o tom, co jste viděli. Příští pravda způsobí výbuch, ale pravda bude vyřčena. Toto umístění je nesmírně důležité. Sledujte to, protože tam dojde k dalším odhalením.

Ve vašich zprávách bude další velká exploze v továrně na zpracování potravin. To bude signalizovat výbušné informace, které prokážou, co se snažili udělat s vaším jídlem. Některé výbuchy byly od nepřítele, aby způsobily nedostatek jídla a chaos, ale jiné způsobili „dobří hoši“, jak říkáte, aby pomohli kontaminaci vašeho jídla zastavit. Právě teď se děje mnoho věcí, dobrých i špatných. Ale, Mé děti, Má dobrota zničí všechno špatné, co vidíte. Přijměte tedy velké a mocné vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-great-shaking-is-coming-to-the-news-industry