Mluvím dnes ke svým dětem. Říkám tato slova, úderná slova. Mluvil jsem o této ekonomice. Mluvil jsem o posunech a změnách. Mluvil jsem o otřesech. Mluvil jsem o velké temnotě. Mluvil jsem o velkých obratech. Mluvil jsem o zemětřeseních a mluvil jsem o věcech, které se dějí v biblických rozměrech. Ano, o klimatických jevech biblických rozměrů. Mluvil jsem i o sopečných erupcích. Mluvil jsem o válkách a zprávách o válkách. Mluvil jsem o vašich nepřátelích, o obrech, kterým čelíte – o těch, kteří se snaží ovládat, krást a zabíjet, o těch, kteří se snaží zavést vládu Jednoho světa. Varoval jsem vás před tím. Mluvil jsem s vámi o tom, ale něco se blíží a je to na obzoru – něco velkého a mocného. To něco jsem Já.

Moje ruka se pohybuje. Ano, pohybuje se, aby tento systém vymazala. Vymaže ho tak náhle, že to otřese světem. Na Zemi se dosud nikdy nic v takovém rozsahu nestalo. Jednoho večera půjdete spát a druhý den ráno bude váš život úplně jiný. Vaše sklady budou plné až přeplněné. Bude toho tolik, že nebudete vědět, co s tím dělat. Přesun, probíhá přesun. Přesun moci, o němž jsem s vámi mluvil – politický přesun moci a přesun moci a autority na této Zemi.

Vaši nepřátelé na čas převzali autoritu, zatímco Má církev a Mé tělo spaly. Ano, řekl jsem, že Moje církev a Mé tělo spaly. Teď už ale nespí. Ano, řekl jsem vám o přesunu autority, přesunu moci, přesunu vlád, přesunu národů – o přesunech, k nimž dojde ve Spojených státech amerických a jež ostatnímu světu přinesou šokové vlny.

Ano, šokové vlny, a vaši nepřátelé budou v hrůze. Vaši nepřátelé budou v šoku. Nebudou vědět, co dělat nebo kam jít, budou se snažit schovat, ale nepůjde to. Budou pobíhat. Ano, budou utíkat jako zbabělci. Oni si mysleli, že jsou bohové. Byli velmi smělí a arogantní. Ale teď, když se pohybuji – pohybuji se po této krajině a pohybuji se na této Zemi – běhají jako vyděšené kočky, jak říkáte. Vědí, že jejich síla není nic ve srovnání s tou Mou. Vědí, že všechno, co zkoušeli, přestalo fungovat a jde proti nim.

Tak chci, Mé děti, abyste (Mě) znaly důvěrněji (jako) Jehovu Jireh. Ukážu své církvi, svým dětem a svému tělu, že se starám o ty, kteří to hledají a o ty, kteří to přijímají, protože to nepřijímá každý. Už jsem vám dal příklad zaslíbené země – ne každý se do ní dostal. Ne každý tam mohl jít, a to se opakuje. Toto je vaše země zaslíbená. Slíbil jsem vám život v hojnosti. Slíbil jsem vám život, kde není nedostatek. Je to v Mém Slovu.

Věříte tomu? Pokud ano, budete se toho účastnit. Některé z Mých dětí budou líčit pasti a chytat lidi a budou se kvůli tomuto Slovu velmi zlobit: „Peníze, o penězích se nemůže mluvit. Peníze jsou zlo. Bůh chce, abychom byli chudí, říká se v Jeho Slovu.“

Ne. To váš nepřítel překrucoval Má Slova. Vytvořil z nich doktríny a Má Slova překroutil, aby je Mé děti již nepřijímaly. Aby zlo (Boží nepřátelé) mohlo uzmout to, co jim po právu nepatřilo, a použít to ke kontrole.

Znovu, Mé děti, znáte (Mě)? Znáte Mě? Víte, co říká Mé psané slovo? Říká, že jste svobodné. Říká, že poskytuji a zaopatřuji. Říká, že dělám víc, než byste ode Mne čekaly. Dělám o mnoho víc, než si dokážete přát.

Řekl jsem vám, že jsem tady. Řekl jsem vám, že jsem neodešel. Řekl jsem vám, že jsem viděl a stále vidím, co dělají poháněči. Také jsem řekl, že vás vysvobodím.

Tak křičte pro tento čas velkého vysvobození. Ano, uvidíte temnotu. Ano, uvidíte velké otřesy. Ano, uvidíte, jak vše nabývá na intenzitě a svět se kazí. Ale, tělo Mé, připrav se na přepad. Připravte se. Připravte se. Připravte se na Mou slávu. Připravte se na to, že všude vypukne oživující oheň. Připravte se na to, že budete na bohoslužbách velmi dlouho. Někteří to nedostanou, protože nechtějí. „Proč bychom chtěli být celé dny na bohoslužbách, Pane?“ Protože budete v duchu.

(Toto je) čas velkého osvěžení, čas velkého uzdravení. Ano, vylévám léčení, uzdravování, projevené uzdravení. Uvidíte to, o čem jste si nikdy nemyslely, že to uvidíte. Velikost a množství toho, co uvidíte, se nepodobá ničemu, co se kdy dřív na Zemi stalo. Tak jděte do toho. Zatlačte, moje děti. Tlačte na Mě. Je to veliké a mocné vítězství, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-biblical-economic-reset-is-coming