Neboť já, Pán, vám dnes říkám – Já jsem koncem všeho toho, co vidíte. Jsem koncem všech plánů vašich nepřátel. Jsem koncem globálního resetu. Právě teď jsem koncem pokusů o globální měnu. Jsem koncem vašich nepřátel, kteří okrádají vaše národy. Jsem koncem veškeré nespravedlnosti. Jsem koncem veškeré moci vašich nepřátel. Ano, jsem jejich koncem, stejně jako jsem byl koncem Faraona (z Mojžíšových časů), všech jeho mužů a každého nepřítele Mých dětí. Jsem koncem každého plánu. Jsem koncem veškerého jejich chaosu a ničení.

JÁ JSEM Cesta.

JÁ JSEM Odpověď.

JÁ JSEM Vysvoboditel.

JÁ JSEM Spravedlnost.

JÁ JSEM Volnost.

JÁ JSEM Svoboda.

JÁ JSEM Pravda a přicházím jako záplava, abych zničil každou lež, která vás uvěznila.

Mé děti, řeknu to znovu: Nenechám věci tak, jak jsou. Ne, protože jsem Pravda. Řekl jsem, že vás neopustím ani nenechám být. To neudělám. Nikdy bych vás neopustil, ne, nikdy s tímto (zlem). Mé děti, copak to nevidíte? Není nic většího než . Znovu se probuďte k pravdě. Probuďte se k Mé spravedlnosti. Probuďte se k Mé autoritě. Probuďte se k Mé nadvládě. Probuďte se k Mé Krevní smlouvě, kterou s vámi mám. Probuďte se ke všemu, co jsem pro vás už udělal.

Jsem naživu! Nejsem mrtvý! A ano, jsem stále na trůnu. Jsem stále ten Nejvyšší Bůh. Tak pojďte nahoru, pojď nahoru, Mé tělo, a povstaň. Pojďte nahoru na místo své právoplatné autority, na místo své právoplatné nadvlády – na místo, které jsem pro vás připravil, abyste byly dětmi Všemohoucího Boha.

Mé cesty jsou vyšší než cesty vaše. Pomazal jsem vás, abyste nebyly pouhými lidmi, ale pomazanými dětmi Nejvyššího Boha, které nelze porazit. Tak pojďte nahoru tam, kde máte být s Mou autoritou, praví Pán zástupů.

Moudrý chlapík: tato fráze bude ve vašich zprávách z překvapivého důvodu.

Velmi známý senátor odstoupí a nedokončí mandát z důvodu, který vás překvapí.

Řeknu to znovu: Ve vaší vládní moci dojde k velkým otřesům, Mé Spojené státy. Do tohoto národa přichází velké probuzení. Dojde k velkému rozčarování a velkému rozkolu ve vedení a v příslušných stranách. Můj orel se chystá povznést výš, protože lidé, kteří ho drželi v zajetí, budou nyní lidmi v řetězech a vězeňských celách, o kterých si nikdy nemysleli, že by byly pro ně. Postavili je pro vás. Řekl jsem vám, že toto jsou dny Hamana.

Z Guantánama vypluje obrovská pravda o věcech, které tam byly ukryty. Blíží se čas, kdy dokážu, že ta slova, která se objeví, nejsou konspirací, ale pravdou, říká Pán.

O Kamale se vyvalí masivní nálož informací a masivní odhalení. Už jsem vám řekl, že vaši nepřátelé už pro ni a pro „the Bidena“ nemají žádné použití a oba budou sraženi. Jen se dívejte a připravte se na velký pád, který způsobí tak velký šok a tak velký rozruch v americké politice, jako nikdy předtím.

Mé Spojené státy, nevzdávejte se. Nevzdávejte to. Stůjte a bojujte. Zatlačte zpět všechnu tu tyranii. Ta není pro dnešek. Nyní je čas církve, protože toto je čas velkého probuzení k Mému Synu a k pravdě (potřebné k tomu), aby byl svět osvobozen. Lidé se teď budou moci sami rozhodovat o tom, čemu skutečně věřit, a již nebudou nuceni věřit lžím se všemi jejími podvody a korupcí.

Přichází velká erupce pravdy, která otřese národy, otřese vládami. Je čas velkého třesení, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-end-of-the-global-reset