Mé děti, mluvte Má slova s Mou autoritou. Ano, už jsem to řekl mnohokrát: věřte (Božímu) Slovu, když se modlíte. Věřte, že má Mou sílu, Mou moc a Mou autoritu, když je promlouváte. Promlouvejte ho (Mé Slova) nahlas. Provolávejte je. Pamatujte si, že jsem uvnitř vás. Nikdy na to nezapomeňte. Když vám dávám slova, abyste promluvily, váš protivník ví, že jsou to Má Slova. Váš protivník může sílu Mých Slov pocítit, protože působí tak, že se ďábel a celé peklo třesou a chvějí strachem. Když se modlíte a mluvíte Má Slova s Mou autoritou, jejich zvuk a frekvence otřásají zemí. Ano, duchovní zemí.

Mé děti, nikdy nezapomínejte na Má Slova. Pracují dodnes – Slova, která jsem použil, abych promluvil k existenci tohoto světa. Stále pracují. Modlitby, které jste se modlily; nikdy se nevzdávejte žádné z nich. Nevzdávejte se ani jedné. Nikdy nezapomínám na zaseté semínko. Nikdy také nezapomínám na přinesené modlitby, zvláště ne na ty přinesené ve víře.

Vezměte Mě za Mé Slovo. Pamatujte, že JÁ JSEM Bůh, který zná každý vlas na vaší hlavě. JÁ JSEM Bůh, který drží slzy svých dětí ve své dlani. Slíbil jsem ve svém Slovu, že uslyším vaše nářky. Nevolejte ke Mně ve strachu, beznaději, zoufalství, starostech a úzkostech. Volejte ke Mně ve víře a důvěřujte Mi. (Věřte), že udělám, co jsem řekl. Jsem věrný. Ano, jsem věrný v provádění svého Slova.

Má Slova se nemění. Mé plány pro každé z Mých dětí se nemění. Okolnosti se mění a lidé se mění, ale Já se neměním. Moje láska k Mým dětem se nemění, bez ohledu na to, co dělají.

Tak dnes jděte, Mé děti, do hloubky. Hodně hluboko. Uložte si Má slova hluboko do svého srdce. Dostaňte Má Slova na takové místo ve svém srdci, odkud vám je nepřítel nemůže vzít, bez ohledu na to, co na vás hází. Nedovolte mu je vzít. Nenechte ho sebrat vám poznání a zjevení. Nenechte ho sebrat vám zjevení Mého Syna. Nenechte ho sebrat vám odhalení té moci – síly vzkříšení, kterou tak nenávidí. Denně mu připomíná jeho porážku.

Vidí ve vás tu sílu vzkříšení. Je to jako řeka, která vámi protéká. Má v sobě život. Má v sobě požehnání. Má v sobě prosperitu. Všechno, co potřebujete, tam je, protože jsem tam Já. Nikdy vás neopustím ani nenechám na holičkách. Vždy vám dám slova, abyste se dostaly z jakékoli situace, do které vás váš nepřítel dostal.

Co bych to byl za otce, kdybych vás nechtěl vidět svobodné? Jaký bych to byl otec, kdybych viděl své dítě trpět a neměl pro ně způsob, jak tomu trápení uniknout? Viděl jsem každého z vás, než jsem vytvořil svět. Viděl jsem vás. Znal jsem každý test a každou zkoušku. Znal jsem každé sklíčení, každou bolest a každý zápas, všechno, co se na vás nepřítel chystal vrhnout. Proč si myslíte, že jsem poslal svého Syna, aby udělal to, co musel udělat? Proč? Ne aby to bylo nadarmo. Ne proto, abyste museli trpět to, co On už pro vás vytrpěl! Ne, to je hluboký a temný podvod světa – že když vám vaše tělo něco říká, musíte ho poslouchat, nebo když vám ekonomika říká, že se něco děje, musíte být toho součástí. Nebo že to musíte dodržovat, když tyranská vláda říká: „Toto jsou zákony“, když to nejsou Mé zákony. Copak to nevidíte? To vše jsem viděl ještě před založením světa. Udělal jsem z toho cestu ven. Já jsem tou cestou. Jsem vaše Cesta.

