Neboť Já, Pán, dnes říkám – dojde k velkému probuzení, protože je to velké probuzení se Mnou. Příliš dlouho Mé děti dělaly všechno beze Mne. Dělaly vše vlastní silou, vlastními schopnostmi, vlastní moudrostí, znalostmi a porozuměním. Dělaly vše beze Mne. Ale teď je čas k osvobození. Ano, osvobození Mnou se svobodou, kterou jste nikdy nepoznaly, svobodou, o které jste ani nevěděly, že existuje. Ano, ta přichází. Proč si myslíte, že se nepřítel tak usilovně snaží, aby vám každou svobodu vzal? (Proč si myslíte, že se nepřítel snaží) přinést tolik temnoty, rozdělení a zmatku? Proč? Proč si myslíte, že to dělá? Aby nedošlo k této svobodě a k tomuto velkému probuzení, aby se toto velké probuzení ke Mně nekonalo. To je jeho konečný cíl – zničit vaše duše. Ano, zničit vašeho ducha, zničit světlo a zničit sílu, kterou jsem vám dal. Je to uvnitř vás. Už to tam je. Ale u většiny Mých dětí to dřímá, protože to bylo zastíněno nebo zakryto; jakkoli to chcete nazvat. Bylo to před vámi skryto. Váš nepřítel se toho snažil přinést do tohoto světa tolik. Tolik tíže, zoufalství a temnoty, abyste ani nehledaly světlo, abyste nehledaly Mě. Mé děti Mě ani nehledají. Už dlouho Mě nehledají. (Myslí si), že jsem Bůh, který jen sedí na tomto trůnu, že si vybírám a volím, koho uzdravím, a že si vybírám a volím, kdo bude svobodný nebo kdo bude žít či zemře. Jak si to o Mně lidé mohou myslet? Lež se vkradla dovnitř. Pak přišla kletba. Lež o Mně překroutila (pravdu o Mně) s takovou špatností, že si lidé mysleli, že jsem někdo jiný, když takový vůbec nejsem. Ale i Má církev, tělo Kristovo, tělo, kde je hlavou můj Syn, těmto věcem o Mně věřila. Po tolik let byla nad touto Zemí temnota jako rubáš. Věřili lži, za lží, lži za lží a vůbec neslyšeli pravdu, když jim byla řečena.


Otče, jaký to má smysl? Řekl jsem ve svém Slovu: Pokud mají uši k slyšení, ať slyší. Ale protože bylo tolik podvodů, i když by slyšeli slovo pravdy, nedrželi by se ho. Nechali ho být. Nechali ujít tolik pravdy. Nechali Mě jít, protože váš nepřítel přinesl temnotu, okolnosti, zkoušky, testy, manipulaci a propagandu. Přivedl tento systém – bezbožný, zlý a temný systém, který vidíte. Systém, který se snaží, snaží, řekl jsem, snaží se řídit tento svět, snaží se řídit vlády po celém světě a propojovat je navzájem. Řekl jsem vám, že sedím v nebesích a směju se. Toto spojení nebude. Ano, (nebude), díky Mně. Vstupuji dovnitř a řekl jsem vám, že jejich zdi padají. Některé jejich stěny už padly. Otevírám velkou a mocnou oponu.

Otevřením této opony ukážu světu, kdo jsou, kým skutečně jsou. Lidé jako "The Biden". Řekl jsem vám, že dojde k velkému odhalení té osoby. Viděli jste hodnocení. Viděl jste pokles jeho kognitivních funkcí. Viděli jste tyhle věci a Já jsem vám o nich řekl. Řekl jsem vám o vašich zpravodajských médiích. Nebudou Mi stát v cestě. Dokonce vám ukážu sluchátko, které používal Obama. Ukážu vám tyto věci. Ukážu vám, jak vedl stínovou vládu ze svého domova. Ukážu vám to. Uslyšíte slova, která pronesli.

Budou ho chránit víc než ostatní. Ano, globalisté budou chránit Obamu víc než ty ostatní. Uvidíte to. Ale nebojte se, protože oni musí jednat se Mnou. Mé děti, toto velké probuzení začalo. Záslepky byly odstraněny. A něco velkého je na obzoru.

Nastane temnota a přijdou věci, které zkusí víru lidí. Toto je Mé varování. Už jich moc nezbývá. Protože nadešel čas, kdy dopadne soud. Už jsem vám to říkal a říkám to znovu. Soudy Egypta nebyly ničím ve srovnání se soudy, které mají být vylity. Když vidíte tyto soudy a chaos nebo zmatky, nezaměřujte se na tyto věci. Protože se zároveň bude zdát, že temnota bude temnější a bude těžší se s ní vypořádat, ale Mé světlo bude zářit stále víc a zničí každou část té temnoty proti vám.


Nevyhrávají, Mé děti. Ale jsou lidé, kterým dochází čas, aby si vybrali, na které straně budou, až to všechno spadne. V této velké a mocné válce byly nakresleny čáry. Řekl jsem vám, že byla další velká americká revoluční válka.

Nyní se to děje pro duši národa – duši národa, o kterém si globalisté mysleli, že je již mrtvý. Ale mrtvý není, protože Já nejsem mrtvý. Pokusili se ho zabít, ale nemohou zabít Mě. A já jsem ve vás, pamatujete? Tak stůjte. Vstávejte. Vstaňte. Říkáte: „Pane, říkáš toho hodně.“ Ano. Vstaňte z té temnoty. Vstaňte z toho zoufalství. Vstaňte z těch okolností. Vstaňte a řekněte těmto okolnostem, co mají dělat. Řeknete těm symptomům, co mají dělat. Řekněte svému tělu, co má dělat. Řeknete svému bankovnímu účtu, co má dělat.

Dávám vám slova. Dávám vám slova, abyste je řekly, tak je říkejte. Dávám vám věci na práci, tak je udělejte, protože čas se krátí. Ano, krátí. Dochází. Takže, Mé děti, přijímejte ode Mne. Pojďte se Mnou. Modlete se se Mnou. Mějte obecenství se Mnou. Ukážu vám pomazání a Slávu, jakou ještě žádný člověk nezažil, ne takhle. (Ukážu vám) autoritu, kterou jste nikdy nepoznaly, ne, takhle ne. Dojde k rychlé změně, velmi rychlé změně. Takže vydržte. Vydržte. Teď už moc dlouho ne. Čekejte na Mě. Držte se Mého Slova a přijměte Mou slávu, říká Pán.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/the-war-for-the-soul-of-this-nation-is-coming-to-an-end