Jestliže se Můj lid, který je nazýván Mým jménem, pokoří a bude se modlit, vyslyším je a uzdravím vaši zemi. Vyšlo mnoho modliteb a každou z nich jsem slyšel. Ano, každou jednu. Viděl jsem trápení svého lidu. Viděl jsem, co vám udělali. Mnoho Mých dětí si myslí, že tady sedím na tomto trůnu a nic s tím nedělám. Ale říkám vám, že jsem stejný Bůh. Já jsem ta Cesta. Jsem (který JSEM). A už jsem vám řekl, že jsem v cestě. Vaši nepřátelé mohou zajít jen omezeně daleko a dále nemohou.

Slyším své děti. Ano. Slyším vás ve vašich ložnicích a slyším vás na cestě do práce. Slyším vás. Slyším každou modlitbu. Vidím každý pláč. Držím vaše slzy ve své dlani a ve svém srdci. Vidím vás. Vidím tu bolest. Vidím to trápení. Ale, Mé děti, JÁ JSEM Láska a Moje láska stačí.

Slyším vás a odpovídám na vaše modlitby. Vaši nepřátelé se o to pokoušeli (přesvědčit vás, že vás Bůh neslyší) tím, že stále dokola opakovali: „On (Bůh) je příliš daleko. Příliš hřešíte.“ Mé děti, toto je jedna z největších lží na světě, protože Můj Syn vás učinil hodnými. Můj Syn obětoval svůj vlastní život, abyste vy život mít mohly.

Viděl jsem vás trpět, ale nepamatujete si, že Já jsem velký JÁ JSEM? Připomeňte si Mé Slovo. Připomeňte si, co jsem udělal.

Přišly jste sem na (Velký) Exodus. Mé děti, teď přichází závěr (Velkého) Exodu. Velkého Exodu – toho jediného. Toho, na který jsem čekal. Moje ruka se pohybuje. Ano, pohybuje. Mám to pod kontrolou. Mé děti, to, co před sebou vidíte, nemá žádnou sílu proti Mně obstát. Pamatujte, kdo jsem. Odplácím. Léčím. Obnovuji. Utěšuji. Jsem skála, kterou potřebujete. Bez ohledu na to, co potřebujete, jsem, který JSEM.

Takže vám říkám, že všechno bude v pořádku. Hledejte Mě dál. Hledejte Mě stále. Nedívejte se na svého nepřítele. Dívejte se na Mě. Dávám vám pokoj. Dávám vám radost. Ano, budu vaší silou, až se budete cítit slabí. Jsem vaše radost uprostřed toho smutku a jsem tou odpovědí. Nevzdávejte to teď. Teď to nevzdávejte. Dokážu vám i světu, že jsem Bůh Abrahamův, Izákův a Jákobův. Jsem stále tím Bohem zázraků, protože jsem stále Uzdravovatelem.

Postarám se o nepřátele, které před sebou vidíte. Všichni padnou, stejně jako jsem se postaral o faraona (z Mojžíšových dob). Tak ještě chvíli vydržte. To je vše, co žádám, protože srovnávání již začalo – srovnávání Mé hlavy, což je můj Syn, s Mým tělem. Právě nyní probíhá velké sladění, tak vydržte, než bude dokončeno, protože ještě jste nic neviděly, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/there-is-an-end-coming