Takže, Mé děti, v této době znovu a znovu říkám: Důvěřujte Mi. Někteří lidé se budou ptát: „Proč by (nás) musel Bůh žádat? Neudělal by to.“ Opravdu (říká Bůh)? Dal jsem vám své Slovo. Dal jsem vám všechny nástroje, které potřebujete. Přesto Mé děti stále pochybují o Mé lásce a Mé ochotě jim pomoci, protože věří víc lži než Mně. Takže ano, otázky se kladou, a také se na ně odpovídá. To je důvod, proč dávám tato prorocká Slova do úst svých mluvčích, aby to s Mými dětmi zatřáslo a aby se probudily.

Pravda se vyvalí jako nikdy předtím. Ano, vyjde najevo, protože JÁ JSEM Pravda. JÁ JSEM Láska. Já toto nemám; JÁ tím JSEM. JÁ JSEM Život. Já žehnám. Bez ohledu na to, co vám řeklo a říká náboženství, JÁ JSEM poskytovatel a JÁ JSEM lékař. Jsem pořád stejný. Ať už tomu věříte nebo ne, stále je to pravda. Vaše přesvědčení to nemění. To, co se mění, to jsou projevy ve vašem životě. Mění se to, zda ode Mne můžete přijímat nebo ne.

Takže, Mé děti, vykročte dnes kupředu. Dostaňte Má slova do svého srdce jako dosud nikdy, protože je budete potřebovat. Ano, toto je varování. Ale není se čeho bát. Toto je čas, kdy spravedliví budou žít z víry. Tato slova jsem pronesl ve svém Slovu. Už není čas hrát si v církvích, sedat v lavicích, zazpívat nějaké písně a vyslechnout pár slov, abyste se lépe cítily.

Toto je čas, kdy musíte kleknout na kolena a modlit se. Toto je čas hledat Mou tvář, nejen Moji ruku. Slibuji vám, že vyliji svou lásku a budu vylévat požehnání. Ano, budu.

Tak vyjděte dnes, Mé děti, s vědomím, že ať jdete kamkoli, tam jsem Já. Mám všechno co potřebujete. Dám vám vše, co potřebujete. Už jen když na Mě zavoláte, už to tam je. Už to bylo dáno. Už je to vaše. Už je na tom vaše jméno. Na všechny modlitby, které jste se ve víře modlily, na ně jsem již odpověděl. Pokud to ještě nevidíte, neznamená to, že jsem je neslyšel. Neznamená to, že jsem s tím něco neudělal. Znamená to jen, že se váš protivník snaží stát v cestě a brání vám to přijmout.

Mé děti, jděte a buďte církví, jakou tento svět potřebuje. Probuďte se ze spánku. Vstaňte z toho zoufalství. Vztáhněte se ke Mně a uvidíte Mou slávu. Vyliji svou Slávu na ty, kdo prosí – pomazání, které jste nikdy nepocítily, a Mou přítomnost, jakou jste nikdy nezažily. Jen potřebuji, aby o to Mé děti požádaly. Požádejte a dostanete. Pamatujte si: zaklepete a dveře se otevřou. Řekl jsem to ve svém Slovu. Nemáte, protože jste nežádaly. Ale žádejte Mě ve víře a důvěřujte Mi. Takže ať je to cokoliv, už je to vaše. Nepředstavujte si to jako něco jiného, nebo že je to prostě někde, kde to nemůžete najít. (Nemyslete si), že někdy uzdravím a někdy ne. (Nemyslete si), že někdy vysvobodím a někdy ne. To je lež. Nevěřte té lži. Věřte Mi a uvidíte. Uvidíte Mě způsobem, jakým jste Mě dosud nikdy neviděly, praví Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/is-god-going-to-do-anything-to-help-us