Dojde k velkému pádu – k pádu tak velkému, že otřese tímto národem až do jeho podstaty. Otřese to duchovní půdou pod vašima nohama. Dojde k velkému pádu zla a vůdců a jejich plánů. Ano, mocný pád roztrhne partu modrých napůl. Roztrhne také ty napravo a oddělí ty, kteří jsou Mnou povoláni – ty, kteří jsou vyvoleni a jsou tam, kde mají správně být, z hlediska politiky. To, co se stane, když se Moje ruka pohne, nezůstane nepovšimnuto. Každý bude vědět, že jsem to mohl být jen Já, kdo to mohl udělat tímto způsobem.

Řekl jsem vám, že JÁ JSEM ta cesta a svou cestu budu mít, protože Má vůle se bude dít na této Zemi, jako se děje v Nebi.

Žádný člověk přede Mnou nemůže obstát a zvítězit. Žádný člověk nemůže obstát před vámi a vyhrát. Toto nejsou dny, kdy by se Mé děti měly vzdát. Toto nejsou dny, kdy byste se měli vzdát nebo se poddat. Toto jsou dny, kdy se budete povzbuzovat v Mém Slovu, s chválou a díkůvzdáním, protože do Mých nádvoří vstupujete s chválou a díkůvzdáním. Zároveň (tím, že vzdáváte chválu a díkůvzdání) ničíte sílu nepřítele nad vámi i proti vám. Nemá žádnou moc proti vaší víře ve Mne; žádnou moc proti Mému jménu. Nemá žádnou moc proti Mé krvi, která zaplatila za každého z vás. To je důvod, proč vaši nepřátelé chrlí tolik zla – abyste neotevřeli ústa, abyste se proti nim modlili, zpívali nebo křičeli.

Pamatujte na Má slova. Vložím vám je do úst. Má Slova jsou síla a do vašich úst vložím sílu, život, požehnání a vítězství. Musíte jen směle říkat slova a věřit Mým slovům nad svými nepřáteli, říká Pán.

Jak se tento velký pád blíží, dívejte se na velký pád Babylonské věže; velký pád hradeb Jericha; velký pád Egypta; velký pád faraóna (z Mojžíšovy doby); velký pád Satanovy moci doprovázené kletbou nad touto Zemí, kterou Ježíš odstranil. Nesl tu kletbu a zcela zničil sílu vašeho nepřítele. To byl jeho konečný pád. Nedá se to porovnat. Vaši nepřátelé jsou na straně Satana, který jim dává moc, ale on už je Mnou poražen. Proč byste tedy ustupovali čemukoli, co říkají nebo dělají? Mé děti, copak to nevidíte? Toto jsem dělal již dříve a i teď jsem pro vás ten stejný Bůh.

Vaši nepřátelé proti Mně nemají šanci. Bez ohledu na to, koho mají na své straně, nejsou větší než Já. Varoval jsem vás už dřív, že je těžké se s těmito dny vypořádat, že vypadají temně a nepřekonatelně. Ale bez ohledu na to, jak temné (vše vypadá), JÁ JSEM světlo. Bez ohledu na to, jak nemožně to vypadá, JÁ JSEM Bůh, u kterého není nic nemožného.

Nepodléhejte pocitům. Nepodléhejte tomu, jak to vypadá. Nepodléhejte strachu nebo obavám. "Ale Pane, to se snadněji řekne než udělá." Mé děti, ve vaší vlastní síle ano. Ale máte Moji moc, tak se na ni dnes napojte.

Vlády před vámi padnou. Prezidenti před vámi padnou. Ekonomiky před vámi padnou. Korporace před vámi padnou. Hollywood před vámi padne. Transgenderismus před vámi padne. Všechno zlé, co vaši nepřátelé zavedli, aby vás oloupili, před vámi padne, protože padnou přede Mnou. Nic zlého přede mnou nemůže obstát a zvítězit, praví Pán zástupů.

Setřeste porážku.

Setřeste sklíčenost.

Setřeste strach.

Setřeste ty řetězy, do nichž vás vaši nepřátelé dostali.

Připravte se na tento velký pád globalistů a veškeré jejich moci. Není to „jestli“ se to stane, protože je to zaručeno, Mé děti. Uvidíte velké a mocné vítězství, protože zažijete, jak se Moje vůle plní a Velký JÁ JSEM dodržuji své sliby, které jsem vám dal: Nezklamu vás. Neopustím vás. Nenechám vás samotné. A JÁ JSEM vaše vítězství.

Přijměte tedy Mě a ne to, jak to vypadá. Porážka je lež. Váš nepřítel je lhář. Toto jsou dny, kdy musí splatit vše, co vám ukradl. Takže to vše nyní přivolejte v Mém jménu – ve jménu, které zničilo vaše nepřátele a přivedlo je k nicotě. Ježíš je to jméno. Věřte tomu Jménu více než tomu, co vidíte. Protože všechno to, co vidíte, se brzy změní. Tak vydržte. Moje ruka se pohybuje a vy zažijete velké vysvobození s Mou nataženou rukou. Velké dny obnovy jsou tu pro vás, praví Pán, váš Vykupitel.

Zdroj: https://www.jgminternational.org/prophecies/a-great-fall-is-coming-april