Neboť já, Pán, dláždím cestu k vašim vítězstvím. Vaši nepřátelé jsou umlčováni. Oni i všechny jejich plány jsou přede Mnou vyhlazeny. Mé děti, jsem lev z kmene Juda a můj řev srovná vše, co mu stojí v cestě. Já jsem Král králů a vy jste Mé děti a jste se Mnou.

Buďte si vědomy podvodu, který se chystá vylít jako dosud ještě nikdy. Jste ve velké bitvě o tento národ, o svobodu, pravdu i o život. Ale pamatujte, je určeno již předem, kdo tuto bitvu vyhraje, a tím jsou děti Nejvyššího Boha. Bitva byla vyhrána ve jménu Ježíš a se jménem Ježíš. Věřte tomu Jménu teď ještě víc než dřív. Používejte toto jméno proti svým nepřátelům tak, jak jste ho ještě nikdy nepoužívaly. Mé děti, postavte se a bojujte dobrý boj víry, protože je to boj, který vyhrajete.

Pamatujte, že Moje děti vždy zvítězí, když stojí ve víře a odmítají se jí pustit. Nepřestávejte teď, protože se chystají drastické změny pro vaše dobro, říká Pán, váš Vykupitel.

Cataclysmic: toto slovo, opakuji znovu, bude ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Cornell University bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Chystá se politická jízda na horské dráze vzestupů a pádů.

Mé děti, už jsem mnohokrát řekl, že lidé sestupují a odcházejí. Řekl jsem, že lidé nemohou zůstat na pozicích, které jim nepatří. Ve vaší vládě je velký rozruch, který lidé zatím nevidí. Ale brzy dojde v této zemi k velkému šoku, říká Pán.

Znovu říkám, že Adam Schiff bude odhalen za všechno proti tomuto národu, na čem se podílel.

Bude odhalena pravda o tom, co se skrývá na Ukrajině. V té zemi je mnoho temných tajemství a ta svážou mnoho lidí ve vaší falešné vládě, Spojené státy. Řekl jsem vám, že všechny tyto věci již nezůstanou skryté, praví Pán.

Wingate: Říkám, že toto jméno bude znovu ve vašich zprávách ze šokujícího důvodu.

Budou odhaleny další tajnosti CIA a vystoupí ještě více informátorů FBI, což vypůsobí v tomto národě velké otřesy.

V živém televizním vysílání bude stržena maska, kterou nebudou moci vaši nepřátelé skrýt.

Znovu říkám, že ve vašem Pentagonu probíhají velké otřesy, Mé Spojené státy. Otřese to i tímto národem.

V kanadské zemi dojde k velkým otřesům, které znovu nastartují vaše svobody.

Chystám se odhalit Obamovy, kým skutečně jsou, takovým způsobem, že to nepůjde popřít. Každá lež bude odhalena a žádný spáchaný zločin nezůstane nepotrestán. Bude také odhaleno jejich sevření tohoto národa, který jim elity vydaly.

Brzy budou odhalena mnohá vládní tajemství, což nasměrování tohoto národa změní.

Mění se (vše). Všechno se mění ve vaší vládě, v ekonomice i ve vašem vedení. Už jsem řekl, že právě teď dochází k velkým posunům.

Hlavní zpravodajská stanice se chystá zavřít své brány. Říkal jsem vám, abyste sledovaly CNN. Řekl jsem vám, že se to stane. Sledujte to – třesou se také stanice ABC, CBS, Fox News a MSNBC. Na hlavní zpravodajské stanice přicházejí velké otřesy. Nebudou nadále kontrolovat tuto zemi ani křivit skutečnou pravdu.

Oznamovatelé přicházejí s důkazy, že zpravodajská média pomohla ukrást volby, pomohla ukrást národ a pomohla kontrolovat to, co bylo lidem dovoleno slyšet, pomocí bezbožného překrucování pravdy.

Přichází velký pád zpravodajského průmyslu, tak buďte připraveni na důsledky, jež to přinese. Vaši nepřátelé budou ještě zoufalejší, protože prostřednictvím svých zpráv ztratí kontrolu nad masami. Nebojte se toho, ale radujte se z toho, že bez ohledu na to, jak špatné, velké nebo temné se vše bude jevit, Já jsem větší. Jsem větší, jsem odpovědí na každý problém a obracím vše k vašemu dobru, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/many-governmental-secrets-will-be-released-that-will-change-the-course-of-this-nation